Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Ласкаво прошу до мого столу, Рецепти Уляночки
уляночка
20 жовтня 2009 21:02
Повідомлення #141


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Пиріжки прості але дуже добрі





Тісто:

0,5 л води
100 гр цукру
трохи солі
0,5 скл олії
1,5 ст л сухих дріжджів або 50 гр свіжих дріжджів
муки стільки. щоб тісто було туге

Замішуємо тісто. Ставимо його в холодильник на 2-2,5 год. Тісто має гарно підійти.
Виробляємо пиріжки з будь -якою начинкою. У мене пиріжки з капустою. Випікати при температурі 180"С

Рецепт для тих хто любить солодкувате тісто!!!

Старайтесь не робити тоненьку шкірку у пиріжку. Якщо більше тіста - пиріжок смачніший і тісто в духовці не так висихає
Перейти на початок сторінки
уляночка
25 жовтня 2009 18:17
Повідомлення #142


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Закусочні рулетики з червоної риби




Упаковка нарізаної червоної риби
100 гр домашнього сиру
2 ст. л сметани
кріп
біла цибуля
свіжий огірок

Сир з сметаною добре збити до однорідної маси. Щоб вийшов, як сир маскарпоне. До нього додати дрібно подрібнений кріп і цибулю. Посолити. Огірок нарізати полосочками.
Сирну суміш намастити на рибу, на краєчок поставити огірок. Закрутити рулетиком. проколоти спажкою. Перед подачею поставити в холод.

Переважно в упаковці риба нарізана довгими ломтиками. Цілий ломтик не варто закручувати, краще розрізати по половині. Тоді рулетик не буде сильно солоним. Смачного!
Перейти на початок сторінки
уляночка
2 листопада 2009 19:09
Повідомлення #143


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Квашена капуста за пару днів ( рецепт розрахований на 3-х літрову банку)



Нашинкувати капусту, натерти моркву. Не сильно набиваємо банку капустою. Даємо 2 ст ложки цукру, 2 ст ложки солі(без верху). Заливаємо капусту холодною кип"яченою водою. Ставимо банку на кухню. Під банку ставимо мисочку, щоб вода мала куди втікати. Через 4-5 днів квашена капуста готова. Смачного!

Я ще додаю трошки до капусти тмин.

У мене капуста нарізана електричною ломтерезкою, вийшло трошки грубувато, бо поставила не той розмір)))) так що не судіть мене сильно))) feel lol

- капуста дійсно за 4 дні стала квашеною. І дуже смачною))
Перейти на початок сторінки
уляночка
2 листопада 2009 19:25
Повідомлення #144


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Гарбузова каша



Нарізаємо почищений гарбуз на кубики. Посипаємо трошки цукром і даємо настоятися так з 1-1,5 год. Гарбуз має пустити сік.
Окремо варимо трошки пшоняної каші. Коли каша готова - додаємо гарбуз. Все добре перемішуємо, доливаємо молока. І варимо все це на малому вогні. Варити треба до 1-1,5 год. Час-від-часу помішувати. Гарбуз повинен повністю розійтись. Цукор додавайте за вашим смаком. Можна додати ще ванілін.
На пшоні каша ніжніша ніж на рисі. Ароматна, не потребує додаткових приправ
Перейти на початок сторінки
уляночка
2 листопада 2009 20:47
Повідомлення #145


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
ir71
я взагалі то не любитель пшоняної каші
, а я взагалі її ніколи не роблю. А тут мама порекомендувала - і я зробила. мені сподобалось. Навіть дуже wink
Перейти на початок сторінки
уляночка
5 листопада 2009 16:39
Повідомлення #146


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Шоколадний кекс



2 скл муки
1,5 скл цукру
1 п ванільного цукру
1 п порошку до печива
4-5 ст ложки какао
0,5 скл молока
4 яйця
200 гр розтопленої холодної маргарини
0,5 скл ізюма
трошки порізаних горішків


Перше змішати сухі продукти, потім поступово додати мокрі. Все гарно вимішати ложкою і викласти у змащену форму. Випікати при температурі 180*С 45- 50хв.

- до тіста я б додала трошки більше цукру.
Перейти на початок сторінки
lyudmula
5 листопада 2009 17:20
Повідомлення #147


Молода господинька
  • 34

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 50
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 202
Гарний апетитний кекс вийшов обовязково завтра спробую спекти.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
5 листопада 2009 19:37
Повідомлення #148


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Уляночка, кекс просто ЧУДО!!!!! love love
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
5 листопада 2009 19:37
Повідомлення #149


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Уляночка, кекс просто ЧУДО!!!!! love love
Перейти на початок сторінки
Настя
6 листопада 2009 21:14
Повідомлення #150


Молода господинька
  • 34

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 94
Реєстрація: 23.11.2013

ICQ:--

Бали: 72
Уля, і в тебе кекс високий і красивий!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 08:58

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 46
Гостей: 39
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100