Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Короваї!!!, Тут показуєм весільні (і на інші забави) короваї.
oksana_k
27 липня 2011 20:37
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Коровай, оформлений мастикою з трояндами, орхідеями та тканиною.

Вага--11 кг. Мастика ММ та пастилаж.
Перейти на початок сторінки
oksana_k
27 липня 2011 21:21
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
А це мій другий коровай із ліліями, орхідеями та трояндами "Гілка".
Квіток повинно бути там менше, але так захотіла замовниця.

Вага--11 кг, ММ та пастилаж.
Перейти на початок сторінки
нетік
27 липня 2011 21:45
Повідомлення #22


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
oksana_k, дуже гарна робота, на вигляд як торт прикрашений. А скажи будь-ласка чим ти покриваєш коровай під мастику?

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
27 липня 2011 22:11
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
oksana_k,
Короваї немов намальовані.Супер!!!!А що таке пастилаж?То певно покриття під мастіку? :m05004:
Перейти на початок сторінки
oksana_k
27 липня 2011 22:13
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
нетік
Перший коровай пробувала змащувати білковим кремом від Волошки, але тоді складочки не дуже гарно лягають, приліпають. А другий зверху ярусу--крем, а по боках сиропом. Як кажуть, на помилках вчишся. А як треба--ще не знаю. Буду пробувати всякого.
Дівчата, дякую всім за плюсики, похвалу, бо сама не знала, що вийде. Пообіцяла зробити, захворіла і прикрашала з температурою 39 градусів. А це мій брат був двічі хресним на весіллі, його хрещенник та хрещенниця одружувалися, тому і робила різні короваї.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
28 липня 2011 11:54
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
oksana_k, дуже красиво і незвично))))
З нетерпінням чекаю на МК по випічці короваю)))
Перейти на початок сторінки
oksana_k
2 серпня 2011 22:41
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
ІНЕСА
Цитата: ІНЕСА
Короваї немов намальовані.Супер!!!!А що таке пастилаж?То певно покриття під мастіку?

Це рецепт мастики. Його я взяла тут на сайті.
Дівчата! Дуже дякую всім за плюсики. А майстер-клас буде, але трошки пізніше
Перейти на початок сторінки
Ялинка
3 серпня 2011 01:16
Повідомлення #27


Молода господинька
  • 34

Репутація: 18
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 59
Реєстрація: 30.06.2011

ICQ:--

Бали: 174
Короваї шикарні, дуже сподобались в оформлені. Як фігурки кріпите чим? І цікаво ще самі поверхи до купки зклеюєте чи як фіксуєте? Той коровай носити треба і так щоб все не розлетілось. З нтерпіннням чекаю МК.
Перейти на початок сторінки
Ялинка
3 серпня 2011 01:21
Повідомлення #28


Молода господинька
  • 34

Репутація: 18
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 59
Реєстрація: 30.06.2011

ICQ:--

Бали: 174
А скільки муки іде в ( кг ) бо в рецепті не вказано. Хочеться знати точно щоб з густиною не помилитись коли сипеш на око. Ато даш мало буде зарідке даш забагато забється.
Перейти на початок сторінки
oksana_k
3 серпня 2011 23:59
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: Ялинка
А скільки муки іде в ( кг ) бо в рецепті не вказано.

Приблизно 6 кг. Фігурки кріпляться на крем, а поверхи--теж на крем
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 08:51

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 49
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100