Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Мій Домашній ресторан, Гостинно запрошую! Всім смачного!!!
kosacjka
19 лютого 2012 19:26
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Пропоную Вам рецепт цікавого десерту, який дуже любить моя доця. Всі ми знаємо вареники з вишнями, а я готую пельмені з чорницями.

Пельмені з чорницями




Необхідні продукти:

Тісто для вареників(пельменів)
Чорниці або інші ягоди
Сметана
Цукор

Спосіб приготування:

Замісити тісто і наліпити пельмені, тільки замість начинки з м'яса зробити начинку з ягід.
Подавати із солодкою сметаною (сметана+цукор)

СМАЧНОГО!

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
боженка
19 лютого 2012 19:46
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Цитата: kosacjka
Пельмені з чорницями

смакота,дуже апетитне на вигляд,маю в морозилці чорниці на наступні вихідні приготую!
Перейти на початок сторінки
kosacjka
19 лютого 2012 20:11
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Лікер "Бейліс"




Необхідні продукти:

Горілка - 250-300 мл
Сира згущонка - 1 банка
Сирі жовтки - 3 шт
Кава розчинна в гранулах - 2 ст.л.
Вершки або сметана - 400 мл
Ваніль або ванільний цукор

Спосіб приготування:

Змішувати лікер міксером або в блендері.
Змішати згущонку, жовтки і ваніль до однорідної маси. Додати каву (нерозводити) і добре збивати. Якщо кава не повністю розійшлася - це не страшно, коли додасте горілку кава розійдеться. Доливаємо вершки (я давала сметану), горілку і все добре збиваємо.

Горілку додавати порціями і пробувати, бо може хтось любить менш алкогольні напої.

Цей лікер чим довше стоїть, тим смачнішим він стає.

Повідомлення відредагував kosacjka - 19 лютого 2012 20:12
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
19 лютого 2012 20:23
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Булочки фаршировані




Необхідні продукти:

Булочки круглі
Начинка:
Шампіньйони
Цибуля
Куряче м'ясо
Сир
Майонез
Олія

Спосіб приготування:

Для булочок можна використовувати різні види начинок, я полюбляю м'ясо-грибну.

З булочок зрізати верхушечку і вибрати м'якоть.
Куряче м'ясо зварити.
Гриби стушити на олії з цибулею.
Сир натерти на терці.
М'ясо порізати на кубіки і змішати з грибами і сиром. Додати майонез і спеції. Можна додати часник.

Середину булоччки посолити і полити майонезом, наповнити начинкою і накрити "кришечкою".

Перед подачою розігріти.

СМАЧНОГО!


Звіти та коментарі пишемо ось тут

Повідомлення відредагував Натонька - 31 липня 2015 18:34
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
Roksolana
19 лютого 2012 20:36
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Булочки фаршировані дуже смачно! Я їла їх в ресторані, сама не робила, в них ще крем супчики подають, то також смакота неймовірна. Дякую що поділились рецептом, спробую при нагоді :)

Повідомлення відредагував Roksolana - 19 лютого 2012 20:36
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
kosacjka
19 лютого 2012 20:43
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Торбинки




Необхідні продукти:

Кільця ріпчастої цибулі або зелена цибуля.

Для налисникиків:
Яйця
Молоко
Вода
Сіль
Цукор
Мука
Олія

Начинка може бути різна. Я використивою таку саму як для фаршированих булочок або просто тушені грибочки з часником.

Спосіб приготування:

Млинці:
усі інгредієнти змішати і насмажити налисники.

Приготувати начинку.

На середину налисника покасти столову ложку начинки, зібрати краї і зав'язати зеленою цибулькою або надіти кільце з ріпчастої цибулі.

Перед подачою розігріти.

СМАЧНОГО!

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
19 лютого 2012 21:15
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Суп "Сиркова насолода"




Необхідні продукти:

Шампіньйони свіжі - 300 гр
Сирок плавлений - 3 шт
Картопля
Морква
Цибуля
Олія
Спеції

Спосіб приготування:

Гриби почистити, порізати на дрібні кусочки і довести до кипіння. Воду злити, гриби промити і поставити варити у чисту воду. Коли вода закипить, до грибів кинути картоплю, порізану на дрібні кусочки.

