Irina
sunnygirlДівчатка ,вдячна за відгуки і приємно,що сподобались мої страви.
Багато часу забирає робота,а так.... я писала б рецепти цілими днями,дуже великий маю архів !!!!
Сьогодні пропоную Вам хороший рецепт рибки.
Червона риба домашнього посолу(рецепт власний)
Розморозити стейк горбуші,лосося чи семги- вагою 200-300 гр.,розрізати вздовж хребта на дві частини і засолити.
В емальовану посудину покласти рибу і натерти її сумішшю солі і цукру,у співвідношенні-2:1,дві ч.л.солі і 1 ч.л. цукру,додати коріандр горошком.Зверху рибу накрити целофаном або поліетиленовою плівкою.Через 3 доби риба готова до вживання.Зберігати у холоді.