Сатурни-помідори в кабачатах
В "Рецептах на каждый день" сподобалася мені ідея консервування помідорів
рецепт автора(3-х .банка)
помідори дрібненькі-2кг
кабачки-1.5 кг
води-різниця об"єму (я просто з першої заливки воду відлила в окрему посудину),
сіль-50гр
цукор-50гр,оцет 6%-50 гр.,листя вишні,хрін-1 лист,2 лавр. листка,часник-4 зубка,
гострий перчик,духмяний перець-4 шт.,перець солод.-половинка, кріп.
Кабачата ріжемо кружечками і вирізаємо насіння-виходить кільце, вставляємо туго
помідори -і отримуємо сатурни. В стерильну банку -на дно зелень і укладаємо заготовки.
Подвійна заливка по 15 хвилин кожна, на третій раз готуємо маринад: сіль,цукор, оцет. Закрутити. Я ще й укутала. Взагалі-то можна використовувати свій рецепт для асорті.Просто сподобалась ідея оформлення - от і спробувала 4 * 1.5 л банки.