Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
Натонька
прагну досконалості...
25 квітня 2009 21:52
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1709
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6362
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 14755
КАТАЛОГ

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
15 жовтня 2009 21:21
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1388
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:556290596

Бали: 800
БІСКВІТ З ПРИКОЛОМ
Перейти на початок сторінки
Іванка
20 жовтня 2009 15:45
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 716
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 121
ІРА досить цікавий в тебе рецепт слойоного тіста треба і собі попробувати
З вашого дозволу напишу і свій рецепт
4,5 ст муки
500 гр маргарини (я купляю" вершковий маргарин для слойки")
1 ст сметани
Все це сікти ножем
Потім у склянку(200гр) розбиваю 1ціле яйце, 1 жовток,1 ст л оцту,на кін ножа солі і до верха склянки доливаю води Додати це до муки і ще сікти ножем до утворення тіста
Тісто покласти в холодильник на 1-2 дні
З слойоного тіста не тільки торт смачний а й періжки з різними начинками
Перейти на початок сторінки
уляночка
8 грудня 2009 18:56
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1388
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:556290596

Бали: 800


Перейти на початок сторінки
marinka
14 січня 2010 14:06
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Volo-shka на рахунок Київського торту то шукала і перепробувала багато рецептур і для себе вибрала оптимальний і нескладний варіант. Отже
коржі - на кожен/форма 24-26/ корж іде 3 білка, які збити поступово підсипаючи 1 скл. пудри або дрібного цукру, коли збиті білки додати 1скл горіхів підсмажених грецьких, або арахіс, або фундук, половину горіхів змолоти а другу половину посікти.,1,5 ст.л. крохмалю вкінці. Викладати на пергамент і сушити у духовці спочатку температура 170, а потім зменшити до 160-150 і продовжувати сушити напротязі години і так кожен корж окремо збити і один за другим. Кожен корж трішки просочити сиропом Крем в даному торті це згущене варене молоко з какао = 300 г. масла. Зверху шоколад, боки цедра лимона і тертий шоколад. Маю перепис крему до торта з інтернету правда його ще не робила- 3 жовтки, 1 скл. молока ,1 скл,цукру, 1 ст.л.крохмалю 1. ч.л.какао, 400 гр. масла. ФОТО ТОРТА [attachment=5597]
Перейти на початок сторінки
marinka
14 січня 2010 14:30
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
А це на Василя робила. Рецепт приближений до рецепту з сайту КУХАРКА
а це в нас називають Бите скло
Перейти на початок сторінки
Irina
15 січня 2010 18:53
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 571
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Торт "П"яна вишня"



Зразу хочу сказати, що рецепт тіста і крему з різних рецептів. Тісто я брала з Натоньчиного Шоколадного (бо мені там тісто дуже сподобалось), але я взяла половину складників. А крем - з рецепту "П"яної вишні" від Ольги Бурої (була така телеведуча, яка трагічно загинула, може хтось згадає).
Все збиваю в міксері :
3 яйця
1 ст. цукру
1 ст. сметани
0,5 б. згущонки
1 ч.л. соди погашеної оцтом
3 ст. л. какао
1,5 ст муки
Спекти один корж. Тим часом 2 ст.(а можна й більше) вишень настояти в горілці, потім віджати.
Корж розрізати горизонтально навпіл, вийняти крихти щоб не пошкодити верхушку і денце (з обох половинок коржа).
Крем: збить 300-350 гр. масла з 1 б. вареної згущонки, додати до нього крихти, вишні і гарно все вимішати.
Пропитка: кава+цукор+ коньяк чи горілка з вишень(на ваш смак) і пропитать денце. Викласти всю кремову масу, накрити верхушкою і теж пропитать. Зверху я залила шоколадною глазур"ю нашої Наталідіви (дуже вже вона мені подобається), що вона заливає свій Манник. Нагадаю її :1 ст.л. масла розтопить+ 5 ст.л. цукру+5 ст.л. сметани+ 2 ст.л. какао.Варю десь 3-4 хв. помішуючи. Оце і все! Дуже швидко цей торт робиться.
Перейти на початок сторінки
lana
15 січня 2010 20:16
Повідомлення #8


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Торт з сімейного записничка.Раніше готувала я. а тепер готує донька.
3 яйця
1 склянка (неповна на палець) цукру
1 склянкаборошна
0.5 склянки крохмалу
3 чайн. лож.розпушувача до тіста
3 стол.лож. киплячої!!! води
Випекти бисквіт, остудити, перерізати на 2-3 шари.

