Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Консервація, варення, компоти, огірки, помідори і т. д.
idianka
12 липня 2010 21:25
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259



--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
lana
13 липня 2010 23:50
Повідомлення #42


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
idianka,
Вишні- клас!!!!

Цей рецепт маю від подруги Пащенко Н. .Взагалі салатів консервованих мої не люблять : дай цілий огірок, цілий помідор... А ось ця закуска йде на ура!
Звісно, закриватиму в кінці літа чи восени, тоді й , може, додам фото.

Перець, начинений синіми

5 кг синіх порізати вздовж тонкими пластинами, посолити, щоб пустили сік, посмажити., згорнути трубочками.

3 кг перцю почистити, пробланширувати, начинити трубочками з синіх.

Скласти у банки.
Залити маринадом:

2 склянки води
1 склянка цукру
1 склянка оцту
1 склянка олії
1 стол.лож. солі
Дрібно порізаний пучок петрушки

Стерелізувати 30 хв.
Перейти на початок сторінки
lana
14 липня 2010 08:18
Повідомлення #43


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Огірки мариновані-2

Рецепт тут

Перейти на початок сторінки
Zagrajka
14 липня 2010 14:51
Повідомлення #44


Молода господинька
  • 34

Репутація: 108
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 167
Реєстрація: 20.01.2010

ICQ:--

Бали: 290
Мої мариновані огірочки тут
Перейти на початок сторінки
Abigail
22 липня 2010 13:15
Повідомлення #45


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Компот з кабачків й аличі зі смаком ананасів

На дно 3-х літрової банки укласти на чверть банки зрілої жовтої аличі. Кабачки очистити від шкірки і нарізати великими кубиками або кружечками (полукружечками). Укласти їх зверху на аличу доверху банки. Залити гарячим сиропом з води і цукру на смак. Повторити заливку тричі. Кабачки будуть зі смаком ананасів.
Перейти на початок сторінки
lana
22 липня 2010 13:23
Повідомлення #46


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Abigail,
Цитата: Abigail
Компот з кабачків й аличі зі смаком ананасів

Рецепт подобається теж, використовую давно!!!!
ТУТ
Перейти на початок сторінки
Олюся
22 липня 2010 19:38
Повідомлення #47


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Пропоную салат
"Огірки по-корейськи"


(ж."Люблю готовить")
4 кг огірків порізати дольками
1 кг цибулі - кубиками
1 кг болгарського перцю - смужками
1 кг моркви на тертку як корейку
2 шт. гіркого перця порізати дрібно
2 головки часнику подушити чи порізати дрібно
3 ст. л. солі
200 гр цукру
200 гр оцту
200гр олії
Все перемішати, залишити на 2 години. Розкласти в стерезізовані 0,5 л банки, стерелізувати банки 30 хвилин, закривати і тепле закутування.
вихід 8 л.
Смачного!

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
lana
30 липня 2010 07:43
Повідомлення #48


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Сатурни-помідори в кабачатах



В "Рецептах на каждый день" сподобалася мені ідея консервування помідорів
рецепт автора(3-х .банка)
помідори дрібненькі-2кг
кабачки-1.5 кг
води-різниця об"єму (я просто з першої заливки воду відлила в окрему посудину),
сіль-50гр
цукор-50гр,оцет 6%-50 гр.,листя вишні,хрін-1 лист,2 лавр. листка,часник-4 зубка,
гострий перчик,духмяний перець-4 шт.,перець солод.-половинка, кріп.
Кабачата ріжемо кружечками і вирізаємо насіння-виходить кільце, вставляємо туго
помідори -і отримуємо сатурни. В стерильну банку -на дно зелень і укладаємо заготовки.
Подвійна заливка по 15 хвилин кожна, на третій раз готуємо маринад: сіль,цукор, оцет. Закрутити. Я ще й укутала. Взагалі-то можна використовувати свій рецепт для асорті.Просто сподобалась ідея оформлення - от і спробувала 4 * 1.5 л банки.
Перейти на початок сторінки
idianka
30 липня 2010 14:25
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
lana,
дуже оригінальний вигляд цієї консерви! winked А ще більше цікаво: яке воно на смак? wink

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Zagrajka
30 липня 2010 22:46
Повідомлення #50


Молода господинька
  • 34

Репутація: 108
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 167
Реєстрація: 20.01.2010

ICQ:--

Бали: 290
Ще б ту траву в свіжому вигляді побачити, а то зовсім не знаю, що то за така травка, бо горілки ніколи не нестоювала!!!! request
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:57

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 108
Гостей: 96
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100