Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини, мої улюблені рецепти
Olenka
18 грудня 2009 22:57
Повідомлення #431


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
olga
Оленко, вибачайте, старість - не радість.


Та яка там старість,не шуткуйте так.Це я вибачаюся,що не подякувала за відповідь,теж не звернула уваги,бо це темка Каті ,я питала в неї і тому прочитала останню відповідь...
але я дякую всім ,що з вами так приємно спілкуватися і отримувати добрі поради

Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
19 грудня 2009 11:58
Повідомлення #432


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Зі святом Святого Миколая!
Перейти на початок сторінки
gutka
23 грудня 2009 16:11
Повідомлення #433


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Бігос (капуста тушена з свинними реберцями)

пишу на прохання Іванки
страва гідна святкового столу
для приготування тушеної капусти(бігоса) потрібно обсмажити на добре розігрітій пательні свинні реберця, які перекласти до банячка з товстим дном, додати покришену цибулю, порізану соломкою моркву,горошини чорного та духмяного перцю, посолити протушити пару хвилин, додати небагато гарячої води (бульону) та нехай ще потушиться 20-25 хвилин далі на реберця викладати шарами
нашатковану капусту свіжу, капусту квашену і нехай далі тушиться до готовності. За декілька хвилин до готовності додати порізані ковбаски типу мисливських та спеції (лавровий лист)
якщо смакує, то ще чорнослив. Капуста смачніша на другий день, її також можна порціями заморозити. Щодо чорносливу я його розпарюю окремо і додаю до капусти безпосередньо перед вживанням, так як не всі його полюбляють.

Повідомлення відредагував gutka - 23 грудня 2009 18:22
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
23 грудня 2009 17:16
Повідомлення #434


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
gutka
викладати шарами
нашатковану капусту свіжу, капусту квашену і нехай далі тушиться до готовності.

Гарний рецепт.Якшо шарами ,то перемішувати не треба чи як?Іскільки приблизно ше має потушитися вже з капустою? smile
Перейти на початок сторінки
gutka
23 грудня 2009 19:19
Повідомлення #435


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
ІНЕСА
Якшо шарами ,то перемішувати не треба чи як?


відразу не перемішую, залишаю так тушитися

ІНЕСА
Іскільки приблизно ше має потушитися вже з капустою?


я не дивлюсь на годинник, думаю, приблизно 30-40 хвилин, а тоді додаю кобваски і перемішую, накриваю кришкою даю закипіти і вимикаю газ, так залишаю на годинку не заглядаю під кришку ( у мене банячки від фірми Vinzer з товстим дном тож капуста ще деякий час "мліє".)
Перейти на початок сторінки
Іванка
23 грудня 2009 20:11
Повідомлення #436


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
gutka
страва гідна святкового столу

Бігос це справді смачно! Таку страву я пробувала, але не знала як правильно приготувати. Дякую Катя
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
23 грудня 2009 23:15
Повідомлення #437


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
gutka
у мене банячки від фірми Vinzer з товстим дном тож капуста ще деякий час "мліє".)

Напевно особливий смак коли страва так собі мліє. winked
Перейти на початок сторінки
gutka
24 грудня 2009 07:34
Повідомлення #438


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Сирні мафіни




для приготування необхідно:
2 великих курячих яйця
200 г цукру (8 ст. ложок)
200 г сиру
150 г розтопленого вершкового масла
200 г борошна
жменя родзинок
1 ч. ложка розпушувача
ванільний цукор (половинка пакетика)
Перейти на початок сторінки
Irina
24 грудня 2009 07:43
Повідомлення #439


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Ой, Катя, які вони гарні!!! Я ніби й смак відчула... tongue Пречудово!!!
Перейти на початок сторінки
Irina
24 грудня 2009 07:45
Повідомлення #440


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
gutka,
А рецепт куди заділа? Чи ще пишеш?
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 00:58

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 57
Гостей: 33
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100