Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Мій Домашній ресторан, Гостинно запрошую! Всім смачного!!!
kosacjka
26 лютого 2012 14:18
Повідомлення #101


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Рімма
Іванка


Дякую за гарні слова! Пробуйте на здоров'я!

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
26 лютого 2012 14:24
Повідомлення #102


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Торт "Сорочка"



--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
26 лютого 2012 19:24
Повідомлення #103


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Торт "Солодке задоволення"


Цей торт получається досить солодким, через те що є багато бізе, яке є дуже солодким, але для любителів бізе - це справжня насолода!



Необхідні продукти:

Шоколадний корж:
Яйце - 1 шт
Жовтки - 4 шт
Цукор - 160 гр
Мягке масло - 50 гр
Молоко - 160 мл
Мука - 2 скл
Порошок для печива - 2 ч.л.
Какао - 2 ст.л.

Корж з бізе:
Квадратні вафлі - 3 шт
Білки - 9 шт (можна і менше - хто як любить)
Цукор - 800 гр (якщо даєте менше білків, то розрахуте кількість цукру)
Горіхи

Крем:
Варена згущонка - 400 гр
Масло - 200 гр

Шоколадна глазур:
Какао - 6 ст.л
Цукор - 6 ст.л
Молоко - 6 ст.л
Масло - 50 гр
Оцет - 1 ч.л. (для блиску)

Спосіб приготування:

Шоколадний корж:
Збиваємо яйце, жовтки і цукор. Додаємо масло, молоко і муку змішану з порошком для випічки та какао. Влити тісто у форму (у мене кругла діаметром 28 см) і випікати. Готовий корж розрізати на два коржі.

Корж з бізе:
З вафлів вирізати круги потрібного діаметру.
Білки збити з цукром у тугу піну.
Горіхи подрібнити.
На вафлі густо намастити білки і посипати горіхами. Випікати 1 год при темп. 150 гр.

Крем:
Масло збити із згущонкою.

Складаємо торт у такій послідовності:
Шоколадний корж
Крем
Бізе (горіхами вниз)
Крем
Бізе (горіхами вниз)
Крем
Шоколадний корж
Бізе (горіхами вниз)

Глазур:
Змішати какао, цукор і молоко. Довести до першої бульки і зняти з вогня. Додати масло і оцет - добре розмішати. Коли глазур трошки вистигне, нею покрити торт.



Цей торт получається дуже великим. Якщо потрібно зменшити вагу. то можна робити тільки два коржі з бізе і складати так: корж, бізе, бізе, корж.

СМАЧНОГО!


--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
Tatiana
26 лютого 2012 19:30
Повідомлення #104


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Дуже смачний тортик. :winked: Гарне пєднання шоколадних коржів з безе. Подібний робила, тільки без шоколадних коржів.
Перейти на початок сторінки
kosacjka
26 лютого 2012 20:06
Повідомлення #105


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Торт "Кокосовий рай" або Баунті




Необхідні продукти:

Тісто:
Жовток - 1 шт
Цукор - 100 гр
М"ягкий маргарин - 150гр
Мука - 1 скл (250 мл) - я даю більше
Порошок для випічки - 1 ст. л.
Какао - 2 ст.л

Прошарок з кокосом:
Білки - 6 шт
Цукор - 250 гр
Кокосова стружка - 200 гр

Крем:
Жовтки - 5 шт
Цукор - 4 ст.л.
Молоко - 250 мл
Масло - 200 гр
Ваніль
Коньяк - 2 ст.л

Шоколадна глазур:
Какао - 6 ст.л
Цукор - 6 ст.л
Молоко - 6 ст.л
Масло - 50 гр
Оцет - 1 ч.л. (для блиску)

Спосіб приготування:

Тісто:
Змішати жовток, цукор і масло. Додати муку перемішану з порошком і какао. Розділити тісто на три частини. Одну викласти на дно форми і добре розрівняти. А дві частини покласти у морозилку.

Кокосовий прошарок:
Кокосову стружку змолоти у кофемолці.
Білки збити з цукром. Додати стружку і акуратно вимішати ложкою.

