. Королівські рецепти Євгенії, смт.Королево, закарпатсько-угорська кухня » Кулінарний форум Дрімфуд » Сторінка 2
   
 
Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


2 сторінок 1 2 Далі >>
Відповісти
 Королівські рецепти Євгенії, смт.Королево, закарпатсько-угорська кухня
kykysja41145
14 лютого 2016 13:07
Повідомлення #11


Молода господинька
  • 34

Репутація: 23
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 28.01.2015

ICQ:--

Бали: 331
Цитата: ОЛЕСЯ
Євгенія як будес місити сфоьографуй як має виглядати те тісто чи може поваж муку, бо в мене те око ніяк не хоче зловити ту мякість.

я коли мішу в хлібопічці, то теж забиваю, а руками то норм. Іде десь 3-3,5стакани. Заміси липке, ложкою вимішай (десь 2 стакани), хай підкисне, а коли будеш обминати то підсиплеш, якщо треба буде. А де ви жили, якщо не секрет?

Повідомлення відредагував kykysja41145 - 14 лютого 2016 13:12
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
14 лютого 2016 13:24
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2672
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5416
Цитата: kykysja41145
Моя свекруха миє і чистить, ламає на кусочки. Зложує в банки сухі, заливає кипятком і стерилізує десь 1,5-2год. Пробує саму фосольку, чи зварена і закручує. Солі не дає. Тільки зберігати в погребі. Якщо не довариш, то стрілятиме. А підбивати потім з юшкою разом.

Спасибі

Цитата: kykysja41145
я коли мішу в хлібопічці, то теж забиваю, а руками то норм. Іде десь 3-3,5стакани. Заміси липке, ложкою вимішай (десь 2 стакани), хай підкисне, а коли будеш обминати то підсиплеш, якщо треба буде. А де ви жили, якщо не секрет?


Женю не секрет. Жили в Ужгороді.

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 15 лютого 2016 08:21
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Наталюня
15 лютого 2016 16:17
Повідомлення #13


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
Гомбовці - то мабуть така смакота! Ніколи раніше не доводилось їсти такого. Треба буде спробувати колись собі зробити :)
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
15 лютого 2016 22:48
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2672
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5416
Цитата: Наталюня
Гомбовці - то мабуть така смакота! Ніколи раніше не доводилось їсти такого. Треба буде спробувати колись собі зробити :)

Закарпатська кухня дуже смачна і різноманітна ми готуємо сирні гомбовці та кнедлі

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
2 сторінок 1 2 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 жовтня 2017 19:41

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Цікаві місця у Києві
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 05:32)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 00:46)
Привітання вчителям
  Пише ОЛЕСЯ (6 жовтня 2017 19:24)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (24 вересня 2017 22:36)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 68
Гостей: 50
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100