Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Невдалі експерименти на кухні, те що в нас не вийшло
Іванка
2 червня 2010 18:09
Повідомлення #111


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: Руслана П
скільки приблизно часу тре його варити.

Сироп для крему треба варити доти щоб тягнулася "нитка" тобто коли з ложки капає капля за нею ніби тягниться ниточка В цьому кремі головне не переварити
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
3 липня 2010 17:23
Повідомлення #112


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
laughing Пекла тортисько сестрі, і поставила корж остивати на балкон, відкрила вікно, аби скорше остив, ну а свекруха моя почула якись шум з вулиці тай побігла на балкон дивитись, шо сі там робе lol ну тай перевернула його догори дригом... І тутка сі стала німа сцена...

На мене шось такиий сміх напав... кажу, йой як то файно, шо то не я зробила, бо я ходила би тай говорила погані слова на себе і так до самого вечора... діти би дістали по одному місці і ворона би на хату не сіла від криків, ну а на Вас, кажу шось не пасує мені сваритися belay



А на дворі в нас просто порядки робили))))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 липня 2010 17:30
Повідомлення #113


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Натонька
ну тай перевернула його догори дригом... І тутка сі стала німа сцена...

Повезло свекрусі з невісткою!!!

Тепер можна зробити з того серединку торта - вимішати з кремом і дати між два пляцки.
А що ти з того придумала???
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
3 липня 2010 17:57
Повідомлення #114


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: Ірка-Шкірка
Повезло свекрусі з невісткою!!!

А невістці зі свекрухою, бо вона бідна то всьо мусить мити після мене love Вона зразу побігла до магазину тай докупила продукти))))

Цитата: Ірка-Шкірка
А що ти з того придумала???


Мені навіть і придумати ніц не дали - в мене все змітають, чи помащене чи не помащене, аби лиш шось дали laughing

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
мари4ка
3 липня 2010 18:10
Повідомлення #115


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Натонька
А на дворі в нас просто порядки робили))))

Ото халепа!!! laughing Через любопицтво свекруха певто страху зїла? wassat але в любій ситуації є свої плюси,зате діти ПОЛАСУВАЛИ!!!
Перейти на початок сторінки
Маруся
3 липня 2010 22:51
Повідомлення #116


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Натонька
На мене шось такиий сміх напав...


яка ти молодчина... бо я б то точно ходила і тупала ногами зі злості, і певно б всіх з кухні повиганяла. А так ти молодчина... завжди можна нове зробити :)
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
12 жовтня 2010 16:17
Повідомлення #117


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Хочете посмішу вас трохи? laughing
Нарешті знайшла фото свого першого торта , покритого мастикою laughing і мої перші троянди із желатинової мастики laughing
Я тоді ще нічогісінько не знала ні про вирівнювання, ні про те, що торт перед накриванням треба кремом обмазати, а ще я накривала його весь одним куском мастики, усі три поверхи зразу wassat laughing
Ось, любуйтесь laughing ...

Правда всередині смачнющий був, то навіть штматочка не залишилось:)
Перейти на початок сторінки
Olenochka
12 жовтня 2010 16:20
Повідомлення #118


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: Volo-shka
Нарешті знайшла фото свого першого торта , покритого мастикою

А я думала ти родилась професіоналом love (дякую що поставила тепер моя самооцінка полізла доверху потрохи request )
Перейти на початок сторінки
Яруська
12 жовтня 2010 16:30
Повідомлення #119


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Volo-shka
Хочете посмішу вас трохи?

Волошечко!
Мені щось зовсім не смішно! Якби в мене на перший раз таке вийшло... winked я б до неба скакала! what
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
12 жовтня 2010 17:26
Повідомлення #120


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: Volo-shka
накривала його весь одним куском мастики, усі три поверхи зразу

Ото ти мене насмішила laughing Здуріти мож))) Як то в тебе так вишло??? Значить ти дійсно майстер! lol

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 18:32

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100