Качка по китайськи
Качку поріати на порційні кусочки
Маринад:1 ст.ложка меду
2 ст.л. соєвого соусу
4 зубчики часника потертого на дрібній терці
1 ч.л. імбиру
сіль, перець
Всі складники змішати. Натерти кусочки м"яса і залишити на ніч в холодному місці. Або маринувати 3-4 год в теплому приміщенні.
Скласти м"ясо в сотейник. Вилити маринад.Кусочки поскладати так, щоб м"ясом до низу.Тушити не на великому вогні до повної готовності. Воду можна і не давати. Коли качка готова - виложити на протвень і запекти .
При запіканні качки в духовці можна дати картоплю, яка попередньо напів зварена.
Качка вийшла дуже смачна. Будемо її робити знов і знов
рецепт взятий з сайту: SAY7