Хочете посмішу вас трохи? laughing Нарешті знайшла фото свого першого торта , покритого мастикою laughing і мої перші троянди із желатинової мастики laughing Я тоді ще нічогісінько не знала ні про вирівнювання, ні про те, що торт перед накриванням треба кремом обмазати, а ще я накривала його весь одним куском мастики, усі три поверхи зразу wassat laughing
Ти справді народилась професіоналом!!! От я коли бачу листову випічку нашої Славочки, завжди згадую свій перший і на довгі роки останній листовий торт: коржі були такі тверді, що ножем не різались, а яблучний крем терла тоді ще в макітрі (та то я ще в школі вчилась - клас десь 7) набрав піску з макітри - вже старенька була, то коли перше кусав торт (і тішився, що вдалось вкусити) відразу пісок починав хрустіти на зубах - але моя сім'я старалася згамати хоч би по шматочку...
кулінар з пелюшок! я теж в молодших класах( а сестра ще на 3 роки менша), домовились мамі зробити сюрприз--СПЕКТИ її улюблений ГОРІХОВИЙ ТОРТ(без борошна--про це ми не раз чули!) Обоє по черзі збивачкою товкли 12!!! яєць, то все не збите як слід поклали в духовку..... мама не сварила!
Два коржі по одному і тому ж рецепту... Вгадайте, чому вони так відрізняються? На дирку не звертайте увагу, то я просто намагалась розібратись в чому ж причина глянцевості коржика
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Два коржі по одному і тому ж рецепту... Вгадайте, чому вони так відрізняються? На дирку не звертайте увагу, то я просто намагалась розібратись в чому ж причина глянцевості коржика
Скорш за все не поклала розрихлювача:) або яйця не збила так як треба, якщо це бісквіт))))
Зара скажу... ото я дивилась кіно, шо мені вчора Ірка-Шкірка нарадила "Ніколи в житті" польське.. тай видно задивилась... ото думаю, шось не то в тому коржі точно, аж поки свекруха пробу не зняла, а воно зовсім без цукру!!! Так шо.. он які коржі виходять без цукру, будете тепер знати))) Але середина така ж як і в звичайному по пористості, тільки гірка як собака!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Зара скажу... ото я дивилась кіно, шо мені вчора Ірка-Шкірка нарадила "Ніколи в житті" польське.. тай видно задивилась... ото думаю, шось не то в тому коржі точно, аж поки свекруха пробу не зняла, а воно зовсім без цукру!!!
Я не подумала про наслідки, коли радила ...
може крем пересолодити і зробити таку середину, вимішану з несолодким ламаним коржем?
Тільки що викинула 8 півторалітрових!!! банок баклажанів Восени найшла в інтернеті рецепт баклажанів (напівфабрикат). дуже їх рекламували, казали що дуже - дуже смачно. що можна використовувати до запікання, виходять як грибочки , коли сметану дати... одним словом підходять до кожного блюда. от я і вирішила наробити таких заготовок. ще й маму намовила (правда мама менше зробила). не знаю,може комусь таке і сподобалося, але не мені і не моїй мамі. Бе