Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торт "Ейфорія", мега шоколадний
Ірка-Шкірка
22 січня 2013 22:57
Повідомлення #21


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Марічко, чому в тебе такий великий прошарок маковий? ти даєш подвійну порцію маку чи як?
Перейти на початок сторінки
Soni
22 січня 2013 23:27
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Ірка-Шкірка
Марічко, чому в тебе такий великий прошарок маковий? ти даєш подвійну порцію маку чи як?



Та де там я робила прошарок на 5 яєць, форма 24 діаметром
Перейти на початок сторінки
Soni
23 січня 2013 11:03
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Soni
От і я як Галя на другий раз буду молоти мак, мені здається так буде краще



Оце поки не попробуєш не пиши, пекла я вчора Ейфорію знову, і як мала на думці змолола мак. І що? а нічого. вийшла звичайна паляниця макова, не крихка не ніжна, волога. Мак змолола, він став вологий і це напевно повпливало на сам корж.

Отже буду робити тепер як пише Діанка з сухим не меленим маком, таки так краще. Але це суто моя думка, можливо хтось ще так пік, поділіться.

І вкотре дякую Діанці за рецепт!
Перейти на початок сторінки
Галиночка
25 січня 2013 10:55
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Ось і моя Ейфорія. Дуже смачний торт. А вже який величезний виходить))))
Дякую дуже за рецепт. Мак не молола. А пишність коржа залежить від акуратності вимішаного білка (подібний корж в тортику Романтик від Галини але без горіхів, то я на ньому вже руку набила)))
Перейти на початок сторінки
нетік
26 січня 2013 04:34
Повідомлення #25


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
idianka,
дуже дякую за смакоту, робила на роботу, дуже всім сподобалось. Ось фотозвіт

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
idianka
26 січня 2013 09:13
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Які ви всі молодці :winked: Печіть-печіть, торт вартий уваги :amam:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
tay
26 січня 2013 15:23
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 515
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 658
Реєстрація: 27.10.2011

ICQ:--

Бали: 1927
Вірус "Ейфорії" і до нас завітав :lol: . Дійсно дуже смачненький тортик. Маковий прошарок у мене вийшов дуже високий і я його розрізала навпіл. На диво, він мені не розламався і не покришився...Діанко, дякую за рецепт!


--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
31 січня 2013 11:49
Повідомлення #28


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6324
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14565
два рази вже печу, але чомусь в мене стікає в маковому коржі вниз масло))) Чи то білки з маслом... ну таке солодке якесь, слой прямо такий грубий.. в когось таке було?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
idianka
31 січня 2013 12:41
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
в мене такого не було, корж був всюди однаковий, сама думала як то буде. Ти мак часом не парила?

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Soni
31 січня 2013 13:23
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Натонька
два рази вже печу, але чомусь в мене стікає в маковому коржі вниз масло))) Чи то білки з маслом... ну таке солодке якесь, слой прямо такий грубий.. в когось таке було?




Наталю подивися чи масла не забагато дала і може попробуй меншої жирності
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




9 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 9)
Користувачів: 0

  Зараз: 18 червня 2018 16:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ (29 березня 2018 06:34)
Равлики з шоколадом
  Пише Irinka (8 березня 2018 10:56)
Дитячі молитви
  Пише ОЛЕСЯ (3 березня 2018 02:50)
Гумор та сатира українською
  Пише ОЛЕСЯ (2 березня 2018 04:24)
Дієта для гімнасток та балерин
  Пише ОЛЕСЯ (1 березня 2018 02:40)
Дієта Дюкана
  Пише ОЛЕСЯ (21 лютого 2018 17:41)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 23
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100