Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарний речиталь
Галиночка
20 лютого 2012 09:45
Повідомлення #111


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: Фрезія
Булочки " Челсі"
а вступ якй!!! І як тут прйти повз такого рецепта. Обовязково спечу.
Цитата: Фрезія
Тістечка "Картопля"
- так все докладно)) гарні рецепти!!!!
Перейти на початок сторінки
Фрезія
20 лютого 2012 10:44
Повідомлення #112


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Галиночка, дякую.
Буду дуже рада, якщо сподобаються!
Перейти на початок сторінки
Галиночка
21 лютого 2012 14:42
Повідомлення #113


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: Фрезія
Білий хліб
, щось загубилася в грамах, а скільки треба борошна?
Перейти на початок сторінки
Фрезія
21 лютого 2012 15:15
Повідомлення #114


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Галиночка ось так:

350г борошна пшеничного хлібопекарського 1 сорту

8 г дріжджів пресованих
200г теплої води (30-35С) або скільки борошно візьме до отримання досить крутого тіста
Вимісити опару до гладкості. Дати опарі вибродити протягом 3,5-4 годин.

Тісто:
Опара
150г борошна пшеничного хлібопекарського 1 с.
6.5г солі
Теплої води до отримання хлібного тіста правильної консистенції.

Повідомлення відредагував Фрезія - 21 лютого 2012 15:17
Перейти на початок сторінки
Галиночка
21 лютого 2012 15:21
Повідомлення #115


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
а це що по ГОСТУ? а-а-а то на кілограм - так?

Повідомлення відредагував Галиночка - 21 лютого 2012 15:26
Перейти на початок сторінки
Фрезія
21 лютого 2012 15:25
Повідомлення #116


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
по ГОСТу рецепт на 1 кг борошна, а нижче він же, але на 500грам

Повідомлення відредагував Фрезія - 21 лютого 2012 15:26
Перейти на початок сторінки
Галиночка
21 лютого 2012 15:30
Повідомлення #117


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Ага розібралася))) дякую!!! про результат відзвітую))
Перейти на початок сторінки
Фрезія
21 лютого 2012 15:32
Повідомлення #118


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Буду чекати!
Перейти на початок сторінки
Фрезія
22 лютого 2012 10:51
Повідомлення #119


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Чебуреки


Ще один рецепт до нашого каталогу :smile: Улюблений, з тих пір, як його спробувала



Борошно пшеничне ( склянка- 250 мл) 4 скл.
Вода (320 мл)
Сіль 0.5 ч.л.
Олія (жир) 2 ст.л.
Яйце 1 шт.
Горілка 1 ст.л.

Фарш:
М'ясо 700 г
Цибуля 350 г
Кефір 0.5 -1 скл.
Сіль, перець, спеції за смаком

1. Закип'ятити воду з сіллю і олією .
2.Заварити в ній 1/2 склянки борошна, намагаючись розмішати грудки, і дати охолонути .
3. Додати яйце і горілку, перемішати .
Поступово додати борошно, вимісити тісто. Тісто не повинно липнути до рук, якщо липне - додати ще трохи борошна. Я замішувала в ХП. Дати відпочинку не менше 1 години . В процесі 1 раз перем'яти.

1. М'ясо перемолоти.
2. Цибулю дрібно нарізати, додати сіль, перець ,спеції. Покласти у фарш.
3. Додати 1 скл. кефіру. У мене був симбілакт. Все добре перемішати.

Поділити тісто на кульки. Стіл краще трохи змащувати олією, якщо потрібно.
Розкачувати тонко- 1 мм. Розрівняти фарш по одній половині , накрити другою половиною і притиснути краї,видавлюючи повітря . Прокатати по краю спеціальною машинкою або краєм блюдця, на шві не повинно бути щілин.

У каструлю налити на 2-3 см олії, почекати поки олія добре нагріється, смажити з 2 сторін на середньому вогні, не накриваючи кришкою, до золотисто-коричневого кольору. Можна також просто смажити на сковороді з меншою кількістю олії.

Смачного!

Повідомлення відредагував Фрезія - 22 лютого 2012 11:56
Перейти на початок сторінки
Фрезія
22 лютого 2012 22:15
Повідомлення #120


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Картопля а- ля "Карбонара"


Дуже ніжній смак!



1 кг картоплі
1 ст. л. жиру
1 цибулина
1 морква
200 г сметани (в мене були вершки)
50 г твердого сиру ( краще більше)
сіль, перець
мускатний горіх, суха зелень.

Картоплю почистити і нарізати досить великими шматочками.
У великій сковороді розігріти жир, всипати картоплю і залишити обсмажуватися, поки підготовите цибулю і моркву.

Я готувала в мультиварці.

Цибулю нарізати як можна дрібніше, моркву натерти на дрібній терці. Додати до картоплі, перемішати. Посолити, поперчити. Додати сметану, перемішати. Влити 200 мл води .

Тушкувати під кришкою на маленькому вогні до готовності картоплі.
За 10 хвилин до готовності додати мускат і суху зелень. Коли картопля буде готова, всипати натертий на дрібній тертці твердий сир (в мене був домашнього приготування), перемішати.

Рецепт з сайту Мы готовим каждый день... від Stern

Повідомлення відредагував Фрезія - 22 лютого 2012 22:46
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 02:59

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 66
Гостей: 38
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100