Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Короваї!!!, Тут показуєм весільні (і на інші забави) короваї.
Рімма
21 січня 2013 09:45
Повідомлення #170


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663

Доброго дня всім! Довго вагалася, але вирішила всеж таки виставити коровай, якій ми робимо усією родиною. Бабушка моя пече ( дай Бог їй ще здоров"я), я роюлю заготовочки з тіста і печу їх, а мама моя прикрашає вже коровай.
За довгі роки в нас вже назбиралася ціла колекція фото. Робимо не тільки з тіста, а й з білкового крему та прикрас з мастики. Тут правда я не помічниця, бо з мастикою "не дружу".
За час мого знайомства з Дрімфудом я "виросла" і як кухар, і як кондитер. Правда мені ще далеко до ВАС майстринь.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
21 січня 2013 10:05
Повідомлення #171


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Рімма,
о, та для чого так довго вагались? Щоб ми не побачили такої краси?
Надзвичайно гарно! Певно черга за короваями на рік вперед?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Рімма
21 січня 2013 10:15
Повідомлення #172


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Дякую! Ти майже вгадала Натонька, замовлення приймаються наперед, за місяць хоча б, а то й раніш. Як коли. Бо ж бувало таке, що по 20-25 шт робили на тиждень. То дуже важко, вже так не хочемо.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
21 січня 2013 10:31
Повідомлення #173


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Рімма,
25! Де то складати... Але він дійсно гарний коровай, за ним навіть можна пів дня їхати))) Покажи ще якісь фото. І то прісне тісто, чи якесь інше? Маю на увазі квіти.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
21 січня 2013 12:33
Повідомлення #174


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Рімма,
У ВАС ЗОЛОТІ РУКИ!!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
21 січня 2013 13:34
Повідомлення #175


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
Рімма,
Яка краса,добре шо як дивилася то сиділа на ліжку, а так з крісла то звалиласяб на підлогу,дуже гарно!!!!!!! Моя бабця як дивилася то також слова немогла сказати -виставляйте,ще таку красу-ОБОВ'ЯЗКОВО
Перейти на початок сторінки
Рімма
21 січня 2013 14:25
Повідомлення #176


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Цитата: Натонька
І то прісне тісто, чи якесь інше?

Так, то прісне тісто.

Для різновиду ще такі вам покажу. І дякую всім за відгуки.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
21 січня 2013 15:04
Повідомлення #177


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Я за класичний коровай, прибраний прісним тістом. Від першого прям очей не можна відвести, хочеться дивитися на нього знову і знову. Разів зо п"ять уже поверталась)))
Дуже сподобалась і корзина із шампанським. Шикарна робота.
Може і я колись таке навчусь робити- не втрачаю надії)))))

Короваї прикрашені мастикою також виглядають красиво. Майстра видно одразу. Із маками - сховаю собі в закрома - використаю як ідею до торта))).

Рімма поділіться рецептом короваю, будь-ласка.
Перейти на початок сторінки
Рімма
21 січня 2013 21:51
Повідомлення #178


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Цитата: Volo-shka
поділіться рецептом короваю, будь-ласка.

Тут вже хтось виставляв рецепт короваю, бо я звернула увагу, що рецепти схожі, але ж всерівно не однакові.
Отже рецепт:
2 л молока
20 яєць (5 цілі, решта--жовтки)
по 1 пачці масла та маргарину ( але можна і більше)
2 кг цукру
300 гр дріжджів
300 мл олії
8 пачечок чистого ваніліну,
7 кг борошна.

Цей рецепт на 3-поверховий коровай.
Спочатку зробити опару, потім--замішувати. Меду не даємо, бо дуже довго сходить тоді, а коли треба спекти в день 3 короваї то то не реально. Можна добавляти картопляний відвар, коровай тоді довго не черствіє (додаємо тим, хто замовляє зарання і їде далеко).
Маса короваю виходить 10 кг + 2 кг тяне прикрашання.
Перейти на початок сторінки
KotMarta
21 січня 2013 22:03
Повідомлення #179


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 3008
Цитата: Рімма
вирішила всеж таки виставити коровай

Дуже гарна робота. Мені теж подобається найбільше коровай з квітами з прісного тіста. От , якби ще декілька фотографій, як такі квіточки робити ( маю на увазі з тіста )
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 квітня 2024 02:59

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 21
Користувачі: Henryraisp
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100