Хвилька
/рецепт з польського блогу/
Вийшли не такі хвилі,а так хвильки, як того хотілось. Строго не судіть, діло практики. Та рецепт цікавий. Отже:
-3 яйця
-150 г цукру
-150 мл олії
-150 мл молока
-2 склянки борошна
-3 чайні ложки порошку до печива
-2 столові ложки какао -додати до 2-ї половини готового тіста
-2 столові ложки молока -теж
-350 г вишні - викласти зверху рядами.
Тісто готувати як і звичайний бісквіт. Поділити на дві рівні частини, до другої додати какао і молоко. У форму / 33 на 20 / викласти спочатку біле тісто, а потім темне, далі вишні рядочками. Випікати 30 хвилин при температурі 180 C. Готувати крем. Зварити пудинг , у мене був шоколадний, охолодити і збити з маслом/200г/ викласти на охолоджений корж. Коли крем застигне можна полити розтопленим шоколадом або за бажанням. Смачного!
Крем з перепису:
400 мл молока
-пачка ванільного пудингу
-ваанільний цукор 1 пакет (16 г)
-2 столові ложки цукру
-2 столові ложки лимонного соку
-250 г вершкового масла
Можна розтопити 200г шоколаду, 2 ст.л. молока і 2 ст. л. масла.
Я буду пробувати ще
P.S. далеко до ідеалу