Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Майї., Рецепти смачних і цікавих страв.
Майя Шутенко
8 лютого 2010 10:31
Повідомлення #201


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
marinka
gutka
Маруся

Дуже вдячний мій чоловік за Ваші відгуки і увагу,пішов на роботу з піднесеним настроєм!Радості не було меж,наче іспит склав!
Пізніше напишу рецепт дуже смачної страви -лагман,теж чоловіка рецепт,від товариша по службі. winked

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 17 вересня 2010 00:02
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
8 лютого 2010 11:00
Повідомлення #202


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Майєчко! І в тебе улюблений? smile Видно, що дуже ситний і симпатичний!!! Чоловікові -- повага і респект!!! Тішуся, коли чоловікові не байдужа кулінарія! Адже це - творчість! Значить, чоловік - творча і тонка натура!!! А лагман давно мріяла приготувати...чекаємо!!! love
Перейти на початок сторінки
уляночка
8 лютого 2010 12:02
Повідомлення #203


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
А мій до кулінарії має дві ліві руки lol . Коли мене немає, то харчується снікерсами і концервами. Ну ще може яйце всмажити lol І що найголовніше - от буде мучитися, боліти його в животі буде, а нічого не приготує... lol
Перейти на початок сторінки
Irina
8 лютого 2010 12:15
Повідомлення #204


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
уляночка
І що найголовніше - от буде мучитися, боліти його в животі буде, а нічого не приготує...

А ти бува не мого описала??? А то все сходиться!!! lol
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 лютого 2010 20:09
Повідомлення #205


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Майя Шутенко
Улюблений пиріг мого чоловіка(частіше всього він його і пече!)

З повагою відношусь до чоловіків на кухні, особливо коли вміють смачно готувати smile Це супер!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
8 лютого 2010 20:17
Повідомлення #206


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Коко Шанель
Уляночка
irina
Ірка-Шкірка

Як приємно спілкуватися,дорогі мої,з Вами.Я відчуваю ,що просто вже душею "приросла" до Дрімфуду,не можу щоб не зайти сюди.
Кожна господиня на сайті -це справжній скарб,невичерпне джерельце майстерності ,таланту і фантазії!
Сподіваюсь,що наші кохані чоловіки нами пишаються..! smile
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
8 лютого 2010 20:42
Повідомлення #207


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Ось рецепт страви,яку теж готує,моя половина,і в нього виходить навіть смачніше,ніж у мене.(рецепт із записника від колеги мого чоловіка -Миколи)
Лагман

Основною складовою частиною лагману є смачна і ситна підлива.
Для приготування її нам потрібно!
1-1,5 склянка олії
500 гр. молодої телятини
3 цибулини
5 морквин
3 солодкі болгарські перчини,бажано яскраво червоного кольору
5 помідор великих(взимку можна замінити -3-4 ст.л. томатної пасти)
1 велика чорна редька
1 головка часнику
маленький шматочок пекучого червоного перцю
спеції- за смаком
Приготування-не складне.
У чавунному казанку закип"ятити олію до появи ледь помітного димку, і починаємо загружати поступово продукти:
спочатку м"ясо,порізане маленькими шматочками,розміром- з гарну
вишню,потім моркву ,втерту на крупній терці,потім порізану кубиками цибулю,болгарський перець,терту чорну редьку-теж на грубій терці і порізані або потерті помідори.Це все залити бульйоном -до 1 літру або водою ,додати сіль,трішки цукру і тушкувати на повільному вогні приблизно 30-40 хв,періодично помішуючи.За 10 хв. до готовності додати дрібно посічений часник і перець мелений чорний,для любителів гострих страв-посмачити червоним пекучим.Виключаємо,як м"ясо буде м"яким і редька прозора.
Подавати до спагетті,посипавши посіченою зеленою цибулею.

А можна лапшу приготувати і домашню,ось простий спосіб:
замісити круте тісто із 300гр. борошна,1 яйця,0,5 склянки теплої води і 0,5 ч.л. солі
Замішане тісто розкачати тоненько до 1-2 мм ,підсушити і порізати на полосочки, квадратики чи трикутнички.Відварити звичайним методом ,відцідити і полити підливою.
Звичайно,як є час ,то краще приготувати домашню за цим рецептом.
Мої доповнення і поради:якщо під час тушкування рідини стає замало,можете додати ще трішки.І воду ,наполовину можна замінити томатним соком.Буде ще смачніше!!!


Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 14 квітня 2010 18:24
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
8 лютого 2010 21:10
Повідомлення #208


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
.. Читала недавно у Уліцкої в повісті, так я зрозуміла, автобіографічній, про дитинство в Ташкенті...Так от, дитині врізалося в пам"ять, як прямо на вулиці продавали готову страву - лагман...І лагманщик, гарний молодий хлопець з атлетичною статурою грецького бога, розкачував тісто на лагман, на очах у людей скручував його в пасок і хльоскав себе по плечах ..для того, значить, щоб тісто розтягнулося і набуло потрібної структури... smile Цікавий спосіб...а як яскраво описано... smile Уявіть картинку....

А рецепт ексклюзивний!!! Правда-правда! smile
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
8 лютого 2010 21:20
Повідомлення #209


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Коко Шанель!
Дуже рада ,що Ти завітала до мене.
Приїдеш,то приготуємо!!!
А тісто можна і розтягуваим і підкидати до стелі,це все залежить від Вашої фантазії,....головне ..щоб смачно було потім!! laughing

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 17 вересня 2010 00:03
Перейти на початок сторінки
Маруся
8 лютого 2010 21:54
Повідомлення #210


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Дуже дякую за перепис Лагману. Мене зацікавив смак чорної редьки, бо я її щось не знаю з чим готувати.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 05:37

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 40
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100