Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Чим хата багата, заходьте, Вам тут завжди раді:)
chajka
21 серпня 2012 16:07
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Батон з сиром
Батон
200 гр сиру (або бринзи)
150 гр твердого сиру
2 помідора
1 яйце
петрушка
сіль та перець


З батона вибрати серединку, зробити "човник". З помідорів зняти шкірку.
Сир, помідори і яйце перетерти в однорідну масу ( я це робила ручним блендером), додати сіль, перець, нарізану зелень, половину твердого сиру, потертого на терці. Викласти масу в батон , посипати зверху другою половиною твердого сиру.

Пекти 25-30 хв.

Різати, коли остине. Смачного :smile:

Рецепт з "МИР КАК КНИГА РЕЦЕПТОВ"

Повідомлення відредагував chajka - 28 серпня 2012 10:22
Перейти на початок сторінки
chajka
21 серпня 2012 20:27
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Твердий сир з ковбасою і паприкою
За основу взяла твердий сир по-домашньому від Катерини. Від себе додала ( під час того ,як варила на водяній бані)
0,5 ч л сухих італійських трав
трошки меленого чорного перцю
0,5 ч л меленої паприки
100 гр ковбаси, порізаної дрібними кубиками


В самому кінці, коли сир вже готовий, викласти половину сиру у форму. До решти маси додати паприку і добре перемішати. Викласти "рожевий" сир зверху на жовтий , поставити охолоджувати.

Знову в мене вийшов сир з білими крупинками :sad: , не знаю від чого це залежить? Але на смак - дуже добрий :m05108:

Повідомлення відредагував chajka - 28 серпня 2012 10:23
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
21 серпня 2012 20:33
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: chajka
Твердий сир з ковбасою і паприкою

Який цiкавий рецепт - обов"язково попробую ! :winked:
Перейти на початок сторінки
chajka
22 серпня 2012 13:52
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Овочі з сметаною. Дуже просто і дуже смачно.
4-5 картоплин
1 велика морква
300 гр цвітної капусти
1 червоний болгарський перець
200 гр сметани
1-2 зубчика часнику
зелень
сіль та перець

Картоплю, моркву, цвітну капусту відварити у підсоленій воді. Болгарський перець порізати дрібною соломкою, додати сметану, нарізану зелень, сіль, перець, часник з часникодавки.

Викласти варені овочі на тарілку, як тільки вони перестануть парувати, полити соусом. Смачного.

То справді смачна штука виходить :winked:

Повідомлення відредагував chajka - 28 серпня 2012 10:23
Перейти на початок сторінки
chajka
22 серпня 2012 14:05
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Сирник "Ірени" з маком
Такий собі варіант №2 (просто захотілося якоїсь смакоти з маку :smile: )
Основа в нас Сирник Ірени додатково
200 гр маку
0,5 ст цукру
2 білка

Мак запарити, перетерти з цукром, додати взбиті в піну білки.
У змащену форму викладаємо половину тіста, на тісто ложкою викладаємо мак (такими собі купками, не розрівнюємо), далі рівномірно кладемо сирну масу і затираємо зверху тістом. Пекти 1 год при t180-190.

Трохи треба з тим побавитись, але воно того вартує.

Повідомлення відредагував chajka - 28 вересня 2012 20:03
Перейти на початок сторінки
chajka
24 серпня 2012 11:53
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Пісочне печиво з яблуками

500 гр муки
120 гр цукру
2 яйця
200 гр маргарину
ванілін
1 ч л розпушувача
3 яблука
цукор-пудра для посипання

Яйця розтерти з цукром і ваніліном, додати маргарин. Добре розтерти до однорідності, всипати муку з розпушувачем, замісити м"яке тісто. Яблука порізати дрібними кубиками, додати до тіста, вимісити. Викладати на змащений олією пергамент невеликими кульками на відстані один від одного (тісто трохи ліпиться до рук, то я час від часу змащувала руки олією, і формувала кульки)

Пекти приблизно 30хв при t 200

Коли трошки вистигнуть, посипати цукром-пудрою. Смачного :smile:

Я робила на пів порції, печиво виходить дуже ніжне, м"якеньке :winked: .
Рецепт з "Клуб кулінарів"

Повідомлення відредагував chajka - 28 серпня 2012 10:24
Перейти на початок сторінки
oksana d
24 серпня 2012 12:39
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Іринко! У тебе на сторіночці завжди затишно, смачно і красиво! Все таке апетитне. Дякую за гарні переписи!


Перейти на початок сторінки
ole4ka
24 серпня 2012 17:20
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 669
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1247
chajka,давно не була у вашій темціа тут стільки смакоти зразу,переписую рецепти і облизуюсь :t0242:

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
chajka
24 серпня 2012 21:54
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
oksana d , окрема подяка за гарний відгук :a0a:
ole4ka, рада бачити тебе у себе в гостях, пригощайся :tongue:
Дівчатка, дякую за плюсики :no:

Повідомлення відредагував chajka - 24 серпня 2012 21:57
Перейти на початок сторінки
chajka
25 серпня 2012 11:53
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Для любителів кабачків і баклажанів ,і не тільки :smile: для любителів
Баклажани і кабачки соломкою
1 кабачок
1 баклажан
2 яйця
2 з часнику
сіль та перець
0,5 скл панірувальних сухарів
120 гр твердого сиру

Баклажан нарізати тонкою соломкою, посолити, залишити на 15 хв, промити водою. Кабачки також нарізати соломкою. З яєць, солі та перцю, давленого часнику зробити кляр. Сир потерти на дрібній терці, вимішати з сухарями. Кожен овочевий брусочок мокати в кляр і обвалювати в сухарях з сиром. Викладати на змащений олією пергамент. Пекти в добре нагрітій духовці 20-25 хв.


Баклажани зліва, а кабачки зправа



Страва готується дуже швидко, овочі виходять хрумкі, смачні, а головне корисні.
Рецепт з "Клуб кулінарів"

Звіти ось тут

Повідомлення відредагував Натонька - 11 вересня 2013 10:26
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:10

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 94
Гостей: 91
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100