Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Короваї!!!, Тут показуєм весільні (і на інші забави) короваї.
інна
21 січня 2013 22:06
Повідомлення #180


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
Цитата: Рімма
Рімма

короваї такі гарнезні ,що очей не відірвеш.от як таку красу можна з тіста зробити
Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
21 січня 2013 23:43
Повідомлення #181


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
Рімма,
Якщо не секрет-на короваї прикрашеним з прісного тіста,що на першій фото на чому тримаються квіти-це масляний крем чи щось інше?
Перейти на початок сторінки
Рімма
22 січня 2013 10:51
Повідомлення #182


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Олька-парасолька
Це білковий заварний з какао.
Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
24 січня 2013 23:46
Повідомлення #183


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
Рімма,
Дивлюся на ваші короваї по 5 раз на день і просто очі важко відірвати від такої краси :wink:. Виставляйте,ще фото оздоблених прісним тістом-таку красу просто гріх ховати і не показувати Виставляйте!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
oksana_k
1 лютого 2013 19:34
Повідомлення #184


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: Рімма
Робимо не тільки з тіста, а й з білкового крему та прикрас з мастики.

У вас дуже гарні короваї!!! Не можна відвести погляд! А білковий крем за яким рецептом робите? І як робите, що основа короваю рівненька, чим рівняєте?
З прісного тіста теж дуже гарні. Квіти змащуєте яйцем чи даєте куркуму, що вони такі жовтенькі?
З прісного тіста у нас рідко трапляються.
Мені найбільше подобаються короваї з білковим кремом, бо його можна їсти, не те що мастику. Але коли комусь пропоную, то відмовляються, хочуть з мастики і все...
Перейти на початок сторінки
Ялинка
2 лютого 2013 00:31
Повідомлення #185


Молода господинька
  • 34

Репутація: 18
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 59
Реєстрація: 30.06.2011

ICQ:--

Бали: 174
Римма у Вас чудові короваї, дуже гарна техніка виконання, красиві прикраси, дуже делікатно виконані. Де берете ідеї оформлення ?
Перейти на початок сторінки
Darka
2 лютого 2013 00:59
Повідомлення #186


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Ріммакороваї надзвичайно гарні,особливо ті які прикрашені прісним тістом,такі традиційні.То дуже тяжка праця,моя мама колись пекла на весілля.Родини багато,всі просили спечи.То ми три дні коло одного коровая ходили а вже стільки на раз робити як ви ,то треба неспати.Дуже ,дуже вражає.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Ластівка
2 лютого 2013 10:53
Повідомлення #187


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
Цитата: Рімма
Доброго дня всім! Довго вагалася, але вирішила всеж таки виставити коровай, якій ми робимо усією родиною. Бабушка моя пече ( дай Бог їй ще здоров"я), я роюлю заготовочки з тіста і печу їх, а мама моя прикрашає вже коровай.
За довгі роки в нас вже назбиралася ціла колекція фото. Робимо не тільки з тіста, а й з білкового крему та прикрас з мастики. Тут правда я не помічниця, бо з мастикою "не дружу".
За час мого знайомства з Дрімфудом я "виросла" і як кухар, і як кондитер. Правда мені ще далеко до ВАС майстринь.

Ріммочко, а де ви мешкаєте? Може десь поряд то б замовила й собі такого коровая

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
2 лютого 2013 11:37
Повідомлення #188


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Ластівка,
заміж збираєтесь? :smile:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Ластівка
2 лютого 2013 19:56
Повідомлення #189


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
Цитата: Натонька
Ластівка,
заміж збираєтесь?

:feel: :lol: :m0566: :m0533: :friends:
нє, ну якщо ти за старшу дружку, то це не дає тобі права розголошувати завчасно секрету

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 00:43

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100