Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Чим хата багата, заходьте, Вам тут завжди раді:)
chajka
25 серпня 2012 16:14
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Банани і груші в конвертиках

300 гр муки
1 ч л розпушувача
150 гр сиру
6 ст л молока
6 ст л олії
75 гр цукру
ванілін
дрібка солі
2 банани
2 великі груші

Замісити тісто, поділити на 2 частини. Розтачати 2 великі кола, кожне розрізати на 8 частин, викладати кусочками фрукти і загортати конвертом.
Банани

Груші

Пекти 20-30 хв ,щоб тісто зарум"янилось.
Банан в конверті

Груша в конверті

Рецепт був на пакетику з ванільного цукру. Смачного :smile:

Повідомлення відредагував chajka - 28 серпня 2012 10:25
Перейти на початок сторінки
chajka
26 серпня 2012 10:13
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Пусті булочки
120 гр муки
2 яйця
130 мл молока
2 ст л топленого масла
сіль

Нагріти духовку до 230. Яйця, молоко, масло і сіль добре взбити, всі продукти мають бути кімнатної температури- це важливо!!! (терпіння в мене нема , то я все вийняла з холодильника, взбила і поставила на маленький вогонь, ну так щоб просто банячок прогрівся) ,зняла з плити і додала муку, добре розмішала ,щоб не було грудочок. Форми для булочок мають бути металеві або силіконові, паперові не підійдуть. Попередньо їх треба прогріти в духовці, наповнити 0,5 об"єму. Пекти 10хв при 230, потім 25-30 хв підсушувати при 180.

Булочки виходять пусті в середині, дуже схожі на еклери, тільки ніжніші

З начинкою можете експериментувати, підійде все: різні салатики з майонезом, м"ясні начинки, рибні, а можна і вершками начинити, кремами... :smile:

Рецепт з "Клуб кулінарів"

Повідомлення відредагував chajka - 28 серпня 2012 10:25
Перейти на початок сторінки
chajka
27 серпня 2012 15:32
Повідомлення #43


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
В нас на сайті є вже рецепт лимонного курду, хочу поділитися і своїм переписом, знайшла його в "Клуб кулінарів", випробувала , внесла деякі свої зміни. Цей курд можна подавати як окремий десерт в креманках ( я б прикрасила його взбитими вершками з цукром), він дуже смачний, освіжаючий з кислинкою. А ще можна використати його як крем до торта (що я і зробила, вийшов бомбезний, дуже лимонний смачнючий тортик :m05108:, рецепт буде далі :smile: )
Лимонний курд
250 гр цукру
1 ст л крохмалю
дрібка солі
1 скл лимонного соку
3 яйця
1 ч л цедри лимона
100 гр масла ( якщо для крему то 200 гр)

Змішати цукор, крохмаль, сіль, яйця, лимонний сік. Варити на водяній бані до загустіння ( в мене це зайняло 10 хв). Зняти з бані, охолодити , додати цедру лимона і масло, вимішати до однорідності. Розлити в креманки і поставити в холодильник на 3-4 год. Якщо курд використовувати як крем до торта, то просто охолодити і перемастити ним торт , поставити в холодильник.

Повідомлення відредагував chajka - 28 серпня 2012 10:26
Перейти на початок сторінки
uliana_y
27 серпня 2012 17:01
Повідомлення #44


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Надзвичайно практична,смачна,цікава,інколи малокалорійна кухня))Дякую за рецепти)))Натхнення бажаю і надалі)) :m05004:

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
chajka
27 серпня 2012 20:08
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Дуже лимонний тортик
6 яєць
8 ст л муки
1 ст л крохмалю
7 ст л цукру
сіль
1 ч л розпушувача
сік одного лимона

Взбити охолоджені білки ,додати дрібку солі, цукор. Муку змішати з крохмалем і розпушувачем, поступово додати до білків наперемін з жовтками, влити лимонний сік. Пекти 30-35 хв. Остудити, розрізати на 3 коржі, перемастити лимонним курдом (рецепт вище)

Тортик виходить з кислинкою, смак приємний і освіжаючий :smile:

Повідомлення відредагував chajka - 28 серпня 2012 10:26
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
27 серпня 2012 22:05
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
ова-ва, все таке смачне і неординарне, мабуть буду твоєю частою гостею тут на сторіночці.
Перейти на початок сторінки
chajka
27 серпня 2012 23:00
Повідомлення #47


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
uliana_y
Пушинка
і решта форумчанок
дякую за гарні відгуки в адресу моєї кухні. Дуже тішуся, коли щось вам подобається :what: , ну а коли ще й готують по моїм рецептам, то я взагалі на 7 небі :wink:
Перейти на початок сторінки
chajka
28 серпня 2012 16:05
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Сметанник
Тісто:
100 гр маргарину
30 мл молока
1 яйце
20 гр дріжджів
3 ст л цукру
дрібка солі
мука (тісто має бути м"якше чим на вареники)
Начинка:
250 мл сметани
2 яйця
3 ст л цукру
1 ст л крохмалю
ванілін

Замісити тісто і відставити на 1-1,5 год ,щоб підросло (дуже воно не виросте,не лякайтесь). Сметану, яйця, цукор, ванілін взбити до розчинення цукру. Тісто розтачати , викласти ним форму, так щоб утворилися високі бортики (стінки форми там де бортики, не змащувати). Вилити начинку в тісто, ножом робити надрізи не доходячи до начинки, виходять полосочки, загорнути в середину через одну.

Пекти 40-50 хв при 180.

Коли охолоне ,поставити на 3 год в холодильник, обов"язково.
Начинка виходить як суфле, дуже смачна :smile:

Рецепт з "Клуб кулінарів"

Повідомлення відредагував chajka - 28 серпня 2012 16:10
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
28 серпня 2012 17:48
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: chajka
Сметанник

Дуже цікавий рецептик, класні фото. Таке гарне спечене виходить, та й апетитний в розрізі. :winked: :tongue: :m05004:
Перейти на початок сторінки
chajka
28 серпня 2012 18:16
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Natalyadiva
Дякую за відгук :3fb: , на смак той сметанник теж цікавий виходить , крухе тісто, а на ньому ніжне вершкове суфле, мені воно чомусь нагадало підтоплене домашнє морозиво :tongue:

Повідомлення відредагував chajka - 28 серпня 2012 18:18
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 16:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 139
Гостей: 125
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100