lyudmula
я не зрозуміла як це відрізати хребет від голови і хвоста , м"ясо відібрати . Тоді лишиться тільки шкіра і її скріпити зубочистка зверху коли начинеш?
Люда, мясо легенько ножем відділити від шкіри. Хребет нам треба витягнути, то для цього хребет від голови перерізати ножем і від хвоста також. Залишиться тоді голова, шкіра і хвіст. Потім начинити і скріпити зубочистками. Ними скріплюється на животі, тут, де ми розрізали. Коли спечеться, риба охолоне і їх витягнути.
Яночка
А щуку также потрошиться як карпа?
Я читала, що в щуки треба відрізати голову і тоді шкіру стягути як "шкарпетку". Я ще щуку не фарширувала, але думаю, що з нею легше бавитися.
Дівчата, всім дякую за теплі відгуки!!!!