Цибулю натерти на терці для дерунів, щоб получилось пюре. (у мене це завжди робить чоловік, бо я від цибулі дуже плачу).

Моркву натерти на дрібній терці.

Моркву і цибулю підсмажити на олії кілька хвилин і додати в баняк до картоплі і грибів.

Сирки натерти на терці і кинути у суп, коли картопля буде варена і постійно помішувати до тих під, доки сирки повністю не розійдуться. Сирки потрібно брати з найбільшим процентом жирності, щоб вони добре розійшлися, бо інакше будуть плавати як "черв'ячки".

Заправити суп спеціями до смаку!

СМАЧНОГО!


Моя порада: Коли суп будете розігрівати - то постійно помішуйте, бо сирки осідають і можуть підгоріти.

Повідомлення відредагував kosacjka - 19 лютого 2012 21:53
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
20 лютого 2012 14:08
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Помідори квашені "Як з бочки"




Необхідні продукти:

Помідори
Холодна кип'ячена вода
На 3-ох л. банку:
Сіль - 3 ст. л.
Цукор - 2 ст. л
Гірчиця в порошку - 1 ст.л
Різна зелень: кріп, хрін, петрушка, листя вишня, смородини.
Таблетки аспірину (ацетилсаліцилова кислота) - 2 шт

Спосіб приготування:

У 3-ох літрову банку поскладати помідори і зелень.
У невеликій кількості води розчинити сіль, цукор і гірчицю. Цим росолом залити помідори і долити води так, щоб банка була повна. Закрити кришкою і потрусити до повного розчинення солі.

ПОРАДА: Ці помідори квасяться дуже швидко, через 1,5-2 тижні їх вже можна їсти. Тому для довшого зберігання у кожну банку я даю 2 таблетки простого аспірину і помідори неперекисають і залишаються вміру квашеними цілу зиму і навіть весну.

Також взимку з цих помідорів я варю помідорову зупу і роблю різні соуси. Тобто використовую ці помідори замість томатних соусів і паст.

СМАЧНОГО!

Повідомлення відредагував kosacjka - 20 лютого 2012 14:09
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
20 лютого 2012 14:42
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
У моїй сім'ї люблять щоб усі гарніри були мокрими, тобто политі підливкою або соусом. Тому навіть звичайні котлети я роблю з соусом. Такі котлети получаються більш сочними.

Котлети в помідоровому (томатному) соусі




Необхідні продукти:

Для котлет:
М'ясний фарш
Цибуля
Часник
Яйце
Майонез
Спеції
Вода (з водою котлети получаються ніжнішими)

Для соусу:
Цибуля
Морква
Помідори (я даю квашені з попереднього рецепту)
Сметана
Часничок
Зелень
Спеції

Спосіб прготування:

Змішати фарш, натерті на терці цибулю і часник, яйця, спеції, майонез і воду і насмажити котлети, але смажити не до готовності, а просто щоб вони схопились і не розпадалися при перенесенні.

Соус: На олії стушкувати цибулю і моркву, додати натерті на терці помідори, сметану, зелень і часничок. Перенести у соус котлети і тушкувати їх до готовності.

Повідомлення відредагував kosacjka - 20 лютого 2012 14:42
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
20 лютого 2012 15:01
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Гніздо "Апетитне"




Необхідні продукти:

Макарон (вермішель довга і груба, я беру Хуторок)
Будь-яка підливка
Зелень

Спосіб приготування:

Макарони зварити.
Приготувати будь-яку підливку або просто котлети чи відбивні.
Макарон скласти на тарілку у вигляді гнізда. Всередину покласти підливку і притрусити зеленню.

СМАЧНОГО!

Повідомлення відредагував kosacjka - 20 лютого 2012 15:02
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 8 серпня 2020 19:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Cześć
  Пише okavexyqy (9 липня 2020 09:42)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 8
Користувачі: Evgenyxam, Juanitaclatt
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100