Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Пригощає Наталя, Рецепти Natalyadiva
Irina
22 листопада 2009 20:25
Повідомлення #451


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Наталю, я до тебе з подякою за пиріг "Жираф". І смачний, і великий! Нам усім засмакував.

"Жираф" в Наталі, ох смачний
До кави, чаю, а чи й так.
І зовні, глянь, пиріг чудний,
Пекти Наталя в нас - мастак!!
Перейти на початок сторінки
маряна
22 листопада 2009 20:33
Повідомлення #452


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 7.08.2013

ICQ:--

Бали: 72
Дякую за рецепт пампушків.Фото у звітах.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
22 листопада 2009 21:17
Повідомлення #453


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Irina-Ірочка, дуже рада, що сподобався Жираф. Дякую за віршик! Бачу дрімфудівські рецепти надихають на творчість!!!! Дуже приємно!!! love love


Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
29 листопада 2009 20:53
Повідомлення #454


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Кекс "Секретарський"



2 яйця
100 г маргарину
180 г цукру
130-140 г ізюму
120 мл кефіру
трохи менше як 2,5 стак. муки
1 пак. ванільного цукру
1 пак. розпушувача

Яйця збити з цукром. Маргарин розтопити і дати до яєць і перемішати.
Дати кефір, просіяну муку з розпушувачем, ванільний цукор. Добре перемішати. Всипати ізюм і ще раз перемішати.
Форму змастити маргарином і присипати манкою. Лишню манку стрісти, перевернувши форму. Це для того, щоб кекс добре піднявся, а не спустився по бокам форми вниз.
Виложити тісто в форму і випікати при темп. 180С близько 50 хв. За 10 хв до кінця випічки температуру знизити. Пекти до сухої палички. Має стигнути в формі.



Мої коментарі : Кекс смачний, але дуже кришиться. Рецепт взяла у Janochka з кукінга. В оригінальному рецепті подано складники в амер. чашках. Я ж перевела і от що в мене получилося.

Повідомлення відредагував Natalyadiva - 29 листопада 2009 20:02
Перейти на початок сторінки
ir71
29 листопада 2009 21:00
Повідомлення #455


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Наталя,ти не написала кількість маргарину яку дала до тіста.Незнаю чому він у тебе кришиться,а вигляд досить апетитний.Гарний,жовтенький!
Перейти на початок сторінки
Яринка
29 листопада 2009 21:01
Повідомлення #456


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
Наталя! Гарно ,і що саме головне зараз це недорогий кекс .Візьму на замітку
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
29 листопада 2009 21:01
Повідомлення #457


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
За маргарин то я видно упустила, зараз допишу.
Перейти на початок сторінки
ir71
29 листопада 2009 21:04
Повідомлення #458


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Зовсім немає нічого такого через що він би мав кришитися.Хіба із-за малої кількості жиру,інколи таке буває..
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
29 листопада 2009 21:08
Повідомлення #459


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
ir71
Незнаю чому він у тебе кришиться


Я не знаю, може то шо я його трохи теплим різала. А ще чоловік "стояв над душею": коли вже можна їсти?? А я ж мушу гарно різати, бо треба, щоб гарно виглядало на фото. Короче кекс довше стиг в формі, ніж стояв на тарілці. Мої вже все "змели". lol lol
Перейти на початок сторінки
ir71
29 листопада 2009 21:22
Повідомлення #460


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Natalyadiva
Мої вже все "змели".

Знаєш я теж так провіряю свої рецепти на смак...ще не встигла спекти а вже стоять і чекають коли дам кусок.Про фото,взагалі не пишу бо то хіба ховаю щоб щось зфоткати.Так ось саме головне що смачно для самих рідних!!!!А решта все дурниця,най собі дробиться..
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 18 квітня 2024 14:09

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100