Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Консервація, варення, компоти, огірки, помідори і т. д.
if221181pii
20 серпня 2010 18:20
Повідомлення #61


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
Лана ви молодець, це треба любити, щоб скільки смачного виготовлювати!!!! b5a 3fb winked
Перейти на початок сторінки
lana
20 серпня 2010 22:21
Повідомлення #62


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
ksenika,
if221181pii,
Натонька,
Дівчатка, ви не уявляете, як приємно чути від вас ці теплі слова!Мені аж ніяково, бо насправді - ви тут справжні господині, і я багато чому у вас залюбки навчаюсь! Ще раз дуже дякую!!!

Натонько, дуже сподіваюся , що перці сподобаються!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
20 серпня 2010 23:57
Повідомлення #63


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
А я цього року халявлю - лише вчора перші 3 баночки закрутила - несподівано вийшла кабачкова ікра (свої кабачки нявкнули після дощів), а тут сусіди один, але веееликий принесли батькам, а вони - мені. Я на нього дивилась-дивилась, а потім на око щось закалампуцькала, і результат вийшов смачніший, ніж магазинний (а магазинну ікру я люблю). Сьогодні ще баклажанів купила на ікру - завтра до роботи...
Перейти на початок сторінки
lana
24 серпня 2010 21:46
Повідомлення #64


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Олюся,
Стільки всякої смакоти! дякую за рецепти!!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 серпня 2010 08:55
Повідомлення #65


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ланочко, перечитала всі ці сонячні рецепти в банках!
В мене мама спец по закрутках, то я або допомагаю, або тільки окремі роблю.
А тут стільки нових рецептів! Дякую!
Олюся, теж цікаві переписи!
Перейти на початок сторінки
Славочка
31 серпня 2010 10:06
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ланочко, про грузді розкажу бабуні, вона по грибах в мене спец, може зробимо такі цього року.
Розкажіть мені про малину. Здається, кісточки не треба перетирати, вони якраз важливі у варенні як жарознижувальному засобі.
Вчора зробила експрес варення з малини.


Всі ягоди змолола в комбайні, додала стільки ж цукру, поварила 20 хв, розклала в чисті сухі банки. Як вистигло, накрила пластмасовими кришками.
от зберігаю в холодильнику, бо не знаю, чи буде стояти при кімнатній температурі в кладовці.
Перейти на початок сторінки
karina1607
31 серпня 2010 13:56
Повідомлення #67


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Славочка,я хочу дати свій маленький рецепт, можливо ви його знаєте Малину висипати на сковорідку додати таку ж кількість цукру 1:1 варити на маленькому вогні 15 хв постійно помішуючи. Накладати в сухі банки і закривати металевими кришками.(закрутити) Я так роблю зі всіх ягід.
Перейти на початок сторінки
Алеся
31 серпня 2010 14:16
Повідомлення #68


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Добрий день всiм. Хочу доповнити до груздiв солених, якi солю уже бiля 30 рокiв. Дiвчатка, як прийдете з лiсу втомленi, не мучайтеся допiзна, а висипайте груздi у найбiльший баняк, щоб помiстилися всi i заливайте холодною водою з пiд крану, чистити не треба, лише бажано ножки повiдрiзати, далi можна зi спокiйним серцем йти спати. На слiдуючий день воду мiняти 2 - 3 рази, весь лiсовий пiсок, хвоя i т.д. вiдстануть самi i вийдуть з водою залишиться лише пiд краном зубною щiточкою дочистити вже i так майже чистi гриби.Далi можна вiдварити хвилин 5, не бiльше, а можна солити сирi. Вони бiльш хрумкi получаються, просто перекладаете у 3-х лiтровi банки нiжками догори i так щоб 3 шари грибiв перекласти 3-ма шарами часничку подрiбненого , зантиками кропу, не жалiйте, i на кожен шар грибiв 1 повну столову ложку солi.Як банка наповниться, зверху 3 суцвIття кропу далi твердим стеблом вiд кропу добре притиснути, пiдпихаючи пiд горловину, шоб тримали як прес гриби i стивимо на тарiлочку кваситися на 3 днi, якщо тепло в кухнi, а якщо холодно, ще день - два, весь час протикаемо чимось аж до дна, як квасимо капусту,щоб газ виходив.Гриби стануть м,якшими, можна буде добавити з других банок, шоб туго було I нарештi зверху притиснути аптечним гiрчичником /щоб не плiсневiли/ i на холод. Так само i моховики соляться, лише треба вiдварити, вони потемнiють, а як сквасяться, будуть дуже гарнi, жовтенькi. А просоленi груздi найсмачнiшi з цибулькою i заправити сметанкою.
Перейти на початок сторінки
lana
31 серпня 2010 16:11
Повідомлення #69


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Славочка
от зберігаю в холодильнику,


У мене майже не їдять варення, а от сирими ласують залюбки - чорну смородину, малину,абрикоси, калину- перетираю з цукром 1:2 (з абрикосами ще перекручую апельсини: на 1 кг ягід- 2 апельсини зі шкіркою), під капронові кришки- і взимку аромат літа

Цитата: Алеся
доповнити до груздiв солених

Дякую! Обов"язково випробую новий рецепт!!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
31 серпня 2010 17:25
Повідомлення #70


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
karina1607,lana, дякую! це найкорисніше!
Алеся, буду мати на увазі, а то для мене все добре у збиранні грибів, тільки не їх чищення після гасання по лісі.
А то вам з нового урожаю
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 18:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 131
Гостей: 114
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100