Ксенічка, рада Вас бачити
Сьогодні поділюсь з вами рецептом цікавого тортика. Знайшла його на marisha-solo.livejournal.com . Робила все по рецепту ,та не встиг тортик настоятись , як нагрянули несподівані гості і тортик був успішно з"їджений, не залишивши по собі навіть фото на пам"ять
. Тому , щоб точно поділитись з вами рецептом такого смачного тортика ,я зробила його вдруге
. Ну і тут я вже внесла свої корективи
, такби - удосконалила його (нехай авторт рецепту не ображається) .Вийшло ну дуууже смачно
.
Торт "Медове поліно з персиками"
Тісто:
3 ст л меду
2/3 скл цукру
2,5-3 скл муки
3 яйця
0,5 ч л соди
Крем:
600 гр вершків або рідкої сметани
600 гр сиру
1 скл цукру
1 б консервованих персиків ( це вже мій внесок в торт )Яйця, цукор, мед та соду взбити міксером до пишної білої маси. Додати муку. Замісити тісто. Розтачати вареничку товщиною 0,5 см і порізати на полоски шириною 3 см (довжину корегуйте по відношенню до тої форми, в якій будете викладати торт). Пекти полоски з тіста при 200* 5-6 хв.
В чашу блендера влити вершки, додати цукор, сир та 150 мл сиропу з персиків. Взбити до однорідної консистенції.
Персики порізати дольками (кілька кусочків залишити для прикрашання) Прямокутну високу форму викласти фольгою.
На дно форми накласти трішки крему , полоски тіста +крем+персики+полоски+крем+персики...........
закінчуємо просто полосками тіста без крему (це буде низ торта)
Щільно загортаємо зверху фольгою і ставимо в холодильник на ніч.
Торт повинен настоятись мін 10-12 год . На верх форми кладемо дощечку і перевертаємо торт. Знімаємо фольгу і прикрашаємо на ваш смак. Я полила зверху шоколадною помадкою і виклала персики.
Єдина прорблема в тому тортику - то дати йому час настоятись
Дужее смачнооо і корисно, моя доця сир не любить, а тут то добавку просила