1/2 середньої капустини - нашаткувати
по 1/2 червоного і жовтого болг. перців - я взяла один оранжевий (як компроміс
)
1 помідор - очистити від шкірки, порізати кубиками
1 цибулина - порізати півкільцями
1 - 2 ч.л. паприки (в оригіналі 1/2, але смакує і більше) - нарізати пасочками
зелень кропуолія - оливкова і соняшникова
1 ч.л. винного оцту1. Цибулю - підсмажити на олії до прозорості.
2. Додати болгарський перець, смажити одну хвилину.
3. Додати помідор, помішуючи смажити 5 хвилин.
4. Додати капусту, полити оливковою олією, додати оцет, сіль, паприку, помішуючи смажити 10 - 15 хвилин, молоду капусту я смажила 5 хвилин - було цілком достатньо.
Смакує і з оладками, і як самостійна страва.
Рецепт від п'яного повара з drunkard.ru.
Звіти і обговорення
ось тут