з нагоди однієї визначної сімейної події я спекла торт, у моєму старенькому записничку він називається Київський, прикрасила його дуже простенько (треба починати вчитися робити прикраси з мастики), готові квіточки придбала в магазині, тортик дуже смачний
Тісто:4 жовтки стерти з склянкою цукру, додати почергово 2 ст.ложки какао, 1 ч. ложку соди+оцет, 1 пачка (250г) маргарину, 1,5 скл. борошна. Тісто липке. Змішувати в комбайні або стерти в макітрі. Випікати два коржі при температурі 180 градусів.
третій корж - безе
4 білки збити з 1 скл. цукру
обережно змішати з 1 скл. горіхів (ваших улюблених)
тортівницю добре змастити жиром посипати борошном викласти білки і випікати 2 год при низькій температурі (160 градусів)
Крем:1 банка згущеного молока + 300 г масла+ 1 ст. ложка коньяку
Зверху торт залити помадкою
у розрізі фото робила в приміщенні з поганим освітленням