Сирний рулетТісто:
3 яйця
3 ст л муки
0,5 ч л розпушувача
3 ст л цукру
0,5 ч л ванільного цукру
0,5 ст л крохмалю
Сирна маса:
400 гр сиру
1 яйце
0,5 скл цукру
3 ст л молока
0,5 ст л крохмалю
0,5 ч л ванільного цукру
цукор-пудра для посипання рушникаВсі інгридієнти сирної маси взбити в блендері до однорідної маси.
Форму для випікання вистелити пергаментом , змастити маслом . Вилити сирну масу.
Взбити білки з цукром і ванільним цукром, додати жовтки. Муку, крохмаль, порошок до печива просіяти і поступово ввести до білків. Вилити тісто на сир. Розрівняти. Пекти 25-30 хв при 180*.
Рушник посипати пудрою, перевернути наш корж (сир з папером будуть зверху). Охолодити, але він має бути теплим, зняти папір ( в мене трішки сиру залишилось на папері, і сир може бути досить м"яким) . Згорнути рулет, сиром досередини. Повністю охолодити і прикрасити на ваш смак. В мене шоколадна помадка
Ідея з http://blog.kp.ru/users/alla_korn/post257135225/. Рецепт змінений.
В мене трішки та помадка порозмазувалась по тісту, бо не могли дочекатись , коли остине
Обговорення рецепту
тут