Наша дорога ЛАСТІВОЧКО !!! Щиро вітаємо з Днем народження !!!
Бажаю всього найкращого у Вашому квітучому житті ! Нехай кришталева ваза Вашої молодості Буде наповнена чистою водою, В якій ніколи не в’януть білі лілії вірності, Червоні троянди кохання І скромні ромашки надії. Нехай Ваше життя буде схоже на пісню, Яка приносить людям тільки щастя, радість і кохання. А серце Ваше буде бутоном прекрасних троянд, Який розкривається перед добром ... Хай стане дійсністю все те, Що сном і мрією здавалось... Щоб радість скрасила Ваш дім, А серце щастям наповнялось !
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Ще небо хмарами не вкрите, Ще так прозоро сяють роси, А вже по ліву руку - літо, А вже по праву руку - весни. Ще очі блиску не позбулись, Ще серце жити не стомилось, А вже по ліву руку - юність, А вже по праву руку - зрілість. А час летить нестримно далі Й душа немовби молодіє, По ліву руку - всі печалі, По праву руку - всі надії. Життя не зміряти літами, А щастя - то важка наука, Хай буде щастя завжди з Вами, По ліву і по праву руку !!!
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Без зайвих слів, без зайвих фраз, З глибоким почуттям поваги Дозвольте нам привітати Вас У світлий день Вашого народження. Що побажати вам у цей день, Яких же благ, якого щастя? Щоб ніколи не сумувати, Не знати хвороби і нещастя. Щоб Ви не знали ніколи Ні жалю, ні печалі, Щоб товариші, друзі З усмішкою всюди вас зустрічали.
З днем народження вітаю, Від всього серця я бажаю Щастя, радості, добра, Здоров’я, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя, Та буде кращим майбуття.
Знаю Тебе вже немало, а після зустрічі здається, що не менше 100 років знайома з Тобою, тому хочу тобі сказати, що ти наш зайчик-енерджайзер (між іншим, символ 2011 року ).
Бажаю, щоб у Тебе завжди було достатньо здоров'я, натхнення, любові і терпіння щоб бути берегинею домашнього вогнища у своєму домі, серйозною бізнес-пані і такою собі пампушкою з часником, без якої не смакує наш сайт!
Нехай душа у Вас ніколи не старіє, На білій скатертині будуть хліб і сіль, Своїм теплом Вас завжди сонце гріє Слова подяки линуть звідусіль. В житті нехай все буде, що потрібно, Без чого не складається життя, Любов, здоров’я, щастя, дружба Та вічна нестаріюча душа. Смійтеся більше і менше сумуйте, Щораз багатійте, ще краще ґаздуйте, Хай думи ніколи спочинку не знають, Хай легко, мов крила, внучат пригортають Хай серце ще довго тріпоче у грудях Живіть до ста років на поміч всім людям Здоров’я міцного Вам зичимо щиро Ласки від Бога від людей добра На многії і щасливії літа.
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Оце то сюрприз утнули!!!Це ж треба не спати! Це ж треба пам"ятати, що в якоїсь там ластівки в безмежному інетпросторі черговий день народження!!!Сидіти і писати привітання в першій, другій, четвертій ночі - це щось! Я дуже ціную такі речі, навіть коли й не озвучую їх. Начиталась, просльозилась (може для когось це дрібниця - привітання в неті, але коли це привітання адресовано тобі - пробиває на сльозу). Дякую дівоньки від усієї душі. Отримала заряд позитиву і гребу в податкову здавати річні звіти. А звіти нині здати то пів-дня вистоятись на вулиці Варіант: пропустіть, бо маю мастити канапки - не проходить))))Ще раз дякую.
а...забула, не ювілей у мене. Якби був ювілей то робили б зимову чатівку в Тернополі)))
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле, гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує Вам довгі літа, А в серці завжди хай живе доброта!
Ластівочко, З днем народження вiтаю, щастя, радостi бажаю, Не напитись, погуляти, щирих друзiв купу мати. І звичайно я бажаю ще й коханя та любовi вiд родини, друзiв, близьких i красивого хлопчини!