Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гості до Діанки, Смакота
наталька
28 листопада 2011 19:41
Повідомлення #401


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Цитата: musya
запікаю у духовці

я теж в духовці печу вона тоді нетака гумова, і смак кращий, а запах аж зніг збиває

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
idianka
28 листопада 2011 20:28
Повідомлення #402


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Алеся57,
Так, він спечений по рецепту Кубанської паски. Взагалі, підходить будь-яке дріжджове тісто

Повідомлення відредагував idianka - 28 листопада 2011 21:11
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
28 листопада 2011 20:32
Повідомлення #403


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: наталька
Напишу тут його рецепт може комусь знадобиться.

Краще рецепт розмістити в відповідній темі :smile:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
наталька
28 листопада 2011 21:50
Повідомлення #404


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
idianka,
а де темка для піци,чи то має бути дріжджове тісто, то я там напишу, а тут нехай видаляють

Повідомлення відредагував наталька - 28 листопада 2011 21:51
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
luba38aa
30 грудня 2011 13:36
Повідомлення #405


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 22
Реєстрація: 22.02.2011

ICQ:--

Бали: 82
ДІАНОЧКО а до дров цукру не треба пляцок дрова під снігом
Перейти на початок сторінки
Элла
10 січня 2012 21:45
Повідомлення #406


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 13.04.2014

ICQ:--

Бали: 50
дякую за рецепт затірки. готувала моя бабуся. та вже нема нікого шоб спитати. щиро дякую.хай вам щастить.
Перейти на початок сторінки
idianka
10 січня 2012 22:06
Повідомлення #407


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
luba38aa,
якось ви вже ставили таке питання і я дала відповідь :smile:

Элла,
на здоров'я, хай вам смакує )) рада, що прислужилась :smile:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
19 січня 2012 14:01
Повідомлення #408


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Хрін білий





1 скл. тертого хріну
400 г сметани
4 жовтки або 2 яйця
1 ч.л. солі
1 ч.л. цукру
1 ст.л. оцту
100 г масла

Коріння хрону очистити, помити, натерти на терці з дрібними отворами... цю роботу рекомендую доручити комбайну або коханому чоловіку :lol: Яйця збити, змішати з сметаною, сіллю, цукром і оцтом, перемішати з тертим хроном, додати розтоплене масло. Суміш поставити на невеликий вогонь і, помішуючи, довести до кипіння, варити до легкого загустіння. Охолодити.

Смачного!

Рецепт від моєї тетки Наді.

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
19 січня 2012 14:01
Повідомлення #409


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Пляцок "Люся"




1 п. маргарину чи масла (250 г)
1 скл.цукру
1 скл. сметани
1 ч.л. соди
1 ч.л. амонію
600 г борошна

Борошно змішати з розпушувачами, розтерти з маргарином, додати цукор і сметану і замісити м'яке тісто, як на вареники.



Розділити на 6 частин, поставити в холодильник на 1 год.



Начинка 1:
1 скл. маку запарити окропом, перетерти
1 яйце збити з 0.5 скл. цукру, додати 2 ст.л. мелених сухарів, 1/3 скл.порізаних горіхів, 1 ч.л. розпушувача, перемішати.
Одну частину тіста розкатати, викласти в вистелену пергаментом форму для випікання, зробити невеликі бортики, викласти начинку, накрити другою частиною тіста. Нічого страшного як трохи порветься.





Начинка 2:
0.5 кг яблук почистити, порізати плястерками, додати 0.5 скл. цукру,мелену корицю, 1/3 скл. горіхів, перемішати, викласти на тісто, накрити другою частиною тіста.



Начинка 3:
0.5 л банка консервованих вишень (можна замінити яким-небудь повидлом), 1/3 скл. горіхів, можна додати родзинок, перемішати, викласти на тісто і накрити другою частиною тіста.



Форма розміром 21х26 см ( може бути трохи менша).Випекти коржі в гарячій духовці при t 180C 40-45 хв. Охолодити.



Перекласти коржі кремом. Крем може бути будь-який ваш улюблений. В мене був такий:
400 г м'якого масла збити, додати 1 скл. сиропу від Шарлоту, 0.5 банки згущеного молока та 0.5 філіжанки завареної міцної кави, збити до однорідної маси.
Ще мені смакує з кремом масло+згущене молоко "Іриска" :tongue:

Смачного!

Рецепт від маминої сусідки тітки Галі

Повідомлення відредагував idianka - 14 лютого 2012 21:45
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
19 січня 2012 14:40
Повідомлення #410


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: idianka
Пляцок "Люся"

Але ж апетитний і високий!!!Люблю високі пляцки.Можна розмір форми?

Повідомлення відредагував Galina_Nedomirko_ - 19 січня 2012 14:40
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 квітня 2024 10:47

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 27
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100