Піца з італійського тіста

Вирішила спробувати цей варіант тіста для піци, залишилась дуже задоволена. Тісто м'якеньке всередині і з хрумкою шкоринкою ззовні. Ммм, дууже смачно
2.5 скл.пшеничного борошна
1/3 скл. кукурудзяного борошна
20 г пресованих дріжджів або 5-6 г сухих
1 ч.л. солі
2 ст.л. олії
1 скл. холодної води
В кухонному комбайні змішайте пшеничне і кукурудзяне борошно , додайте сухі дріжджі і сіль. Все змішайте , додайте олію і воду, вимісіть тісто, викладіть на поверхню і 4-5 хв домісіть руками. Скатайте тісто в кулю, помістіть в миску, накрийте рушником і дайте підійти ~2год при кімнатній температурі, наступні 40 хв витримайте тісто в холодильнику.Потім тісто вийміть, вимісіть, дайте відпочити і сформуйте форму для піци. Цього тіста мені вистачило на форму розміром 32х35 см.
А далі воля вашій фантазії, кладіть на піцу все , що ви любите. Наприклад, у мене
кетчуп, цибулька.ковбаски мисливські, курка копчена, перець солодкий, замість маслин огірки мариновані

, зверху багато-багато сиру.
Пекти 15-20 хв при t180С.
Рецепт тіста з
"Кулінарного щоденника" http://smak.ua/ru/recept/i-18323/index.htmlСмачного !