Кокосово-білкову масу викласти на тісто, а зверху натерти дві частини тіста (з морозилки) на терці

Випікати - 45-60 хв при темп. 180 гр.

Крем:
Цей крем получається дуже смачним, з пікантною ноткою коньяка. Я таким кремом начиняю еклери.

Жовтки, цукор і молоко варити на дуже маленькому вогні або на водяній бані до тих пір коли маса почне гуснути. Під час варіння крем добре мішати веньчіком, тоді менша вірогідність що крем звурдиться. Але якщо таке сталося, тобто крем звурдився - це не страшно. Коли маса вистигне її збити у блендері.
Масло збити до пишності і додавати жовтково-молочну масу. Також додати ваніль і коньяк.
Крем викласти на торт, розрівняти і полити глазурью.

Глазур:
Змішати какао, цукор і молоко. Довести до першої бульки і зняти з вогня. Додати масло і оцет - добре розмішати. Коли глазур трошки вистигне, нею покрити торт.



Похожий рецепт є тут

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
26 лютого 2012 20:36
Повідомлення #106


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Пропоную Вам медовий бісквіт. Цей рецепт получається дуже дешевим і великим. З одної порції я печу два корці діаметром 28 см і їх розрізаю кожний на два коржі. Виходить великий торт.

Медовий бісквіт




Необхідні продукти:

Яйця - 4 шт
Цукор - 200 гр
Мід (штучний, рідкий) - 200 мл
Сода - 2 ч.л (погасити)
Мука - 600 гр

Спосіб приготування:

Яйця збити з цукром, додати мід, муку і соду. Все добре вимішати. Тісто має получитись рідкуватим.
Залишити тісто на дві доби у холодильнику.
Через дві доби тісто налити у форму і випікати.
Ці коржі дуже гармонують із сметанковим кремом, особливо з чорносливом.



Коржі получаються пухкими і смачними.

Повідомлення відредагував kosacjka - 26 лютого 2012 21:00
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
26 лютого 2012 21:09
Повідомлення #107


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Тушена картопля з копченою ковбасою




Необхідні продукти:

Цибуля
Морква
Олія
Копчена ковбаса
Картопля
Спеції
Часник

Спосіб приготування:

На олії стушити цибуля і моркву порізані кубиками. Додати ковбасу, також порізану кубиками і продовжувати тушити. Додати картоплю нарізану великими кусками, долити трохи води, заправити спеціями і тушити до готовності. Додати зелень і часник.

СМАЧНОГО!

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
27 лютого 2012 17:36
Повідомлення #108


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Увас стільки цікавих рецептів ториків. Торт Солодке задоволення печу давно він дуже смачний тільки він у мене по іншому називається.
Перейти на початок сторінки
kosacjka
28 лютого 2012 16:12
Повідомлення #109


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Моя свекруха часто купляє круасани зі згущонкою і моя доця їх дуже любить, і ось я подумала, а чому б не спекти звичайні солодкі булочки, тільки замість варення покласти згущонку. Моїм сладкоїжкам такі булочки дуже сподобались.

Булочки зі згущонкою




Необхідні продукти:

Тісто:
Тепле молоко - 230 мл
Дріжджі - 20-30 гр
Цукор - 1 ст.л.
Яйце - 1 шт
Сіль - 0,5 ч.л.
Розтоплене масла - 1-2 ст.л
Мука - приблизно 550 гр

Начинка:
Варена згущонка (я купляю на базарі таку "ковбаску" Іриска 1 кг. Вона густа і в ній немає кристалів цукру і виходить дешевше ніж у банках)

Спосіб приготування:

Тісто:
Дріжджі розвести у теплому (30 градусів) молоці з цукром, додати решту складників і замісити тісто. Накрити його вологим рушником і поставити у тепле місце на 30-40 хв.

Коли тісто настоїться з нього сформувати булочки довільних розмірів і форм, змастити яйцем, посипати цукром і випікати 30-40 хв при темп 200 гр.



СМАЧНОГО!

Повідомлення відредагував kosacjka - 28 лютого 2012 16:57
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
3 березня 2012 10:07
Повідомлення #110


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Корзина з трояндами № 6



--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 09:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 56
Гостей: 54
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100