Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
Натонька
прагну досконалості...
25 квітня 2009 21:52
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1709
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6364
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 14713
КАТАЛОГ

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
15 жовтня 2009 21:21
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1388
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:556290596

Бали: 800
БІСКВІТ З ПРИКОЛОМ
Перейти на початок сторінки
Іванка
20 жовтня 2009 15:45
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 715
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 116
ІРА досить цікавий в тебе рецепт слойоного тіста треба і собі попробувати
З вашого дозволу напишу і свій рецепт
4,5 ст муки
500 гр маргарини (я купляю" вершковий маргарин для слойки")
1 ст сметани
Все це сікти ножем
Потім у склянку(200гр) розбиваю 1ціле яйце, 1 жовток,1 ст л оцту,на кін ножа солі і до верха склянки доливаю води Додати це до муки і ще сікти ножем до утворення тіста
Тісто покласти в холодильник на 1-2 дні
З слойоного тіста не тільки торт смачний а й періжки з різними начинками
Перейти на початок сторінки
уляночка
8 грудня 2009 18:56
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1388
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:556290596

Бали: 800


Перейти на початок сторінки
marinka
14 січня 2010 14:06
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Volo-shka на рахунок Київського торту то шукала і перепробувала багато рецептур і для себе вибрала оптимальний і нескладний варіант. Отже
коржі - на кожен/форма 24-26/ корж іде 3 білка, які збити поступово підсипаючи 1 скл. пудри або дрібного цукру, коли збиті білки додати 1скл горіхів підсмажених грецьких, або арахіс, або фундук, половину горіхів змолоти а другу половину посікти.,1,5 ст.л. крохмалю вкінці. Викладати на пергамент і сушити у духовці спочатку температура 170, а потім зменшити до 160-150 і продовжувати сушити напротязі години і так кожен корж окремо збити і один за другим. Кожен корж трішки просочити сиропом Крем в даному торті це згущене варене молоко з какао = 300 г. масла. Зверху шоколад, боки цедра лимона і тертий шоколад. Маю перепис крему до торта з інтернету правда його ще не робила- 3 жовтки, 1 скл. молока ,1 скл,цукру, 1 ст.л.крохмалю 1. ч.л.какао, 400 гр. масла. ФОТО ТОРТА [attachment=5597]
Перейти на початок сторінки
marinka
14 січня 2010 14:30
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
А це на Василя робила. Рецепт приближений до рецепту з сайту КУХАРКА
а це в нас називають Бите скло
Перейти на початок сторінки
Irina
15 січня 2010 18:53
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 571
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Торт "П"яна вишня"



Зразу хочу сказати, що рецепт тіста і крему з різних рецептів. Тісто я брала з Натоньчиного Шоколадного (бо мені там тісто дуже сподобалось), але я взяла половину складників. А крем - з рецепту "П"яної вишні" від Ольги Бурої (була така телеведуча, яка трагічно загинула, може хтось згадає).
Все збиваю в міксері :
3 яйця
1 ст. цукру
1 ст. сметани
0,5 б. згущонки
1 ч.л. соди погашеної оцтом
3 ст. л. какао
1,5 ст муки
Спекти один корж. Тим часом 2 ст.(а можна й більше) вишень настояти в горілці, потім віджати.
Корж розрізати горизонтально навпіл, вийняти крихти щоб не пошкодити верхушку і денце (з обох половинок коржа).
Крем: збить 300-350 гр. масла з 1 б. вареної згущонки, додати до нього крихти, вишні і гарно все вимішати.
Пропитка: кава+цукор+ коньяк чи горілка з вишень(на ваш смак) і пропитать денце. Викласти всю кремову масу, накрити верхушкою і теж пропитать. Зверху я залила шоколадною глазур"ю нашої Наталідіви (дуже вже вона мені подобається), що вона заливає свій Манник. Нагадаю її :1 ст.л. масла розтопить+ 5 ст.л. цукру+5 ст.л. сметани+ 2 ст.л. какао.Варю десь 3-4 хв. помішуючи. Оце і все! Дуже швидко цей торт робиться.
Перейти на початок сторінки
lana
15 січня 2010 20:16
Повідомлення #8


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Торт з сімейного записничка.Раніше готувала я. а тепер готує донька.
3 яйця
1 склянка (неповна на палець) цукру
1 склянкаборошна
0.5 склянки крохмалу
3 чайн. лож.розпушувача до тіста
3 стол.лож. киплячої!!! води
Випекти бисквіт, остудити, перерізати на 2-3 шари.

