Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарний речиталь
Фрезія
23 лютого 2012 14:43
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632


Млинці макові


Млинці тоненькі, смажаться чудово, не прилипають і не рвуться.



2 яйця
1 пакетик ванільного цукру
0,5 ч.л. солі
3 ст.л. цукру
500 мл молока
150 г борошна
50 г крохмалю
1/3 ч.л. розпушувача
цедра 1 лимону
розпареного і розтертого маку 1/2 склянки
2 ст. л. розтопленого вершкового масла

Борошно і крохмаль змішати з розпушувачем. Всі складові (крім вершкового масла) збити до однорідності. Влити розтоплене вершкове масло, злегка перемішати.
Випікати млинці на сухій сковороді.

Рецепт з кукінга

Смачного!

Повідомлення відредагував Фрезія - 23 лютого 2012 17:00
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
23 лютого 2012 16:49
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Іринко,млинці чудові,такі незвичні.При нагоді приготую.
Хочу перепитати за мак,то його тільки запарити,а розтирати не треба?
Перейти на початок сторінки
Фрезія
23 лютого 2012 16:59
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Вже виправляюсь! :feel: Мак запарити і перетерти.

А можна готову макову начинку, тоді цукор не класти

Повідомлення відредагував Фрезія - 23 лютого 2012 17:03
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
23 лютого 2012 17:23
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Іринко,це тобі,за чудові і смачні рецепти.



Спекла кекс "Хвилинка"-супер! Простенький,швидко готується,високий виростає і смакота.Дякую...........!!!!!!!!!!!!!!
Фото виставлю.
Перейти на початок сторінки
Фрезія
23 лютого 2012 20:05
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Galina_NedomirkoДякую!
Як я радію , що сподобалося!!! На здоров"я!
Перейти на початок сторінки
Ludka
23 лютого 2012 21:53
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: Фрезія
Млинці макові

а з якою начинкою їх подавати?
Перейти на початок сторінки
Фрезія
23 лютого 2012 22:06
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Костя Люда
У нас було варення, згущене молоко ...
Перейти на початок сторінки
Фрезія
23 лютого 2012 22:50
Повідомлення #128


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632


Торт "Наполеон" (Іван Іванович)


З такою назвою я знайшла цей Наполеон на сайті Хлібопічка. ру. Пекла вже декілька разів і сьогодні чоловікові до свята.
Кращого і смачнішого він і не пробував :smile:





Склянка= 250 мл

Тісто:
250 г маргарину
200 г сметани
1 ст. л. цукру
1/2 ч.л. оцту
3 скл. борошна

Маргарин натерти на терці, додати сметану, перемішати трохи, додати цукор і оцет, потім невеликими порціями борошно.

Тісто розділити на 10-12 частин. Розкачати, покласти на деко, позначити контур ( я злегка притиснула кришкою від сковорідки, після випічки дуже легко відставали обрізки для крихт), поколоти виделкою.
Випікати у попередньо розігрітій духовці при 200* до рум"яного кольору. Знімати обережно широкою лопаткою - коржі дуже крихкі!

Крем:
0,5 л. молока
3-4 ст. л. борошна
150 г масла
1 склянка цукру

В 0,5 скл. молока розмішати борошно.
Закип"ятити решту молока з цукром, повільно влити молоко з борошном, заварити як кисіль- охолодити до кімнатної температури.

Розм'якшене масло збити , потім додавати невеликими порціями кисельно-молочну суміш , продовжуючи збивати.

Коржі перемастити , обсипати крихтами, залишити тортик хоча б на 5-6 годин в прохолодному місці .

Повідомлення відредагував Фрезія - 23 лютого 2012 22:58
Перейти на початок сторінки
Іванка
24 лютого 2012 16:10
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: Фрезія
Чебуреки

Цікавий рецепт :winked:
Цитата: Фрезія
Картопля а- ля "Карбонара"

О ця страва знахідка для таких бульбашів як моя сім'я
Я Кусочок Наполеону ідеальний
Гарні рецепти!!!

Повідомлення відредагував Натонька - 25 лютого 2012 22:45
Перейти на початок сторінки
Фрезія
25 лютого 2012 14:57
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Хліб пшенично-житній з родзинками і гарбузовим насінням






Борошно пшеничне 300 г
Борошно житнє 100 г
Кефір+молоко+вода (1:1:1) всього 310 мл рідини (можливо у Вас піде трохи менше)
Сіль 1 ч.л.
Цукор 1 ст.л.
Рослинна олія 1 ст.л.
Дріжджі свіжі 10 г
Солод сухий 2 ст.л.
Висівки 2 ст.л.
Ізюм 60 г
Гарбузове насіння ( очищене і обсмажене) 20 г

Завантажити продукти у рекомендованому порядку в ХП.
Програма " Основна" (або Тісто 1,5 год. і Випічка 1 год.)
Родзинки промити, обсушити і змішати з 1ст.л. борошна. Насіння не подрібнювати.
За сигналом додати родзинки і насіння в ХП.
Колобок вийде м'який, але знизу без помітної калюжі .

Я робила опару в ХП із 100г води ,100г борошна і дріжджів. Залишила, а коли опара почала опадати додала інші інгредієнти.
Можна випекти в духовці, буде смачніше.

Рецепт з сайту Готовим дома

Повідомлення відредагував Фрезія - 25 лютого 2012 15:01
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 квітня 2024 15:21

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100