. Торт "Ейфорія", мега шоколадний » Кулінарний форум Дрімфуд » Сторінка 3
   
 
Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торт "Ейфорія", мега шоколадний
Ірка-Шкірка
22 січня 2013 22:57
Повідомлення #21


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Марічко, чому в тебе такий великий прошарок маковий? ти даєш подвійну порцію маку чи як?
Перейти на початок сторінки
Soni
22 січня 2013 23:27
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Ірка-Шкірка
Марічко, чому в тебе такий великий прошарок маковий? ти даєш подвійну порцію маку чи як?



Та де там я робила прошарок на 5 яєць, форма 24 діаметром
Перейти на початок сторінки
Soni
23 січня 2013 11:03
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Soni
От і я як Галя на другий раз буду молоти мак, мені здається так буде краще



Оце поки не попробуєш не пиши, пекла я вчора Ейфорію знову, і як мала на думці змолола мак. І що? а нічого. вийшла звичайна паляниця макова, не крихка не ніжна, волога. Мак змолола, він став вологий і це напевно повпливало на сам корж.

Отже буду робити тепер як пише Діанка з сухим не меленим маком, таки так краще. Але це суто моя думка, можливо хтось ще так пік, поділіться.

І вкотре дякую Діанці за рецепт!
Перейти на початок сторінки
Галиночка
25 січня 2013 10:55
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Ось і моя Ейфорія. Дуже смачний торт. А вже який величезний виходить))))
Дякую дуже за рецепт. Мак не молола. А пишність коржа залежить від акуратності вимішаного білка (подібний корж в тортику Романтик від Галини але без горіхів, то я на ньому вже руку набила)))
Перейти на початок сторінки
нетік
26 січня 2013 04:34
Повідомлення #25


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
idianka,
дуже дякую за смакоту, робила на роботу, дуже всім сподобалось. Ось фотозвіт

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
idianka
26 січня 2013 09:13
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Які ви всі молодці :winked: Печіть-печіть, торт вартий уваги :amam:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
tay
26 січня 2013 15:23
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 515
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 658
Реєстрація: 27.10.2011

ICQ:--

Бали: 1927
Вірус "Ейфорії" і до нас завітав :lol: . Дійсно дуже смачненький тортик. Маковий прошарок у мене вийшов дуже високий і я його розрізала навпіл. На диво, він мені не розламався і не покришився...Діанко, дякую за рецепт!


--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
31 січня 2013 11:49
Повідомлення #28


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6323
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14564
два рази вже печу, але чомусь в мене стікає в маковому коржі вниз масло))) Чи то білки з маслом... ну таке солодке якесь, слой прямо такий грубий.. в когось таке було?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
idianka
31 січня 2013 12:41
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
в мене такого не було, корж був всюди однаковий, сама думала як то буде. Ти мак часом не парила?

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Soni
31 січня 2013 13:23
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Натонька
два рази вже печу, але чомусь в мене стікає в маковому коржі вниз масло))) Чи то білки з маслом... ну таке солодке якесь, слой прямо такий грубий.. в когось таке було?




Наталю подивися чи масла не забагато дала і може попробуй меншої жирності
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2017 20:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Ідея оформлення пряників
  Пише Канарейка (15 листопада 2017 18:37)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише oksenya75 (29 жовтня 2017 18:01)
Як додати фото?
  Пише ОЛЕСЯ (28 жовтня 2017 15:22)
Вибір обігрівача приміщення
  Пише oksenya75 (28 жовтня 2017 01:19)
Цікаві місця у Києві
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 05:32)
Привітання вчителям
  Пише ОЛЕСЯ (6 жовтня 2017 19:24)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (24 вересня 2017 22:36)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 78
Гостей: 61
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100