Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Все інше » Ватрушки з ревенем
 

Ватрушки з ревенем

24 травня, 2011  |  Коментів (21)  |  Рубрика: Випічка » Все інше
 

Ватрушки з ревенем


500 г борошна
250 мл молока
100 г вершкового масла
2 яйця
3 ст. л. цукру
2 ст. ложки меду
14 г сухих дріжджів
щіпка солі

1 кг ревеню посипати цукровою пудрою

1 яйце з 1 столовою ложкою молока

Злегка розігріти молоко з медом і цукром, помішуючи, щоб повністю розтворився цукор. Змішати борошно з дріжджами і сіллю, влити тепле молоко, добавити яйце і розтоплене вершкове масло. Замісити тісто - воно повинне бути м'яким. Борошна не досипати!!
Залиште в теплому місці на протязі години.
Потім тісто обімнути, сформувати кульки, вагою близько 60 г і покласти на протвень. Залиште ще на 20 хвилин, потім, з допомогою склянки, дном, зробити заглиблення. Викласти туди ревень, посипати цукром і змастити боки булочки яйцем з молоком.

Ватрушки з ревенем


Випікати булочки при 180 С близько 20 хвилин.

Посипати цукровою пудрою.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Рецепт з польського блога


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: uliana_y (24 травня 2011 15:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
Уявити не можу які вони смачні!!!!!!!!! tongue


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#2 написав: idianka (24 травня 2011 15:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
Так файно виглядають tongue


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#3 написав: Маруся (24 травня 2011 16:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Мням, мням! wink
 



#4 написав: Олюся (24 травня 2011 19:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 37
Супер!!! tongue


--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
 



#5 написав: Ірка-Шкірка (24 травня 2011 20:42)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Апетитні пиріжки!
Ти посипала їх коричневим цукром?
 



#6 написав: Натонька (24 травня 2011 20:49)


Група: Адміністратор
Коментарів: 493
Ірка-Шкірка,
угу))) Колись купила і не знаю, де його пристосувати))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#7 написав: Natalyi (24 травня 2011 21:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Гaрні булочки ! Я ще не пробувaлa дріжджову випічку з медом ...


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#8 написав: LiLu (24 травня 2011 21:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Такі ладніі!! love


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#9 написав: Solka (25 травня 2011 13:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 62
Дуже смачно виглядають!!! Якраз почався сезон румбамбару smile wink


--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
 



#10 написав: Славочка (25 травня 2011 22:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
дуже апетитно і якраз актуально.
 



#11 написав: Natalyadiva (27 травня 2011 21:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Дуже смачні ватрушки, так і хочеться потягнути! wink
 



#12 написав: maija23 (27 травня 2011 21:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Фото, випічка і майстриня-СУПЕР!!!!!!!!!! tongue
 



#13 написав: Майя Шутенко (28 травня 2011 18:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Натонько! a0a
Булочки просто казка,такі пухкі і ароматні!
Дивлюся на цю смакоту і так захотілося спробувати,дуже апетитні,рум"яна скоринка!!!!
Рецепт чудовий,занотовую собі!!!!
 



#14 написав: Goldi (2 червня 2011 18:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
якраз шукаю що зробити з ревеню..пішла на кухню wink ,дуже дякую за рецепт
 



#15 написав: Пушинка (3 червня 2011 12:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 46
а ватрушечки як з картинки получились what
 



#16 написав: Анелія (16 червня 2011 11:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Все дуже смачно получилось та красиво. Чоловікові дуже сподобались. Дякую за рецепт. p0714


--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны,
Я прошу у нее соль и текилу!!
 



#17 написав: Кіра (23 червня 2011 20:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
А де взяти той ревінь?
 



#18 написав: Натонька (24 червня 2011 14:43)


Група: Адміністратор
Коментарів: 493
Кіра,
на ринку купити


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#19 написав: marinka (10 вересня 2011 13:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Пекла ватрушки! Супер вийшло!!! Мерсі! winked
 



#20 написав: svetik2 (11 листопада 2011 22:44)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Довго шукала хороший рецепт тіста на ватрушки, а цей рецепт супер!
Дуже дякую!
 



#21 написав: Ксенічка (25 травня 2015 10:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Такі вони файненькі!! Якраз до ревеневого) сезону!! a0a
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100