Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарна мандрівка з Іркою-Шкіркою
Тереза
23 червня 2012 09:51
Повідомлення #381


Файна господиня
  • 51

Репутація: 465
Група: Кондитер
Повідомлень: 841
Реєстрація: 18.03.2012

ICQ:--

Бали: 1621
Ірка-Шкірка,
дякую за чудові рецепти,особливо часникового масла,якраз вчора мама принесла з дачі цілий мішок пагонів молодого часнику,я думала ,що то з ним робити,бо завжди трохи тушкували,і викидали,а це супер!!!,щей можна заморожувати,а Пухнастик красень-гурман! :winked:
Перейти на початок сторінки
oksana d
23 червня 2012 10:03
Повідомлення #382


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
У Вас завжди оригінальні і смачні страви. Ваші рецепти дають натхнення творити на кухні!

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
23 червня 2012 12:35
Повідомлення #383


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Тереза
дякую за чудові рецепти,особливо часникового масла,якраз вчора мама принесла з дачі цілий мішок пагонів молодого часнику,я думала ,що то з ним робити,бо завжди трохи тушкували,і викидали,а це супер!!!,щей можна заморожувати,а Пухнастик красень-гурман!


Терезо, я дуже люблю мариновані пагони часнику - вони також гарно смакують взимку - просто у мене не було часу з тим бавитися, тому все перемололи.



Цитата: oksana d
У Вас завжди оригінальні і смачні страви. Ваші рецепти дають натхнення творити на кухні!


Дякую!!!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
23 червня 2012 14:07
Повідомлення #384


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: Ірка-Шкірка
Хліб на йогурті

Іра, а можна його просто в духовці?

Цитата: Ірка-Шкірка
Джалебі

і оце скажи, чи постоїть до завтра? Чи буде хрумке, якщо нині зробити?

Повідомлення відредагував Натонька - 23 червня 2012 14:09
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Tatiana
23 червня 2012 16:02
Повідомлення #385


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Цитата: Ірка-Шкірка
Часникове масло

Ірка-Шкірка , дуже сподабалося часникове масло. Все не знала що робити з тими часниковими стрілками. Дякую за пораду їх також замороджувати.
Цитата: Ірка-Шкірка
наш пухнастик прибіг на запах:

Дуже гарний миленький котик, дивиться такими жалюгідними очками.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
23 червня 2012 16:34
Повідомлення #386


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Натонька
Іра, а можна його просто в духовці?


Чесно скажу - не знаю, бо по цьому рецепту готую лише в хлібопічці. Але чому і ні?

Цитата: Натонька
і оце скажи, чи постоїть до завтра? Чи буде хрумке, якщо нині зробити?

Не буде - розм'якне :fellow: .

Цитата: Tatiana
Ірка-Шкірка , дуже сподабалося часникове масло. Все не знала що робити з тими часниковими стрілками. Дякую за пораду їх також замороджувати.


На здоров'я :wink: !!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
23 червня 2012 17:03
Повідомлення #387


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Мариновані пагони (стрілки) часнику

Маринад на 1 л води:
250 мл 8% оцту
25г солі
50г цукру


в банку (450г):
по 2 шт. духмяного та чорного перцю
1 малий лавровий лист (або половинка великого)
1/4 ч.л. зерен гірчиці
за бажанням - шматочок гострого перцю
(на жаль, зараз не сезон - але це можна і опустити)

Пагони часнику промити, порізати на частинки довжиною 3 - 4 см, викласти в чисті банки, додати спеції, залити киплячим маринадом, накрити кришками та стерилізувати 20 хвилин.

Рецепт з книги "Domaci konzervovani ovoce a zeleniny" 1980 р. - моєї улюбленої книги з домашнього консервування :smile: .

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 23 червня 2012 17:22
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
1 липня 2012 01:06
Повідомлення #388


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Щось останнім часом мені полюбилися усілякі млинці на дріжджах - і густі-товсті, і тоненькі-дзюркасті. Саме такі з дірочками сьогодні закалатала на сніданок :p0714: ...

Налисники дріжджові під грибним соусом




Для тіста:
1скл. кисляку
- саме молоко гарно скисло :lol: в горнятку
15г дріжджів
1/2 ч.л. солі
1 ч.л. цукру

Все розкалатати, щоб дріжджі розпустилися. Потім додати:

1,5 - 2 скл. води (можна й молока, але й на воді дуже смачно)
2 яйця
і вимішуючи (чи збиваючи в комбайні), підсипати муку - щоб стало як сметана - тому к-сть муки не пишу.
Збити, щоб не було комочків, в кінці додати 2 - 3 ст.л. олії.
Поставити в тепле місце, щоб підросло.

Потім не помішуючи набирати тісто черпаком і наливати на пательню - як налисники. Якщо тісто загусте - розвести водою чи молоком.

До налисників приготувала грибну підливку і за сніданком згадали студенські часи і кафе "Корівку" біля палацу Потоцьких - це була їх фірмова страва :smile: ...


Звіти та обговорення

Повідомлення відредагував Натонька - 5 травня 2016 12:34
Перейти на початок сторінки
vika
1 липня 2012 21:37
Повідомлення #389


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Цитата: Ірка-Шкірка
кафе "Корівку"

відоме кафе і улюблена страва.
Перейти на початок сторінки
ole4ka
1 липня 2012 21:45
Повідомлення #390


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 669
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1247
Ірка-Шкірка а до чого додаєте мариновані пагони часнику?

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 18:41

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 79
Гостей: 65
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100