Батон з сиром Батон 200 гр сиру (або бринзи) 150 гр твердого сиру 2 помідора 1 яйце петрушка сіль та перець З батона вибрати серединку, зробити "човник". З помідорів зняти шкірку. Сир, помідори і яйце перетерти в однорідну масу ( я це робила ручним блендером), додати сіль, перець, нарізану зелень, половину твердого сиру, потертого на терці. Викласти масу в батон , посипати зверху другою половиною твердого сиру. Пекти 25-30 хв. Різати, коли остине. Смачного Рецепт з "МИР КАК КНИГА РЕЦЕПТОВ"
Повідомлення відредагував chajka - 28 серпня 2012 10:22
Твердий сир з ковбасою і паприкою За основу взяла твердий сир по-домашньому від Катерини. Від себе додала ( під час того ,як варила на водяній бані) 0,5 ч л сухих італійських трав трошки меленого чорного перцю 0,5 ч л меленої паприки 100 гр ковбаси, порізаної дрібними кубиками В самому кінці, коли сир вже готовий, викласти половину сиру у форму. До решти маси додати паприку і добре перемішати. Викласти "рожевий" сир зверху на жовтий , поставити охолоджувати. Знову в мене вийшов сир з білими крупинками , не знаю від чого це залежить? Але на смак - дуже добрий
Повідомлення відредагував chajka - 28 серпня 2012 10:23
Овочі з сметаною. Дуже просто і дуже смачно. 4-5 картоплин 1 велика морква 300 гр цвітної капусти 1 червоний болгарський перець 200 гр сметани 1-2 зубчика часнику зелень сіль та перець Картоплю, моркву, цвітну капусту відварити у підсоленій воді. Болгарський перець порізати дрібною соломкою, додати сметану, нарізану зелень, сіль, перець, часник з часникодавки. Викласти варені овочі на тарілку, як тільки вони перестануть парувати, полити соусом. Смачного. То справді смачна штука виходить
Повідомлення відредагував chajka - 28 серпня 2012 10:23
Сирник "Ірени" з маком Такий собі варіант №2 (просто захотілося якоїсь смакоти з маку ) Основа в нас Сирник Ірени додатково 200 гр маку 0,5 ст цукру 2 білка Мак запарити, перетерти з цукром, додати взбиті в піну білки. У змащену форму викладаємо половину тіста, на тісто ложкою викладаємо мак (такими собі купками, не розрівнюємо), далі рівномірно кладемо сирну масу і затираємо зверху тістом. Пекти 1 год при t180-190. Трохи треба з тим побавитись, але воно того вартує.
Повідомлення відредагував chajka - 28 вересня 2012 20:03
Пісочне печиво з яблуками 500 гр муки 120 гр цукру 2 яйця 200 гр маргарину ванілін 1 ч л розпушувача 3 яблука цукор-пудра для посипання Яйця розтерти з цукром і ваніліном, додати маргарин. Добре розтерти до однорідності, всипати муку з розпушувачем, замісити м"яке тісто. Яблука порізати дрібними кубиками, додати до тіста, вимісити. Викладати на змащений олією пергамент невеликими кульками на відстані один від одного (тісто трохи ліпиться до рук, то я час від часу змащувала руки олією, і формувала кульки) Пекти приблизно 30хв при t 200 Коли трошки вистигнуть, посипати цукром-пудрою. Смачного Я робила на пів порції, печиво виходить дуже ніжне, м"якеньке . Рецепт з "Клуб кулінарів"
Повідомлення відредагував chajka - 28 серпня 2012 10:24
Для любителів кабачків і баклажанів ,і не тільки для любителів Баклажани і кабачки соломкою 1 кабачок 1 баклажан 2 яйця 2 з часнику сіль та перець 0,5 скл панірувальних сухарів 120 гр твердого сиру Баклажан нарізати тонкою соломкою, посолити, залишити на 15 хв, промити водою. Кабачки також нарізати соломкою. З яєць, солі та перцю, давленого часнику зробити кляр. Сир потерти на дрібній терці, вимішати з сухарями. Кожен овочевий брусочок мокати в кляр і обвалювати в сухарях з сиром. Викладати на змащений олією пергамент. Пекти в добре нагрітій духовці 20-25 хв.
Баклажани зліва, а кабачки зправа
Страва готується дуже швидко, овочі виходять хрумкі, смачні, а головне корисні. Рецепт з "Клуб кулінарів"