Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Майї., Рецепти смачних і цікавих страв.
Яночка
4 січня 2010 16:45
Повідомлення #71



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Переглянула Ваші рецепти, сподобались дуже кошички святково оформлені. wink wink
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
4 січня 2010 20:18
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Дуже всім вдячна за теплі відгуки і за те,що користуєтесь моїми рецептами!

З повагою Майя !

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 16 вересня 2010 23:49
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
5 січня 2010 17:50
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Продовжую тему Меню на Свят-вечір"

Салат з капусти- 1 головку свіжої капусти пошаткувати,додати 2 натерті морквини і 1 дрібно різаний болгарський перець.Все перемішати,додати 1 ст.л.олії,1 ст.л. цукру ,1 ч.л. оцту,а сіль і перець за смаком


Оселедець домашній-
Маринад:1 л. води
1 склянка солі
6-7 листків лаврових
1 ч.л. чорного перцю горошком
1 ч.л. гвоздики-не меленої
1 ст.л. оцту

Все це закип"ятити і охолодити.В охолоджений маринад покласти на 4 години
1,5-2 кг розмороженої скумбрії,почищеної від голови ,плавників і кишок.Коли риба просолиться,вийняти хребет з кістками так,щоб не пошкодити філе.Зняти шкірку і приготувати наш оселедчик до заливки.Можна його на шматочки поділити
Заливка;
1 склянка олії
1 ст.л. оцту
2 ч.л. гірчиці
1 ст.л. цукру
В скляну посудину викладаємо: шар цибулі,різаної кільцями -потім шар філе- посипати меленим чорним перцем-лаврове листя -цибуля-філе і т.д. до кінця,для смаку можна додати кооіандр горошком.
Все це залити гірчичною заправкою, яку ми приготували.
Дайте оселедцям постояти 1 добу..
Доповнення:щоб оселедці гарно просолились,їх бажано проколоти на спинках , а-- маринад можна порцію збільшити ,аби риба була повністю у ньому;


Тушкована риба-1 кг. філе будь-якої риби порізати на шматочки,скласти в казанок ,додати підсмажену цибулю з морквою,різаний червоний болгарський перець.
1 ст.л. борошна підсмажити на олії ,розвести її у 1 склянці води і залити рибу.Додати 1-2 ст.л. томатної пасти, сіль,перець і цукор за смаком.
Тушкувати на повільному вогні.

Пляцок пісний-500 гр. борошна,1 склянка води,1 ст.л. цукру,1 ст.л. олії,1 ст.л.горілки,1 ст.л. дріжджів або 1 ч.л. соди,трішки солі.
Замісити м"яке тісто і дати йому підійти.Потім розкачати пласт,наколоти його виделкою і і порізати ножем на частини.Спечений пляцок поламати по надрізах на шматочки , скропити розтопленим маслом і скласти у тарілочку з підливою:
Підлива:1 склянка маку ошпарити окропом, відцідити,перетерти,додати 2\3 скл меду,0,5 скл.окропу,0,5 скл. мелених горіхів.Перемішати

Пиріжки з квасолею-для тіста:0,5 л теплої води
50гр. дріжджів,1 ч.л. цукру ,0,5 ч.л. солі,2 ст.л. олії ,борошно до 1 кг.,місити до молодого тіста,змащуючи руки олією.
Начинка:відварена потерта квасоля з підсмаженою цибулею.
Коли тісто підійде,можна формувати пиріжки і смажити їх на олії ,або спекти

.Узвар-в охолоджений для смаку додати ванільний цукор,корицю,мед.

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 6 квітня 2013 19:01
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
5 січня 2010 20:47
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Смачненький оселедчик! Забрала собі в записник! У Вас гарні рецепти, Майя, практичні і прості. Дякую!
Перейти на початок сторінки
уляночка
5 січня 2010 23:26
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Майя Шутенко, такий цікавий рецепт рибки!!!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
6 січня 2010 10:27
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Доброго дня ,дорогі дівчата !
Оселедці виходять такими смачними ,що від них не залишається нічого,навіть підлива йде з хлібом.Я в цьому році знову буду робити,вже скумбрію купила, можна і звичайний морожений оселедець маринувати.
Спробуйте.
Сьогодні допишу ще декілька страв із меню "Свят-вечора"
Дякую Вам за відгуки.
З повагою Майя
Перейти на початок сторінки
olga
6 січня 2010 10:38
Повідомлення #77


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
Майя Шутенко
Голубці-сиру картоплю натерти на дрібній терці,залити гарячим молоком і накрити,охолоджену відцідити,додати підсмажену цибулю і смажені шампіньйони,сіль,перець.


Маю, вік живи, вік учися. Ніколи не робила, щоби картоплю сиру заливати гарячим молоком. От тепер спробую.

Майя Шутенко
Салат з капусти- 1 головку свіжої капусти пошаткувати,додати 2 натерті морквини і 1 дрібно різаний болгарський перець.Все перемішати,додати 1 ст.л.олії,1 ст.л. цукру ,1 ч.л. оцту,а сіль і перець за смаком


Я теж такий салат часто роблю на гості. Дуже простий, смачний і весь з"їдається.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
6 січня 2010 21:46
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Майя, дуже цікаві рецепти на Святий вечір!! winked
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
12 січня 2010 12:26
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Ось такі голубчики я робила на Свят-вечір,з картопелькою і грибами!
Рецепт вище.




Перейти на початок сторінки
ir71
12 січня 2010 12:37
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
О!!!!Як апетитно і красиво!Такі запечені до золотистої шкоринки,самі просяться в рот. love
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 15:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 55
Гостей: 50
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100