Вставлю і я своїх 5 коп.
Цитата: oksanka
ви чим перемішуєте ?міксером? бо я все міксером а білки вручну
Білки до бесквіту збиваю у комбайні( до піків) додаю по трохи цукру,коли бачу,що білки збились додаю по одному жовтку, постійно збиваю скручую обороти на мін. і додаю решта інградієнтів. Взагалі правильно, якщо окремо збити білки,а окремо жовтки з рештою інградієнтів і у кінці вимішати легенько з збитими білками. Я собі спрактикувала бесквітне тісто вимішувати в комбайні
мені так зручніше:) Тісто на слойку теж січу ножами у комбайні,а от білки на безе краще збивати міксером.
На рахунок макового коржа Ейфорії я пекла трохи по іншій технології складники не міняла. Білки збила , жовтки збила з цукром, у збиті жовтки дала маргарин,мак,горіхи вимішала до однорідності у кінці легко вимішала з білками. А забула, що я ще додала до тіста 1 ст. л. сухарів
бо начиталась відгуків,що може потекти. Було смачно