Прочитала я сьогодні всі експеременти на кухні тай згадала як я недавно солодке пекла.Хотіла на свята побільше солодкого, бо даю гостям пакуночки додому(голубці , салати і ковбаску домашню тоже даю
). Напекла різного а ще захотілось мені рулета,якраз думаю крем використаю який остався.Рулет простий бісквітний не вийшов(хоча з бісквітним тістом проблем ніколи не мала) не наріс,поломався.Печу по другому рецепту, не бісквітний,нічо з того не виходить. Печу третій раз медовий,з давніх давен ми пекли дома такі рулети ще в п*єцу.Називались * капрони* крути їх як хочеш
. Поставила бляшку в духовку,через деякий час заглядаю і очам своїм не вірю
,тісто напінилось так що вилазить з бляшки аж витікає,непечеться,вариться ніби.
.Такого я ще не мала,ото господиня
.Рулети перемогли,більше я їх не мучила в той день
. Але на тому я не могла заспокоїтись і для спортивного інтересу через тиждень спекла два види рулетів,бісквітний і медовий.Вийшли такі як треба, і мягенькі,і крутились,суперові. Ну і що скажете?