Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
Ірка-Шкірка
9 лютого 2010 21:29
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Привіт усім!
Дякую, що завітали до мого столу. love
Надіюсь, що тут ви зустрінете не лише знайомі вам страви та рецепти їх приготування, але й відкриєте для себе щось нове і, обов'язково, смачне!



Каталог рецептів



Позитив

Домашній пухнастик
Пухнасті гості зі села

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 22 квітня 2010 01:05
Перейти на початок сторінки
Маруся
9 лютого 2010 21:35
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Іринка, вітаю! Буду рада спробувати твої витвори.

Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
9 лютого 2010 21:40
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Іринка!
Вітаю з відкриттям авторської сторінки!
Чекаємо цікавих ідей і смачних страв!
Буду заходити за рецептиками!!!

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
9 лютого 2010 21:41
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Салат з гарбуза

До минулого року гарбуз, як в казці, перетворювався для мене лише в смачну гарбузову кашу, яку варить тато (я час від часу дзвонила і перепитувала, що за чим робити). Потім перемогла лінь і витягнула з Інтернету море рецептів. В результаті, прижився салат і варення , як завжди, від сусідки...

Натерти гарбуз, яблуко, моркву в рівних пропорціях на грубій терці, перемішати, заправити сметаною(не обов'язково - усі складники пускають сік), медом (для солодкоїжок), посипати різаними горіхами.
Миска салату зникає з космічною швидкістю.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 10 лютого 2010 11:03
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
9 лютого 2010 21:45
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Маруся,
Майя Шутенко,
Дякую дуже! Буду старатись!

Заходьте частіше!
Перейти на початок сторінки
уляночка
9 лютого 2010 22:02
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Іра!!! З відкриттям темки!!
wink wink wink УРА wink

Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
9 лютого 2010 22:18
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Іринко! Щиро від усього серця вітаю тебе з відкриттям темки!! Творчості тобі і невтомності, невичерпної фантазії і натхненя по життю взагалі і в кулінарії зокрема!!!


Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
9 лютого 2010 22:24
Повідомлення #8


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250


Тушку гуски вимити, висушити, відрізати шию і взятись до шиття. Зашити горловину, одну сторону шиї та підшити низ, залишивши кишеню під розмір вашого кулака. Гуску добре натерти сумішшю солі, чорного перцю та часнику(можна додати каррі), відкласти, щоб настоялась (можна залишити на ніч).
За цей час приготувати начинку:гусячу печінка, серце, 500г свинного м'яса (жирного), 500г телячої печінки, 1 - 2 великі цибулини (як дві-три середніх), приблизно півбатону (замочити у воді або молоці) - змолоти на м'ясорубці, додати різаної петрушки, кропу, солі, перцю до смаку - і все в купі добре відбити, додати декілька жовтків(я брала 3), ще вимішати, і, на кінець, додати збиті білки - вимішувати ніжно... Нафарширувати шию (окремо), і черевце. Гарно зашити.
Форму, у якій буде пектися гуска, добре змастити жиром - я змащувала смальцем, викласти гуску, шию, залити водою і ... пошукати відкриту пляшку вина - також налити до води. Накрити фольгою (щоб не пригоріла) і поставити у розігріту до 200 гр. духовку. Час випікання легко вирахувати: 1кг гуски - 1 година.
Час від часу поглядати до пташки і поливати з усіх боків соусом з бритванки. За годину-півтори до закінчення обкласти гуску яблуками, порізаними на шматочки. Готую їх так: яблука помити, порізати на четвертинки, видалити серединку і ще раз розрізати навпіл - можна поперек. Висипати їх в миску, посолити, поперчити, полити вином, вимішати і відправити в духовку до гуски.
Відкриваючи духовку і відганяючи усіх, хто прийшов на запах печеної гуски, не забувати її поливати та інколи помішувати яблука. Старатися також підливати вино, щоб яблука втушкувалися.
Коли настане час виключати духовку, можна залишити гуску всередині десь на півгодини, щоб настоялась.
Яблука подавати на окремій мисці як гарнір - багаторічна практика показала, що з яблуками гуска краще сприймається шлунком :smile:

Звіти - на головну.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 2 січня 2014 11:55
Перейти на початок сторінки
Анжеліна
9 лютого 2010 22:33
Повідомлення #9


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 110
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 211
привіт. Вітаю з відкриттям темки!
теж хочу відкрити темку, але це мабуть займає багато часу( оформлення і т. д).

Перейти на початок сторінки
marinka
9 лютого 2010 22:33
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Вітаю з відкриттям своєї сторіночки! Успіхів!Смачненький рецепт! Це Тобі!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 березня 2024 16:47

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100