Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарна мандрівка з Іркою-Шкіркою
Ірка-Шкірка
22 травня 2012 20:03
Повідомлення #351


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Тереза
дякую за цікаві і дуже смачні рецепти,ще такої смакоти не робила,взагалі люблю тушену молоду капусту,а з такими складниками,то клас!!!


Дякую, Терезо!!!
Це я під хороший настрій (і гарячу руку :lol: ) за півгодини мала готову вечерю - смачно поєдналося вкупі.
Перейти на початок сторінки
lana
22 травня 2012 21:31
Повідомлення #352


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірка-Шкірка,
Дякую за цікаву ідею! Бо салату насіяла, а вже ніхто не хоче їсти, спробую ще так.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 травня 2012 21:35
Повідомлення #353


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lana
Дякую за цікаву ідею! Бо салату насіяла, а вже ніхто не хоче їсти, спробую ще так.


Ланочко, я як в кумів скуштувала ту салату - не могла відірватися, поки тарілка не спорожніла (не я одна :feel: ) - то така смакота на природі під печене м'яско!!!

та й фаттуш - смачний салат з салатою!

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 22 травня 2012 21:36
Перейти на початок сторінки
Natalyi
22 травня 2012 23:34
Повідомлення #354


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Іруся, зaбіглa до Тебе, a тут стіііільки смaкоти ! Хочу все спробувaти !!! Особливо Нaполеонa !

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 травня 2012 23:43
Повідомлення #355


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Natalyi
Іруся, зaбіглa до Тебе, a тут стіііільки смaкоти ! Хочу все спробувaти !!! Особливо Нaполеонa !


Куштуй все - гарантовано смачне :smile: !

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 23 травня 2012 01:52
Перейти на початок сторінки
Канарейка
5 червня 2012 18:16
Повідомлення #356


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Ірка-Шкірка,

Тісто від Бадді!
3 1/4скл.муки
3/4ст.л. сухих дріжджів
1,5ч.л. солі
2ст.л. олії
1 3/10 скл. води

Ірусь пекла твою кальцоне, вийшла класна, але оскільки в дріжджовим тістом бавлюсь вперше, то хочу уточнити таке.
1. Який в тебе стакан 200 чи 250 мл.
2.1 3/10 скл. води то скільки, бо я дала трохи більше стакана, тісто в мене вийшло рідкувате, то досипала трохи муки.

З.і.трохи перепекла в духовці, але мої малята і дорослі теж дуже к справжнясмакували, казали що як справжня
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
5 червня 2012 18:25
Повідомлення #357


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Канарейка
1. Який в тебе стакан 200 чи 250 мл.
2.1 3/10 скл. води то скільки, бо я дала трохи більше стакана, тісто в мене вийшло рідкувате, то досипала трохи муки.


Стакан 250 мл, я муки не додавала, місила в комбайні - вийшла гарна кулька :smile:
1 3/10 - це і є трохи більше стакана.

Мої малята чекають на чергову піцу...

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 5 червня 2012 18:28
Перейти на початок сторінки
Канарейка
5 червня 2012 18:39
Повідомлення #358


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Ірка-Шкірка,
Дякую Ірусь, я так все робила, бо якось 3/10 стакана не хотілось вимірювати :fellow:

Повідомлення відредагував Канарейка - 5 червня 2012 18:39
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
6 червня 2012 22:31
Повідомлення #359


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Давненько щось я не смажила нічого дуже солодкосхідного, тому сьогодні запрошую усіх на джалебі - індійські солодощі, від яких у прямому розумінні цього слова "пальчики оближеш" (разом з сиропом :smile: )...

Джалебі
Jalebi




Для тіста (1 скл - 250 мл):

2 скл. муки
2 ч.л. йогурту (кефіру)
1,5 скл. води
1,5 ч.л. манки
1/2 ч.л. соди
(можна і розпушувача, але сода і так гарно вступає в реакцію з йогуртом)

Для сиропу:
4 скл. цукру
2 скл. води
1 ч.л. лимонного соку
- щоб не кристалізувалося
за бажанням - кардамон
Для цієї порції тіста мені вистачило і половини порції сиропу...

Замісити тісто:
1. Змішати муку з манкою, додати йогурт, соду, теплу воду і збити міксером тісто. Воно рідкувате - так і має бути. Залишити на пару годин в теплому місці - щоб забродило. Тісто стає тягучим і більш однорідним, ще й підбулькує:



2. Поки тісто настоюється, зварити сироп - довести до кипіння воду з цукром і лимонним соком, проварити 5 хвилин, відставити, щоб охололо.
До сиропу я кинула зернята з 3 шт. кардамону - так вони краще віддають аромат і сироп має більш насичений смак.

3. Для смаження солодощів можна використати одноразовий кондитерський мішечок - зрізати кінчик, щоб тоненько видавлювати тісто.

4. Розігріти олію в пательні і за допомогою мішечка малювати на пательні спіральки - тільки швидко - джалебі смажаться приблизно по 30 секунд з кожної сторони:



Гарячі джалебі швиденько обсушувати на серветці, а потім на 10 - 15 секунд занурювати в холодний сироп.

Куштувати відразу - солодощі дуже хрумкі і солодкі!!!

P.S. Спіральки постійно малювати стає нудно з часом - тіста досить багато виходить, тому потім починають малюватися зигзаги, квіточки, сердечка...



Рецепт вже давненько "схомячила" в SelenArt з selenaart.ru.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 6 червня 2012 23:27
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
7 червня 2012 09:14
Повідомлення #360


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: Ірка-Шкірка
Давненько щось я не смажила нічого дуже солодкосхідного,

Іриночко!! :a0a:
Твоя неповторна кухонька кожного разу приємно дивує новими шедеврами,неймовірною фантазією і яскравими фото!!!

Цитата: Ірка-Шкірка

Джалебі
Jalebi

Цікавий рецептик,оригінальне виконання :winked: !!!
Такого ще не готувала,смакотаааа,-майбуть,видно,що тоненькі і хрумкі вироби,спробую:)))Дякую за рецепт :belay:

Далеченько плине аромат....мммм!Ми приїхали на каву..і джалебі,звичайно-,давайте нам швиденько!!!!


Іринко!Для Тебе!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 7 червня 2012 11:41
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:03

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 131
Гостей: 118
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100