Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарна мандрівка з Іркою-Шкіркою
Ірка-Шкірка
7 червня 2012 11:00
Повідомлення #361


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Майя Шутенко
Такого ще не готувала,смакотаааа,-майбуть,видно,що тоненькі і хрумкі вироби,спробую:)))Дякую за рецепт


Майєчко дякую :love: !!!
Джалебі під час смаження розбухають, стають прозорі і вкриваються бульками - дуже хрумкі! Спробуй або приїжджай на львівську каву з джалебі!
Перейти на початок сторінки
utya
7 червня 2012 11:13
Повідомлення #362


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Іра, виглядає "няМ-ням"... дуже цього блюда хочеться...

І де ти тільки дістаєш такі вишукані, смачні класні (не вистачає навіть слів) РЕЦЕПТИ!!!

Повідомлення відредагував utya - 7 червня 2012 11:13
Перейти на початок сторінки
julechka
7 червня 2012 11:21
Повідомлення #363


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: utya
І де ти тільки дістаєш такі вишукані, смачні класні (не вистачає навіть слів) РЕЦЕПТИ!!!


і я про це ж!!!!!!))))) :winked:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
7 червня 2012 10:21
Повідомлення #364


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: utya
І де ти тільки дістаєш такі вишукані, смачні класні (не вистачає навіть слів) РЕЦЕПТИ!!!

Цитата: julechka
і я про це ж!!!!!!))))) :winked:


Я просто люблю солодощі, а ті що зі Сходу, ще й в сиропі - найулюбленіші - збираю рецепти і по-трошки їх готую - вони такі смачнющі :p0714: ! Та й діти їх люблять - все ж краще, ніж куповане :smile: .
Перейти на початок сторінки
oksana d
7 червня 2012 10:37
Повідомлення #365


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Зайшла до Вас на сторіночку, а тут одна смакота, і то нові і незвичні страви, які я дуже хочу спробувати. Дякую , за цікаві рецепти! :a0a:

Повідомлення відредагував oksana d - 7 червня 2012 10:38
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
7 червня 2012 10:47
Повідомлення #366


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: oksana d
Зайшла до Вас на сторіночку, а тут одна смакота, і то нові і незвичні страви, які я дуже хочу спробувати. Дякую , за цікаві рецепти!


Оксанко, все що смакує "на око" - пробуй - я готую більше, але тут виставляю лише те, що сподобалося :smile:
Перейти на початок сторінки
vika
8 червня 2012 11:39
Повідомлення #367


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Іра, забігла подякувати за рецепт піци кальцоне, дуже смачно. Діти зїли швиденько так що фото не має. Але думаю буде, тому що всім сподобалась.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
9 червня 2012 07:13
Повідомлення #368


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: vika
Іра, забігла подякувати за рецепт піци кальцоне, дуже смачно. Діти зїли швиденько так що фото не має. Але думаю буде, тому що всім сподобалась.


Віка, на здоров'я!!! Діти - найкращі гурмани на кухні!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
9 червня 2012 09:03
Повідомлення #369


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Пельмені - це не винахід колеса і в кожного є свої рецепти та невеличкі секрети смачного приготування цієї страви, але з купівлею довгоочікуваної пельменниці (дуже давно я тільки облизувалася, дивлячись на неї) і скалки, якою дуже легко розтачувати тісто, готувати пельмені та вареники буду тепер частіше…
З цієї нагоди я поїхала на Привокзальний ринок за свіжою бараниною, а разом з нею - за свининою та телятиною. От і вийшли пельмені з трьох видів м'яса...

Пельмені




500г баранини
500 г свинини
500 г телятини
3 цибулини
холодна вода (льодяна – можна у воду кинути декілька кубиків льоду)
сіль
перець
2 – 4 ст.л. соєвого соусу

1. М'ясо і цибулю перемолоти на м’ясорубці.
2. Додати сіль, перець, соєвий соус, добре вимішати фарш і, підливаючи дуже холодну воду, добре відбити руками. Можна поставити фарш в холодильник чи морозильник (ненадовго), щоб фарш став густішим.
3. Приготувати тісто – тепер переважно готую заварне тісто на вареники, коли готую з запасом і заморожую – додаю яйця. Тісто вистояти 20 хвилин і можна ліпити пельмені.
4. Якщо ліпити за допомогою пельменниці – тільки тепер вичитала, що розкачавши нижній шар тіста його треба змастити водою (за допомогою силіконової кісточки). Жоден пельмень, зліплений таким чином, не розварився.
5. Наліпити пельменів і перед варінням можна поставити в морозильник хвилин на 10 або відразу заморожувати.
Соєвий соус надає пельменям цікавого смаку – спробуйте!

Під кінець я побачила, що тіста трошки замало, тому почала ліпити руками - так фарш іде швидше...


Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 9 червня 2012 12:15
Перейти на початок сторінки
natalliyas
9 червня 2012 12:41
Повідомлення #370


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
Цитата: Ірка-Шкірка
Якщо ліпити за допомогою пельменниці – тільки тепер вичитала, що розкачавши нижній шар тіста його треба змастити водою (за допомогою силіконової кісточки). Жоден пельмень, зліплений таким чином, не розварився.

дякую за корисну пораду, а то я так не люблю , коли вони розварюються, що перестала користуватись пельменницею.
Цитата: Ірка-Шкірка
переважно готую заварне тісто

а можна рецепт? Колись робила на заварному тісті пельмені, мені сподобалось.

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 96
Гостей: 75
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100