Перекладати сметаною збитою з цукром і загущувачем , і кружечками апельсинів та консервованими ананасами..

Зверху прикрасити апельсинами і ківі
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
17 січня 2010 02:00
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:11111

Бали: 415
Торт "Футбольний м"яч у траві"

Спочатку треба випекти безе. Для цього взяти:
6 білків
2 склянки цукру
1 чайну ложку розчинної кави
1-2 склянки обчищеного і смаженого арахісу(подрібнити)
кілька крапель лимонного соку.
Білки збити на стійку піну з цукром, кавою та лимонним соком.( каву я розчиняю в невеликій кількості білків та лимонного соку чи оцту і вливаю в білки) Арахіс подрібнити і обережно ввести в добре збиті білки. Намалювати на папері для випічки 2 кола, по цим колам розмастити безейну масу. Висушити при температурі 100 -120 гр.

Бісквіт:
1 склянка борошна
1склянка цукру
3 яйця цілих + 2 жовтка від безе
половина чайної ложки гашеної соди
третина чайної ложки солі.
Випекти звичайний бісквіт за всіма принципами випікання класичного бісквіту.

Крем:
300 гр. вершкового масла
дві третини склянки молока
1,5 склянки цукру
4 жовтки від безе
1ч л. розчинної кави
Жовтки розтерти з цукром, додати одну третину склянки молока , поставити на водяну баню. ( на водяній бані дуже довго, я робила просто на плиті, тільки на малому вогні і помішуючи). Ту третину склянки молока, що залишилася, довести до кипіння, додати розчинну каву. Цю каву з молоком влити в яєчну масу, що починає закипати і варити до загущування, постійно мішаючи. Остудити. Збити з маслом, додаючи невеликі порції цієї яєчної помадки до масла.

Бісквіт розрізати на два коржі. Промазувати кремом так: бісквіт - крем - безейний корж - крем - знову безе - крем - і нарешті, накриваємо другою половиною бісквіту. Добре охолодити.

М"ячик:
В круглій формі ( в мене знайшлась тільки невеличка кругла мисочка від мікри) випекти спочатку одну, а потім другу половинку бісквіту з 4 яєць (залежно від форми). Розрізати половинки на кілька коржиків. Вистелити ту ж форму, що пекли, харчовою плівкою, зібрати там знову полусферу, промазуючи кремом. Добре охолодити. Витягти з форми і звільнити від плівки. Те саме зробити з іншою половинкою . Коли захолоне - з"єднати їх. Пізніше я подумала, що можна було зробити простіше - видовбати м"якуш з половинки, подрібнити , змішати з кремом і знову заповнити "коробочку". Шарик добре обмастити будь-яким масляним кремом, захолодити. Замісити звичайну мастику з мармишок. В одну половину додати какао. Вирізати шестикутники і п"ятикутники. Обклеїти м"яч , трішечки змазуючи "шви" горілкою, щоб краще з"єднувались. "Травичка" зроблена з масляного крему, боки оформлені білково - заварним кремом. Враховуючи свій досвід, раджу робити цей торт таки з іншого тіста,"важчого" за текстурою, ніж повітряний бісквіт...бо м"ячик -таки важкенький, від чого верх трохи просів, це й на фото видно.
Перейти на початок сторінки
Славочка
29 січня 2010 17:09
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2457
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3598
Торт із зефіром (з шоколадною мастикою)тут
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 17 січня 2017 23:38

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 22:49)
Ідеї для школи
  Пише Окса99 (Сьогодні, 22:05)
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 08:55)
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка (Учора, 10:40)
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка (Учора, 10:34)
Торт "Карпатка"
  Пише Іванка (Учора, 10:27)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (15 січня 2017 23:45)
Гостина в Галини
  Пише HannaHanna (15 січня 2017 13:39)
Пряники. Відео.
  Пише Натонька (14 січня 2017 22:50)
Скарги, пропозиції...
  Пише ОЛЕСЯ (14 січня 2017 11:42)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 88
Гостей: 64
Користувачі: ywVoffgoxy, Leontovichol, uxtetsjazy, blExcaws, ywVoffgoxy, zuExcaws, iaRuispuh, cdEffeply, kaprioljor
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100