Маринована скумбрія надзвичайно смачна,я роблю за схожим рецептом ,яким користуюся багато років і він мій улюблений, тільки додаю ще гірчичну заливку ) , див. .на смак оселедця
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 4 листопада 2012 13:19
Борошно і розпушувач перемішати. Додати цукор і сухий цілий мак, перемішати. Окремо збити молоко з яйцями. Влити в борошняну суміш і добре перемішати, додати олію. Тісто виходить рідке. Форму змазати і вилити тісто. Пекти в розігрітій духовці при 160С - 45 хвилин.
Рецепт із сайту "Хлібопічка".Пиріг виходить дуже смачний!
Повідомлення відредагував oksana d - 2 листопада 2012 22:50
Дівчатка! Хочу звернутися до Вас усіх! Вийшла два рази така ситуація, що я поставила в темці в себе рецепт, а він виявляється вже є у нас на сайті. Перед тим як виставляти якийсь рецепт я завжди стараюся провірити чи є він у нас , але буває різне: може бути інша назва страви чи просто людський фактор. Якщо таке виходить, не ображайтеся. Просто може пишіть в ПП і я буду його видаляти. Дякую за розуміння!
Повідомлення відредагував oksana d - 3 листопада 2012 17:46
Нам потрібно: 500 г курячого філе, 100 г шпинату, 1 цибулина, булочка, 1 яйце, сіль, перець.
Шпинат помити і дрібно нарізати (я в блендері подрібнила), посолити. Хліб замочити у воді, філе пропустити через мясорубку разом із булочкою і цибулею. Додати яйце, спеції, перемішати. Сформувати котлетки, поклавши в середину по 1 ст.л. шпинату. Обваляти котлети в сухарях і обсмажити на олії. Смачного!
Передивилася я рецепти такого ніби немає, тому хочу запропонувати ще один рецепт паштету.
Паштет з печінки
500 г курячої печінки, 100 г вершкового масла, 2-3 яйця відварених, 1 цибуля,1 морква, сіль. перець.
Печінку і цибулю нарізати невеликими шматочками. Моркву натерти на терці. На сковорідці обсмажити цибулю пару хвилин, потім додаємо моркву і смажимо 1 хвилину. Додаємо печінку і готуємо на середньому вогні 10 хвилин. Постійно помішуємо. Потім зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо до повної готовності біля 15 хвилин. Масу печінкову в блендері подрібнюємо, додаємо масло і перемішуємо, додаємо жовтки з яєць і знов перемішуємо. В кінці посолити, поперчити. Смачного!
Паштет дуже ніжний вийшов на смак. Рецепт із нету.
Нам потрібно: 2 л бульйону, 1 плавлений сирок, 1 кабачок, 4-5 картоплин, 1 морква, 1 цибулина, вершкове масло, сіль, перець.
В киплячий бульйон додати картоплю і варити 10 хвилин. За цей час цибулю нарізану потушити на маслі, додати натерту моркву і нарізані кабачки і потушити ще пару хвилин. Потім цю масу додати в бульйон і варити 5 хвилин. Сир нарізати кубиками і додати в бульйон, посолити, поперчити, дати зелень. Варити до того часу поки не розплавиться сир. Накрити кришкою і зняти з вогню. Через 15 хвилин можна подавати.
Картоплю почистити і зварити до готовності, змолоти на мясорубці, додати 1 яйце, сир, сметану, борошно, плавлений сирок, смажену на маслі цибулю, часник,сіль, перець. Руками сформувати кульки невеликого розміру, обкатати в сухарях, викласти на змащене деко, кульки зверху змастити збитим яйцем. Запікати в духовці при 200 С - 35 хвилин. Кульки ставити щільно, одна біля одної: картопля осяде і страва виглядатиме як пиріг.
Розмочити булочку в молоці і віджати. Цибулю і картоплю почистити і разом з булочкою пропустити через мясорубку. В масу додати яйце, перемішати, посолити і поперчити. Сформувати котлетки і обсмажити на олії. Скласти їх в посудину. В сковорідці нагріти олію і додати цибулю дрібно нарізану. Потім всипати борошно і добре перемішати, щоб не було комків,додати кипячену воду ( таку кількість, щоб покрити котлети) і просмажити 10 хвилин. Потім залити котлети і тушити під кришкою 20 хвилин. Смачного!
Рецепт із сайту "Смак"
Повідомлення відредагував oksana d - 4 листопада 2012 18:25