Перекладати сметаною збитою з цукром і загущувачем , і кружечками апельсинів та консервованими ананасами..

Зверху прикрасити апельсинами і ківі
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
17 січня 2010 02:00
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:11111

Бали: 415
Торт "Футбольний м"яч у траві"

Спочатку треба випекти безе. Для цього взяти:
6 білків
2 склянки цукру
1 чайну ложку розчинної кави
1-2 склянки обчищеного і смаженого арахісу(подрібнити)
кілька крапель лимонного соку.
Білки збити на стійку піну з цукром, кавою та лимонним соком.( каву я розчиняю в невеликій кількості білків та лимонного соку чи оцту і вливаю в білки) Арахіс подрібнити і обережно ввести в добре збиті білки. Намалювати на папері для випічки 2 кола, по цим колам розмастити безейну масу. Висушити при температурі 100 -120 гр.

Бісквіт:
1 склянка борошна
1склянка цукру
3 яйця цілих + 2 жовтка від безе
половина чайної ложки гашеної соди
третина чайної ложки солі.
Випекти звичайний бісквіт за всіма принципами випікання класичного бісквіту.

Крем:
300 гр. вершкового масла
дві третини склянки молока
1,5 склянки цукру
4 жовтки від безе
1ч л. розчинної кави
Жовтки розтерти з цукром, додати одну третину склянки молока , поставити на водяну баню. ( на водяній бані дуже довго, я робила просто на плиті, тільки на малому вогні і помішуючи). Ту третину склянки молока, що залишилася, довести до кипіння, додати розчинну каву. Цю каву з молоком влити в яєчну масу, що починає закипати і варити до загущування, постійно мішаючи. Остудити. Збити з маслом, додаючи невеликі порції цієї яєчної помадки до масла.

Бісквіт розрізати на два коржі. Промазувати кремом так: бісквіт - крем - безейний корж - крем - знову безе - крем - і нарешті, накриваємо другою половиною бісквіту. Добре охолодити.

М"ячик:
В круглій формі ( в мене знайшлась тільки невеличка кругла мисочка від мікри) випекти спочатку одну, а потім другу половинку бісквіту з 4 яєць (залежно від форми). Розрізати половинки на кілька коржиків. Вистелити ту ж форму, що пекли, харчовою плівкою, зібрати там знову полусферу, промазуючи кремом. Добре охолодити. Витягти з форми і звільнити від плівки. Те саме зробити з іншою половинкою . Коли захолоне - з"єднати їх. Пізніше я подумала, що можна було зробити простіше - видовбати м"якуш з половинки, подрібнити , змішати з кремом і знову заповнити "коробочку". Шарик добре обмастити будь-яким масляним кремом, захолодити. Замісити звичайну мастику з мармишок. В одну половину додати какао. Вирізати шестикутники і п"ятикутники. Обклеїти м"яч , трішечки змазуючи "шви" горілкою, щоб краще з"єднувались. "Травичка" зроблена з масляного крему, боки оформлені білково - заварним кремом. Враховуючи свій досвід, раджу робити цей торт таки з іншого тіста,"важчого" за текстурою, ніж повітряний бісквіт...бо м"ячик -таки важкенький, від чого верх трохи просів, це й на фото видно.
Перейти на початок сторінки
Славочка
29 січня 2010 17:09
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2457
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3598
Торт із зефіром (з шоколадною мастикою)тут
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 березня 2017 16:44

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише ole4ka (Сьогодні, 16:29)
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ (21 березня 2017 15:46)
Капкейки
  Пише Umari (19 березня 2017 15:20)
Трошки мистецтва
  Пише Umari (19 березня 2017 14:47)
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari (19 березня 2017 14:13)
Що в нас нині на столі - 8
  Пише Umari (19 березня 2017 14:01)
Страви з гарбуза.
  Пише ОЛЕСЯ (10 березня 2017 14:10)
Дієтичні, дієтично-лікувальні страви
  Пише ОЛЕСЯ (10 березня 2017 14:06)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (9 березня 2017 15:30)
Вибір двоповерхового ліжка
  Пише Rahaneka (7 березня 2017 15:05)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 82
Гостей: 57
Користувачі: Nadya2409, gvcvxktvotg, jwgvwkltdir, люда даня, LVerbitska, JosephNOime, iyazviihvwe, grhcgqekwq, bzjyyftnnkt, znvwcojdyt
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100