Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Невдалі експерименти на кухні, те що в нас не вийшло
нетік
12 жовтня 2010 19:56
Повідомлення #121


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Volo-shka, wink
ТОРТИЩЕ СУПЕРОВИЙ winked . як ти додумалась починати зразу з троповерховим? tongue
(треба було выдкрити темкуМОЯ ПЕРША РОБОТА)

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
lingrod
12 жовтня 2010 23:53
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Volo-shka,
Цитата: Volo-shka
фото свого першого торта

Цитата: Volo-shka
Ось, любуйтесь

Ні, треба чесно сказати - відмінності є і їх бачать неозброєним оком навіть такі любителі у справі, як ото я,наприклад.

Але я теж думала спочатку, що
Цитата: Olenochka
ти родилась професіоналом
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
13 жовтня 2010 01:06
Повідомлення #123


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Volo-shka
Хочете посмішу вас трохи? laughing
Нарешті знайшла фото свого першого торта , покритого мастикою laughing і мої перші троянди із желатинової мастики laughing
Я тоді ще нічогісінько не знала ні про вирівнювання, ні про те, що торт перед накриванням треба кремом обмазати, а ще я накривала його весь одним куском мастики, усі три поверхи зразу wassat laughing


Ти справді народилась професіоналом!!! От я коли бачу листову випічку нашої Славочки, завжди згадую свій перший і на довгі роки останній листовий торт: коржі були такі тверді, що ножем не різались, а яблучний крем терла тоді ще в макітрі (та то я ще в школі вчилась - клас десь 7) набрав піску з макітри - вже старенька була, то коли перше кусав торт (і тішився, що вдалось вкусити) відразу пісок починав хрустіти на зубах - але моя сім'я старалася згамати хоч би по шматочку...
Перейти на початок сторінки
Славочка
13 жовтня 2010 18:53
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
laughing
Цитата: Ірка-Шкірка
то я ще в школі вчилась - клас десь 7

кулінар з пелюшок!
я теж в молодших класах( а сестра ще на 3 роки менша), домовились мамі зробити сюрприз--СПЕКТИ її улюблений ГОРІХОВИЙ ТОРТ(без борошна--про це ми не раз чули!) Обоє по черзі збивачкою товкли 12!!! яєць, то все не збите як слід поклали в духовку..... wassat мама не сварила!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
4 грудня 2010 18:34
Повідомлення #125


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Два коржі по одному і тому ж рецепту... Вгадайте, чому вони так відрізняються? На дирку не звертайте увагу, то я просто намагалась розібратись в чому ж причина глянцевості коржика laughing


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
idianka
4 грудня 2010 19:29
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Натонька,
не муч , кажи що сталось ? Щось забула додати ???

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
4 грудня 2010 20:33
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Натонька
Два коржі по одному і тому ж рецепту... Вгадайте, чому вони так відрізняються? На дирку не звертайте увагу, то я просто намагалась розібратись в чому ж причина глянцевості коржика

Скорш за все не поклала розрихлювача:) або яйця не збила так як треба, якщо це бісквіт))))
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
4 грудня 2010 21:24
Повідомлення #128


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Volo-shka, до речі то коржі з твого Робсона smile

Зара скажу... ото я дивилась кіно, шо мені вчора Ірка-Шкірка нарадила "Ніколи в житті" польське.. тай видно задивилась... ото думаю, шось не то в тому коржі точно, аж поки свекруха пробу не зняла, а воно зовсім без цукру!!! laughing Так шо.. он які коржі виходять без цукру, будете тепер знати))) Але середина така ж як і в звичайному по пористості, тільки гірка як собака! am

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
4 грудня 2010 22:01
Повідомлення #129


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Натонька
Зара скажу... ото я дивилась кіно, шо мені вчора Ірка-Шкірка нарадила "Ніколи в житті" польське.. тай видно задивилась... ото думаю, шось не то в тому коржі точно, аж поки свекруха пробу не зняла, а воно зовсім без цукру!!!


Я не подумала про наслідки, коли радила feel lol ...

може крем пересолодити і зробити таку середину, вимішану з несолодким ламаним коржем?
Перейти на початок сторінки
уляночка
21 січня 2011 14:35
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Тільки що викинула 8 півторалітрових!!! банок баклажанів :recourse:
Восени найшла в інтернеті рецепт баклажанів (напівфабрикат). дуже їх рекламували, казали що дуже - дуже смачно. що можна використовувати до запікання, виходять як грибочки , коли сметану дати... одним словом підходять до кожного блюда. от я і вирішила наробити таких заготовок. ще й маму намовила (правда мама менше зробила).
не знаю,може комусь таке і сподобалося, але не мені і не моїй мамі. Бе :laughing:

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 20:56

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100