Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани - 2
Майя Шутенко
2 листопада 2012 20:56
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Маринована скумбрія надзвичайно смачна,я роблю за схожим рецептом ,яким користуюся багато років і він мій улюблений, тільки додаю ще гірчичну заливку ) ,
див.
.на смак оселедця

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 4 листопада 2012 13:19
Перейти на початок сторінки
oksana d
2 листопада 2012 22:47
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Пиріг "Макова фантазія"


Нам потрібно: борошно - 350 г, 250 г цукру, мак сухий - 200г, 3 яйця,250 мл молока, 200 мл олії, розпушувач - 1 ч.л.

Борошно і розпушувач перемішати. Додати цукор і сухий цілий мак, перемішати. Окремо збити молоко з яйцями. Влити в борошняну суміш і добре перемішати, додати олію. Тісто виходить рідке. Форму змазати і вилити тісто. Пекти в розігрітій духовці при 160С - 45 хвилин.





Рецепт із сайту "Хлібопічка".Пиріг виходить дуже смачний!

Повідомлення відредагував oksana d - 2 листопада 2012 22:50
Перейти на початок сторінки
oksana d
3 листопада 2012 08:54
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Перейти на початок сторінки
oksana d
3 листопада 2012 17:45
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Дівчатка! Хочу звернутися до Вас усіх! Вийшла два рази така ситуація, що я поставила в темці в себе рецепт, а він виявляється вже є у нас на сайті. Перед тим як виставляти якийсь рецепт я завжди стараюся провірити чи є він у нас , але буває різне: може бути інша назва страви чи просто людський фактор. Якщо таке виходить, не ображайтеся. Просто може пишіть в ПП і я буду його видаляти. Дякую за розуміння!



Повідомлення відредагував oksana d - 3 листопада 2012 17:46
Перейти на початок сторінки
oksana d
3 листопада 2012 19:09
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Курячі котлети зі шпинатом


Нам потрібно: 500 г курячого філе, 100 г шпинату, 1 цибулина, булочка, 1 яйце, сіль, перець.

Шпинат помити і дрібно нарізати (я в блендері подрібнила), посолити. Хліб замочити у воді, філе пропустити через мясорубку разом із булочкою і цибулею. Додати яйце, спеції, перемішати.
Сформувати котлетки, поклавши в середину по 1 ст.л. шпинату. Обваляти котлети в сухарях і обсмажити на олії. Смачного!



Ну дуже вони смачні.....
Перейти на початок сторінки
oksana d
3 листопада 2012 22:43
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Передивилася я рецепти такого ніби немає, тому хочу запропонувати ще один рецепт паштету.

Паштет з печінки


500 г курячої печінки, 100 г вершкового масла, 2-3 яйця відварених, 1 цибуля,1 морква, сіль. перець.

Печінку і цибулю нарізати невеликими шматочками. Моркву натерти на терці. На сковорідці обсмажити цибулю пару хвилин, потім додаємо моркву і смажимо 1 хвилину. Додаємо печінку і готуємо на середньому вогні 10 хвилин. Постійно помішуємо. Потім зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо до повної готовності біля 15 хвилин.
Масу печінкову в блендері подрібнюємо, додаємо масло і перемішуємо, додаємо жовтки з яєць і знов перемішуємо. В кінці посолити, поперчити. Смачного!



Паштет дуже ніжний вийшов на смак. Рецепт із нету.
Перейти на початок сторінки
Рімма
4 листопада 2012 12:15
Повідомлення #37


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
І коли ти все встигаєш готувати? Смакота неймовірна на твоїй сторінці. На сьогодні вибрала ЗЕЛЕНІ НАЛИСНИКИ, тож іду готувати...
Перейти на початок сторінки
oksana d
4 листопада 2012 18:04
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Сирний суп з кабачками.


Нам потрібно: 2 л бульйону, 1 плавлений сирок, 1 кабачок, 4-5 картоплин, 1 морква, 1 цибулина, вершкове масло, сіль, перець.

В киплячий бульйон додати картоплю і варити 10 хвилин. За цей час цибулю нарізану потушити на маслі, додати натерту моркву і нарізані кабачки і потушити ще пару хвилин. Потім цю масу додати в бульйон і варити 5 хвилин. Сир нарізати кубиками і додати в бульйон, посолити, поперчити, дати зелень. Варити до того часу поки не розплавиться сир. Накрити кришкою і зняти з вогню. Через 15 хвилин можна подавати.



Рецепт із сайту "Harch.ru"
Перейти на початок сторінки
oksana d
4 листопада 2012 18:14
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Картопляні кульки.


Нам потрібно: 10-12 картоплин середнього розміру, 1 ст.л. борошна, 2 яйця, 5 ст.л. домашнього сиру, 1 плавлений сирок, 5 ст.л. сметани,1 цибулина, панірувальні сухарі, 5-7 зубчиків часнику, сіль, перець,50 г вершкового масла.

Картоплю почистити і зварити до готовності, змолоти на мясорубці, додати 1 яйце, сир, сметану, борошно, плавлений сирок, смажену на маслі цибулю, часник,сіль, перець. Руками сформувати кульки невеликого розміру, обкатати в сухарях, викласти на змащене деко, кульки зверху змастити збитим яйцем. Запікати в духовці при 200 С - 35 хвилин.
Кульки ставити щільно, одна біля одної: картопля осяде і страва виглядатиме як пиріг.



Рецепт із журналу "Рецепти господині"
Перейти на початок сторінки
oksana d
4 листопада 2012 18:22
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Мясні котлетки тушені в підливі.

Інгредієнти:

Котлети: 500 г фаршу, біла булочка, 1 яйце, 1 цибулина, 50 г молока, 1 картопля, 1 ст.л. олії, перець мелений чорний, сіль.
Підлива: 1 цибулина, 1,5 ст.л. борошна, 4 ст.л. олії.

Розмочити булочку в молоці і віджати. Цибулю і картоплю почистити і разом з булочкою пропустити через мясорубку. В масу додати яйце, перемішати, посолити і поперчити. Сформувати котлетки і обсмажити на олії. Скласти їх в посудину. В сковорідці нагріти олію і додати цибулю дрібно нарізану. Потім всипати борошно і добре перемішати, щоб не було комків,додати кипячену воду ( таку кількість, щоб покрити котлети) і просмажити 10 хвилин. Потім залити котлети і тушити під кришкою 20 хвилин. Смачного!



Рецепт із сайту "Смак"

Повідомлення відредагував oksana d - 4 листопада 2012 18:25
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:03

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 116
Гостей: 113
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100