Моя перша медова хатка Хатка має ще світитися. Всередину (через двері ) кладеться свічка. Через вирізані віконечка буде видно промінчики світла
Рецепт моєї бабусі:2 скл муки
1 ч.л соди (погашена)
1 пач приправи для глітвейну або по трошки - кориці, меленої гвоздики і тд
1 яйце
150 гр меду
1 скл цукру
трошки солі
Мед розтопити. Влити в муку . Додати всі складники. Добре вимішати. Накрити і залишити на 2- 3 дні. Тримати в холодильнику! тісто любить настоятися!! в мене може лежати до місяця.
Розкачати (добре підсипати мукою). Вирізувати деталі. Випікати на пергаментному папері. темп 180"С, 10-12 хв. після випічки відразу твердне!!!!
Люкр: 1 білок дуже добре збити + 1,5 скл цукру-пудри (трохи менше) + трошки лимон кислоти. З цукром не збивати!!!!!!!!!!
Якщо хтось захоче, то напишу всі нюанси (їх довго писати
).