Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Майї., Рецепти смачних і цікавих страв.
Майя Шутенко
9 лютого 2010 17:40
Повідомлення #221


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Volo-shka
Інеса

заходьте частіше і питайте,пригощайтеся!
Коли бісквіт готовий-то сірник,яким ми перевіряємо його ,повинен бути сухим.Дістаю із духовки відразу,як спікся.
У формі злишаю хв.на 15,потім виймаю
Іноді накриваю бумажною серветкою.
Інеса,духовку часто не відкривай .Якщо у духовці є світло,то це -супер,видно чи готова випічка!!!
Перейти на початок сторінки
Irina
9 лютого 2010 18:43
Повідомлення #222


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Майя, я пекла ось на вихідних ваш сметанник чоловікові на день народження. Бо треба було швидко і смачно,(як завжди я на виборах). Результат мене дуже порадував. Як і першого разу - дуже смачний. Я як і ви додала мармеладок. Вийшло ще й дуже сонячно і весело. Дякую, що поділились рецептом! smile
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
11 лютого 2010 11:58
Повідомлення #223


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Майя лагман дуже апетитний.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
11 лютого 2010 18:43
Повідомлення #224


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Irina
sunnygirl

Дівчатка ,вдячна за відгуки і приємно,що сподобались мої страви.
Багато часу забирає робота,а так.... я писала б рецепти цілими днями,дуже великий маю архів !!!!
Сьогодні пропоную Вам хороший рецепт рибки.

Червона риба домашнього посолу(рецепт власний)

Розморозити стейк горбуші,лосося чи семги- вагою 200-300 гр.,розрізати вздовж хребта на дві частини і засолити.
В емальовану посудину покласти рибу і натерти її сумішшю солі і цукру,у співвідношенні-2:1,дві ч.л.солі і 1 ч.л. цукру,додати коріандр горошком.Зверху рибу накрити целофаном або поліетиленовою плівкою.Через 3 доби риба готова до вживання.Зберігати у холоді.



Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
11 лютого 2010 18:48
Повідомлення #225


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Майя, апетитний лагман! wink wink
Перейти на початок сторінки
уляночка
11 лютого 2010 21:21
Повідомлення #226


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Майя, цікавий рецепт рибки. у Вас як завжди гарні рецепти для риби!
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
11 лютого 2010 21:33
Повідомлення #227


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Майєчко! Чудова рибка...(облизуюсь, як кіт) Я теж дуже схожу солю червону рибу....А фотик, як бачу, вже сумлінно виконує свої обов"язки?
Фоти дуже гарні! smile
Перейти на початок сторінки
gutka
11 лютого 2010 21:44
Повідомлення #228


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Майя Шутенко
Червона риба домашнього посолу

дуже апетитний вигляд - гарна та смачна закусочка
Перейти на початок сторінки
Славочка
11 лютого 2010 21:57
Повідомлення #229


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Майя , теж любимо таку рибку. Тільки подавай такої смакоти!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
11 лютого 2010 22:22
Повідомлення #230


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Natalyadiva
Уляночка
Коко Шанель
gutka
Славочка

Доброго зимового вечора,мої дорогі діачата!
Яка я рада ,що Ви всі завітали до мене на кухоньку,пригощайтесь,у мене є ще лагман,печена картопля від Коко Шанель,рогалики від Марінки і сирна запіканка від Каті-gutka winked .
Страви за Вашими рецептами настільки смачні,що вони стали улюбленими з першого шматочка!!! laughing
Дуже вдячна всім обдарованим майстриням-чарівницям за їх золоті рецепти!!!
Фотоапарат нарешті працює!!!! wink
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:22

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 166
Гостей: 140
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100