Кукурудзяна каша з вишневим борщемЯ не думала подавати цю страву, але когось може зацікавити, що ж це за вишневий борщ. Зразу скажу буряка тут немає. Це страва ще мого дитинства, яку варила моя бабуся, я люблю її донині. Колись так казали кулеша з вишневим борщем, ну я переіменовувати не буду.
Кукурудзяна каша:
На 1 літру крупи потрібно 2,7 л води. Суху крупу змішати з 1 сирим яйцем для того, щоб краще розійшлася в гарячій воді і не стала комками. Кладемо воду нехай закипить і висипаємо крупу з яйцем, трошки посолити, дати масло. Коли каша добре загусне, покласти на малий вогонь в духовку десь до години, нехай запікається, так смачніше.
Вишневий борщ:
Кладемо воду на вогонь. Як закипить, даємо вишні і цукор. 2-3 стол. ложки муки замішати з сметаною, дати трошки води і ввести в вишневий компот. Нехай трохи покипить. Все!