Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
lana
19 вересня 2010 20:20
Повідомлення #561


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірка-Шкірка,
Класнючі!!! Асоціюються з кутею!!! winked
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
19 вересня 2010 22:37
Повідомлення #562


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Мені сподобалася формочка для маффінів, придбана вчора у магазині, тому на одній порції я не зупинилася і закалатала ще одну.
Автор - Bronza53 з liveinternet.ru. Правда, це був пиріг, який я трошки видозмінила feel ...

Сирно-кабачкові маффіни з м'ясом


Беремо 2 миски.
В одну миску кладемо:
300г тертого кабачка(приблизно - я просто взяла половину кабачка, що в мене був і додала ще жменьку гарбуза),
1скл. тертого сиру (звичайно, твердого)
400г муки + 1ст.л. порошку до печива
подріблений 1 зубчик часнику
В другу миску наливаєм-насипаєм:
200мл молока
1/2ч.л. солі
1ст.л. цукру
100мл олії
2 яйця
все вимішуємо в обох мисках, а потім обєднюємо суміші. Для запаху посипала орегано.
У форми накласти по ложці тіста, потім вкласти пару шматочків мяса (у мене телятина, готова для бурітос), зверху викласти решту тіста - і в духовку на t200. До рум'яної скоринки.

Охолоджуємо і смакуємо!!!
P.S. Тіста вистачило на цілу форму - 12штук і ще на маленьку мисочку.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 20 вересня 2010 11:30
Перейти на початок сторінки
Славочка
19 вересня 2010 22:46
Повідомлення #563


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Додалася ще одна мафіноманка! жартую :) але це так захоплює! таке поле для експериментів!
Перейти на початок сторінки
gutka
19 вересня 2010 22:52
Повідомлення #564


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Ірка-Шкірка,
давно хочу спекти не солодкі мафіни, дуже оригінальний рецепт, правда кабачки у мене вже давно пройшли - доведеться чекати наступного врожаю...
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
19 вересня 2010 22:53
Повідомлення #565


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
Додалася ще одна мафіноманка! жартую :) але це так захоплює! таке поле для експериментів!

ага m05108
Це як в Простоквашино - Раньше почему я такой вредный был - потому что у меня велосипеда не было...
так і в мене - раніше в мене була металева форма (суцільна), котра дуже приставала, хоч силіконом змащуй, а тепер - можна щось таке цікаве в серединку напихати...
Перейти на початок сторінки
Славочка
19 вересня 2010 23:20
Повідомлення #566


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
ага, і щоразу різне!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
20 вересня 2010 07:50
Повідомлення #567


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: gutka
правда кабачки у мене вже давно пройшли - доведеться чекати наступного врожаю...

заміни гарбузом - ніхто й не помітить...
я також гарбуза трохи дала
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 вересня 2010 11:08
Повідомлення #568


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Я ліпше промовчу, скільки часу в мене вилежувався цей рецепт - в інтернет він попав більше 10 років тому, а трохи менше 10 років я його закинула в папочку "Cooking". До нього мене, немов магнітом притягували два слова - це німецька піцца виробництва німецької свекрухи, добре іде під пиво або під біле вино - хто ж від такого відмовиться amam ?!...
Потім ще довго приглядалася, і нарешті вчора приготувала:

Шпеккухен


Тісто: звичайне дріжджове з 250г муки (можна пекти відразу дві порції - якщо передбачається велика компанія) з додаванням житньої муки - тому я замішувала тісто як на піцу з житньою муки. Розтягнути по формі, зробити бортики.

Начинка: 250г домашнього сиру - якщо зарідкий - вимішати з мукою, загустий - зі сметаною, головне - щоб намазувався lol на тісто. Ще я сир посолила до смаку.
Зверху посипати 3 дрібно порізаними цибулинами, 150-200г копченого сала - кубиками (у мене було 80г копченого сала, решта - шпондер), густо посипати кмином - і в духовку (t180-190) на 10-15хв. За цей час приготувати заливку - 4-5яєць (у мене було 3 великих) збити з 200г сметани, посолити, вилити половину заливки, ще через 10-15хв - другу половину заливки - перша заливка вже загусне. Пекти до готовності.

Смакує ліпше охолодженим!

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 22 вересня 2010 12:10
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 вересня 2010 11:14
Повідомлення #569


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Ще я вчора чесно збиралась ліпити вареники - вже й начинка була готова, але коли згадала, що мої діти тепер люблять вареники варено-смажені, вирішила змінити профіль страви, витягнула пачку маргарини і, приготувавши тісто філо, спекла пиріжки з картоплею, ще й на струдель з яблуками вистачило четвертинки тіста:


Тісто філо вперше побачила в Інтернеті (де ж іще smile ?), а найкраще пояснення - в Анжели (Анішоари) з kuking.net.

Беремо 300мл горнятко (у мене півлітрова банка - мені так зручніше), вливаємо 1 яйце, 1 ч.л. солі, 1ч.л. цукру, 1ст.л. олії, 1ст.л. оцту, доливаємо теплої водички до 270-280мл, перемішуємо. Окремо в миску насипаємо 3,5скл. муки. Всередині робимо заглиблення, вливаємо суміш і вимішуємо ложкою. Потім руками замішуємо м'яке, еластичне тісто (м'якше, ніж на вареники) і даємо йому відлежатися хвилин 10.
За цей час можна розм'якшити маргарин - я кладу пачку маргарини в півлітрову банку і на 40% потужності підігріваю до м'якого стану (не рідкого) в мікрохвильовці.
Тісто розділити на 4 частини, кожну з них розтачати розміром 35х55см (тоненько, одним словом), змастити маргарином і накрутити на скалку і розрізати ножем по ширині. Отриманий пласт тіста скласти ще раз вдвоє і покласти в холодильник на 3-4 години мінімум.
Потім я брала пласт тіста, розтачувала, посередині вздовж викладала начинку, з обох сторін загортала тісто, перевертала, щоб шов був знизу і розрізала не до кінця на порційні частини. Зверху змастити збитим яйцем.
Пекти 10хв в гарячій духовці, потім на 10хв зменшити температуру, а потім знову збільшити температуру і випікати до готовності.

Діти признали, за вареники навіть не питали.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 22 вересня 2010 13:18
Перейти на початок сторінки
Наташка
22 вересня 2010 11:20
Повідомлення #570


Файна господиня
  • 51

Репутація: 262
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 420
Реєстрація: 2.02.2010

ICQ:--

Бали: 613
Ну, Іруська, ти як завжди в своєму репертуарі! Знов радуєш нас чимось незвичайним, та ще й із загадковою назвою!!! m0554
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 1 жовтня 2020 22:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 11
Користувачі: MonrealFremi
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100