Салат з тунця, з перцями, помідорами і кукурудзою
1-2 банки консервованого тунця
2 болгарських перці бажано різного кольору дрібно порізані
1-2 цибулини, дрібно нарізані
2-3 стиглих помідорів, або 400гр. консервованих нарізаних томатів у власному соцi
оливкова олія для пасерування
гострий перчик за смаком та бажанням
Банку консервованої, мороженої кукурудзи (можна і менше, за бажанням)
Дрібно нарізати перці, гострий перчик і цибулю. Розігріти трохи оливковoї олії в глибокій сковороді. Обсмажити цибулю до прозорості, додати красиві різнокольорові перці і помішуючи пасерувати до готовності. Готовність визначається візуально і на смак. Овочі повинні бути м'які і трохи рум'яні.
Додати дрібно нарізані помідори, або консервовані шматочками.
Посолити, поперчити і продовжувати тушити практично до готовності, ще хвилин 10.
Додати тунця, перемішати, ще трохи протомитися, додати кукурудзу, спробувати на сiль. Дуже смачно викладати на хрусткi тости.
рецепт побачила ось тут http://rozik1965.livejournal.com/23680.html#cutid1