Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Майї., Рецепти смачних і цікавих страв.
Яруська
8 лютого 2010 22:29
Повідомлення #211


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Коко Шанель
І лагманщик, гарний молодий хлопець з атлетичною статурою грецького бога

Коко Шанель
Уявіть картинку....

Уявила! winked
Тільки де того лагманщика взяти??! am
Перейти на початок сторінки
marinka
8 лютого 2010 22:34
Повідомлення #212


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Майя, дуже цікава страва, ще навіть не чула і не їла! smile
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
8 лютого 2010 23:50
Повідомлення #213


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Коко Шанель
Маруся
Яруська
marinka

Дуже дякую Вам за приємні і теплі слова!!
Чекаю в гості!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
9 лютого 2010 00:22
Повідомлення #214


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
цікава страва той лагман треба попробувати приготувати smile
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 лютого 2010 00:31
Повідомлення #215


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
І мені лагман---новинка. Дякую.
Гарно, як чоловіки не цураються кухні. Мій батько завжди казав:
"Якщо хочете, перепрошую, нажертися,-нехай приготує жінка;
якщо бажаєте посмакувати--то нехай приготує чоловік!"
І після цих слів ми -діти чекали з нетерпінням нового кулінарного татового шедевру.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
9 лютого 2010 16:17
Повідомлення #216


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
olenochka
Славочка

Спробуйте приготувати лагман,можна кількість овочів змінювати за смаком і м"яса класти більше,доливати томатного соку ,якщо помідорів немає.Смак лагману від цього не погіршиться.
Лагман-як і плов,завітав до нас із узбекської домашньої кухні.
Мої колеги теж здивувались,коли я принесла на роботу мисочку зі стравою.Про лагман майже ніхто не чув ,але зацікавились і переписали рецепт,готували і ...сподобалось.!Кожен може трішки змінити його,ввести доповнення по своєму...!Бажаю успіхів і смачного!
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
9 лютого 2010 16:37
Повідомлення #217


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Майя Шутенко,
Хочу спекти твій сметанник нашвидкоруч.Але в мене форма велика-30см.На яку порцію то розраховано?Думаю, що мені треба 1.5-2 порції.Підкажи будь-ласка smile
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
9 лютого 2010 16:46
Повідомлення #218


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Інесочко!
Форма у мене для тортів невелика-діаметром 20 см,але можна пекти і на дечку.
З цієї порції виходить сметанник розміром ,як стандартний магазинний торт,продуктів-на один бісквіт.
Буду рада відповісти..!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
9 лютого 2010 16:47
Повідомлення #219


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Майя Шутенко,
носиком учула аромати, що долітали з Вашої сторінки, от і зайшла в гості, а тут такий пиріг ароматний!!!! Респект Вашому чоловікові за таку смакоту laughing .
Бо мій тільки картоплю та яйця смажити вміє lol
А лагман дуже цікава страва, треба й собі спробувати приготувати, тим більше що там є чорна редька, у нас вродила, а застосувати не знаємо де smile
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
9 лютого 2010 16:52
Повідомлення #220


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Майя Шутенко,
Дякую !!І ще одне питаннячко можна?В мене завжди чомусь бісквіти робляться такі зі зморшками.Який тут є секрет?Може треба не виймати з духовки поки не вистигне?Хоча я вже всяко пробувала. feel
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 20:38

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100