Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарна мандрівка з Іркою-Шкіркою
Ірка-Шкірка
20 травня 2012 10:28
Повідомлення #341


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: uliana_y
Вчора ввечері зайшла!!!Ну краще б не заходила!!!)) :lol: Можна сидіти і не знати ,що потім робити з своїм апетитом після такої кількості смакоти!!!!!!Наполеон це щось!!)Все дуже смачне,нове,ну просто супер!!!


:lol: :lol: :lol:
я просто ввечері маю час то все виставити, коли діти засинають...
якби була б можливість затримати рецепт до ранку - з радістю б так і робила!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
20 травня 2012 11:04
Повідомлення #342


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Іриночко!!!Для Тебе!


Цитата: Ірка-Шкірка
Підливка зі шпинату

Цитата: Ірка-Шкірка

Салат Фаттуш
(ліванська кухня)

Цитата: Ірка-Шкірка
Салат із тунцем і рисом

Іринко! :3fb: !!Яка смакота!!!Захожу до Тебе на кухоньку,як у ресторан!!!Все,що душа забажає -у Тебе є,на будь який смак!Сьогодні мені наснився Твій Королівський Наполеон :belay: ,милувалася їм довго,надивилася спокуси...на ніч..,записала рецептик.Уявила ...,як він тане в роті , :love: ...а ще з горнятком ароматної кави :m05100: ...ммммм!!!
Іриночко ,дякую за смачний сніданок у Твоєму шикарному віртуальному ресторані! :winked:

Як тут смачно пахне,я ..спробував трішки підливки зі шпинату,ще й на вусах лишилось...Дякую...мурррр

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 20 травня 2012 12:43
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 травня 2012 19:05
Повідомлення #343


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Майя Шутенко
Іриночко!!!Для Тебе!


Дорога Майєчко!!!
Дуже дякую за увагу до моїх рецептів!!!

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 травня 2012 19:13
Повідомлення #344


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Кабачкові сердечка
Це просто вирішила побавитися формочками до мастики :feel: :lol:



кабачки - бажано молоденькі, без зерняток
1 яйце
1 ч.л. томатної пасти
мука + розпушувач
сіль
перець

Кабачки очистити від шкірки, за допомогою вирубки серце відповідного розміру вирізати серединку.



Більшу частину кабачкових сердечок можна посмажити окремо - без нічого, або в муці, а з меншої частини приготувати оладкову суміш - потерти їх на терці, додати яйце, муку, томатну пасту, сіль, перець (інші спеції - за бажанням). Добре вимішати.
Кабачкові кружальця обмокнути в муці і викладати на розжарену пательню з олією, в серединку наливати або накладати оладкову суміш до половинки - доверху виросте. Смажити з обох боків.
Смакує зі всім і само по собі.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 22 травня 2012 21:32
Перейти на початок сторінки
сівіка
22 травня 2012 19:25
Повідомлення #345


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: Ірка-Шкірка
Це просто вирішила побавитися

та вже ....це БОЖИЙ ДАР у вас!з любої чепухи зробити щось незвичайне й просто простісінько...а я щиро дякую за ідею бо ми з малим дуууже любим кабачки...а для дитини таке зробити---гарантія на апетит!дякую..побачила б ближче то вже б і розцілувала :a0a:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 травня 2012 19:25
Повідомлення #346


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Картопляні оладки

Деруни знайомі нам усім, а вчора я побачила рецепт картопляних оладків, який сподобався з першого читання. Тому й приготувала...



5 - 6 картоплин - потерти на дрібній терці (не як на деруни, а з малими отворами)
1 яйце
1 скл. кефіру
2 скл. муки
(я ще додала розпушувач) - щоб тісто було не густе, а текуче
1 - 2 ст.л. олії

Всі складники змішати і смажити оладки на цілу пательню.

Рецепт від MARNIK з liveinternet.ru.
Дуже смачно!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 травня 2012 19:41
Повідомлення #347


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250


1/2 середньої капустини - нашаткувати
по 1/2 червоного і жовтого болг. перців - я взяла один оранжевий (як компроміс smile )
1 помідор - очистити від шкірки, порізати кубиками
1 цибулина - порізати півкільцями
1 - 2 ч.л. паприки (в оригіналі 1/2, але смакує і більше) - нарізати пасочками
зелень кропу
олія - оливкова і соняшникова
1 ч.л. винного оцту

1. Цибулю - підсмажити на олії до прозорості.
2. Додати болгарський перець, смажити одну хвилину.
3. Додати помідор, помішуючи смажити 5 хвилин.
4. Додати капусту, полити оливковою олією, додати оцет, сіль, паприку, помішуючи смажити 10 - 15 хвилин, молоду капусту я смажила 5 хвилин - було цілком достатньо.

Смакує і з оладками, і як самостійна страва.

Рецепт від п'яного повара з drunkard.ru.

Звіти і обговорення ось тут
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 травня 2012 19:44
Повідомлення #348


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: сівіка
та вже ....це БОЖИЙ ДАР у вас!з любої чепухи зробити щось незвичайне й просто простісінько...а я щиро дякую за ідею бо ми з малим дуууже любим кабачки...а для дитини таке зробити---гарантія на апетит!дякую..побачила б ближче то вже б і розцілувала


Дякую :m05004: !!!
Я також думала, що дитині сподобається - але малеча була в садочку. Старшим сподобалося.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 22 травня 2012 19:45
Перейти на початок сторінки
Тереза
22 травня 2012 19:55
Повідомлення #349


Файна господиня
  • 51

Репутація: 465
Група: Кондитер
Повідомлень: 841
Реєстрація: 18.03.2012

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: Ірка-Шкірка
Картопляні оладки

Цитата: Ірка-Шкірка
Швидка капуста

дякую за цікаві і дуже смачні рецепти,ще такої смакоти не робила,взагалі люблю тушену молоду капусту,а з такими складниками,то клас!!! :a0a:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 травня 2012 20:01
Повідомлення #350


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Між ішим, на вихідні готувала мариновану салату, але так як ми смажили шашлики на місці, то прийшлось терміново придумати "святковий" чи то місцевий варіант маринування і подачі салати:



приготувати соус відповідно до к-ті головок салату
Головки добре промити, розділити на окремі листки, взяти велику і глибоку посудину (миску чи блюдо) і викладати шарами у вигляді квітки листки салату (від найбільших до найменших) - кожний шар поливати соусом - залишити на півгодини і куштувати.
Виглядає як дуже велика головка салату.

Додаю ще раз рецепт соусу (на 8-12 головок)

в півлітрову банку заливаємо (чи засипаємо):
100 мл 6% оцту
200 мл олії без запаху
1 ст.л. солі
2 ст.л. цукру
1 головка подрібнених зубців часнику
(кількість часнику можна регулювати, чим більше - тим смачніше)
до верху банки долити кип'яченої холодної води
добре все перемішати.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 22 травня 2012 20:36
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 10:39

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 31
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100