galinka09, дякую
лесик-лисик, дякую за "вкусняшку"
KASYA, обов"язково спробуйте, бо це смачно
Сьогодні знову бавилась з тістом
і приготувала
Макарони з шпинатом200 гр мороженого шпинату
4 скл муки (+ - 0,5 скл)
2 яйця
1 ч л солі
2 ст л оліїШпинат залити 0,5 скл води, поставити на вогонь, помішувати поки шпинат повністю не розмерзнеться. Прокип"ятити (2 хв). Охолодити. Замісити тісто додавши всі складники (при потребі додатково додати муку або воду). Розтачати вареничку , нарізати лапшу і відварити в підсоленій воді 4-5 хв. Смачного
Мені хотілось, щоб шпинат в макаронах був кусочками. Якщо хочете повністю салатові макарони - то відварений шпинат разом з яйцями взбийте в блендері, а тоді додавайте до муки.
Навіть ті , хто не любить шпинату, можуть їсти таку "пасту", тому що шпинат не відчувається.