Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торт "Ейфорія", мега шоколадний
idianka
9 жовтня 2013 15:08
Повідомлення #61


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
oksanka,
я аж пішла й перевірила, що я понаписувала в рецепті )) так, охолодити (так і написано)... корж витягую зразу як вийде час

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Roksolana
10 жовтня 2013 07:44
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Я також пекла шоколадні коржі кілька разів, все було добре :winked:
дякую за рецепт.

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
oksanka
16 жовтня 2013 15:24
Повідомлення #63


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 9
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 17
Реєстрація: 25.10.2012

ICQ:--

Бали: 127
пекла ше раз шоколадні (все дуже точно)))вийшло супер не сіло от тільки малесенький закалець знов трошки недомішала,а ви чим перемішуєте ?міксером? бо я все міксером а білки вручну
Перейти на початок сторінки
Кіра
16 жовтня 2013 18:40
Повідомлення #64


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
oksanka,
дивно чому у Вас все не перемішується. Я вручну вінчиком все мішаю..і завжди вдається без проблем!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
16 жовтня 2013 18:57
Повідомлення #65


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
мені здається, що зарано його виймаєте з духовки, може він просто недопечений?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
idianka
17 жовтня 2013 09:16
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
oksanka,
Збиваю завжди міксером спочатку білки, потім жовтки з какао і кавою, насадки після білків не мию, додаю сухі складники, перемішую міксером, білки вимішую з масою вручну лопаточкою

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
17 жовтня 2013 09:26
Повідомлення #67


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
idianka,
Я тоже так, там все вроді так і пише.. Якби нам oksanka все показала покрокове, як робить, ми б тоді помилку знайшли.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уля
18 жовтня 2013 11:18
Повідомлення #68


Молода господинька
  • 34

Репутація: 55
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 65
Реєстрація: 20.12.2012

ICQ:--

Бали: 240
Пекла вчора торт "Ейфорія" і вмене не вийшла макова прослойка, я думаю що все залежить від масла, так як ще при підготовці я бачила що щось не так. Правда пекла я її вже два рази і було все добре. Підкажіть будь-ласка яке масло ви додаєте?
Перейти на початок сторінки
idianka
18 жовтня 2013 14:06
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
уля,
Кожна господинька використовуе щось інше, трохи раніше ми обговорювали це питання: я раз використовувала маргарин, інший раз масло, Soni писала, що використовувала спред...

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Іванка
18 жовтня 2013 14:20
Повідомлення #70


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Вставлю і я своїх 5 коп. :smile:
Цитата: oksanka
ви чим перемішуєте ?міксером? бо я все міксером а білки вручну

Білки до бесквіту збиваю у комбайні( до піків) додаю по трохи цукру,коли бачу,що білки збились додаю по одному жовтку, постійно збиваю скручую обороти на мін. і додаю решта інградієнтів. Взагалі правильно, якщо окремо збити білки,а окремо жовтки з рештою інградієнтів і у кінці вимішати легенько з збитими білками. Я собі спрактикувала бесквітне тісто вимішувати в комбайні :m0554: мені так зручніше:) Тісто на слойку теж січу ножами у комбайні,а от білки на безе краще збивати міксером.
На рахунок макового коржа Ейфорії я пекла трохи по іншій технології складники не міняла. Білки збила , жовтки збила з цукром, у збиті жовтки дала маргарин,мак,горіхи вимішала до однорідності у кінці легко вимішала з білками. А забула, що я ще додала до тіста 1 ст. л. сухарів :t1011: бо начиталась відгуків,що може потекти. Було смачно :winked:
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:22

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 156
Гостей: 131
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100