Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гості до Діанки, Смакота
idianka
19 січня 2012 14:44
Повідомлення #411


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Galina_Nedomirko_,
на здоров'я! :smile:
Форма в мене 21х26см, можна взяти трошки меншу, але не більшу, бо тісто тоненьке. Висота готового пляцка вийшла 8 см :smile:

Повідомлення відредагував idianka - 19 січня 2012 14:53
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Ludka
19 січня 2012 22:45
Повідомлення #412


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
idianka, хрін білий вперше чую. Цікаво. Дякую. Спробую.
Перейти на початок сторінки
Ludka
19 січня 2012 22:46
Повідомлення #413


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
idianka, білий хрін - дуже цікаво. Вперше чую. Дякую. Спробую.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
29 січня 2012 22:12
Повідомлення #414


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163

Діаночко!!!
Надзвичайно смачно у Тебе на кухоньці,аромат неповторних страв ...так і спокушає ,щоб зайшли в гості !!!
Я щойно побачила "Дрова під снігом" у виконанні Ланочки,яка ж краса!!!Фото підкреслює особливий смак цього неймовірного пляцка:)
Мені дуже захотілося його спробувати !
Дякую за гарний рецепт,записала собі і буду пекти при нагоді!!!
:)


Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 29 січня 2012 22:28
Перейти на початок сторінки
idianka
14 лютого 2012 21:00
Повідомлення #415


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Інколи буває ,що зайвими засіли :lol: в холодильнику кілька яєчних жовтків, думаю в такому випадку стане в пригоді такий рецепт :smile:

Бісквіт на жовтках




6 жовтків
100 г цукру
50 г теплої води
100 г борошна
30 г крохмалу
1 ч.л. з гіркою розпушувача
ваніль

Розтерти до білого жовтки, воду і цукор. Змішати борошно, крохмал, розпушувач і ваніль. Обережно додати в жовткову суміш. Перемішати і вилити в застелену пергаментом форму. Пекти 20-30 хв при t180C.

Рецепт від лека з hlebopechka.ru

Смачного!

Повідомлення відредагував idianka - 1 квітня 2014 11:11
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Галиночка
14 лютого 2012 21:07
Повідомлення #416


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: idianka
Пляцок "Люся"
, а тісті жодного яйця? гарненький рецептик! Обовязково спробую найближчим часом!!!
Перейти на початок сторінки
idianka
14 лютого 2012 21:12
Повідомлення #417


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Галиночка
а тісті жодного яйця?

Так-так, все правильно - жодного :smile: Спробуй, на здоров'я!

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
17 лютого 2012 14:38
Повідомлення #418


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Печиво з арахісом




250 г несолених ядер арахісу
150 г маргарину чи масла
250 г цукру-пудри
2 жовтки
250 г борошна
ядра арахісу для прикраси

Арахіс змолоти. Збити масло з пудрою і жовтком до косистенції крему. Підмісити борошно і мелений арахіс. Тісто покласти на 1 год в холодильник. Вирізати печиво, на кожне покласти по 1 ядру арахісу.



Пекти 15-18 хв при t175С. Пекти краще на папері або ще краще на силіконовому килимку, бо можуть пригоріти, так що далеко не відходьте )) Гарячі вироби обкачати в пудрі. Вихід печива ~950 г.

Печиво виходить хрумке, навіть тверде ( в кого нема зубів - не печіть :laughing: ).

Смачного!

Рецепт з якогось журналу.

Повідомлення відредагував idianka - 24 лютого 2012 21:15
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
24 лютого 2012 21:29
Повідомлення #419


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Пляцок "Чеський"




Тісто:
1 п. масла чи маргарину (250 г)
220 г борошна
4 ст.л. сметани
2 ч.л. розпушувача

Масло посікти з борошно і розпушувачем, додати сметани і вимісити до однорідності. Тісто м'яке, мов масло. Розділити на 2 частини і поставити в холод на 2 год.

Начинка:
1 скл. маку
1 кг яблук
200 г цукру
2 ст.л. какао
2 білки
2-3 ст.л. манки

Мак змолоти в кавомолці, яблука очистити і потерти на буряковій терці, білки збити в міцну піну, додавши цукор. Змішати мак, какао і манку, додати до яблук, перемішати з білками до однорідності.

Одну частину тіста розкатати, викласти в форму, вистелену папером і змащену жиром. На неї викласти начинку і накрити другою частиною тіста. Пекти при t180С 50-60 хв.

Смачного!

Запрошую на обговорення сюди

Повідомлення відредагував idianka - 24 лютого 2012 22:23
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
25 лютого 2012 15:45
Повідомлення #420


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Дріжджові сухарі




30 г дріжджів
500 г маргарину
1 яйце
1 скл. сметани
4 скл. борошна

Дріжджі розчинити в сметані. Маргарин посікти з борошном, додати яйце, сметану. Замісити м'яке тісто. Печиво зразу виробляти, розкатати тісто завтовшки ~5 мм, вирізати будь-якої форми. Пекти на сухому, краще застеленому папером деку при t200C 15-20 хв.
Гарячі вироби обкачати в пудрі.

Смачного!

Рецепт від тітки Слави.

Запрошую на обговорення сюди

Повідомлення відредагував idianka - 25 лютого 2012 15:52
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 07:49

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 26
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100