Злегка розігрійте молоко з медом і цукром, помішуючи, щоб повністю розчинився цукор. Змішайте борошно з дріжджами і сіллю, влийте тепле молоко, додайте яйце і розтоплене вершкове масло. Замісіть тісто - воно має бути м'яким. Борошна не досипайте!!
Залиште в теплому місці на годинку.
Потім тісто обімніть, сформуйте кульки, вагою 60 г і покладіть на деко. Залиште ще на 20 хвилин, щоб піднялись. З допомогою склянки, дном, зробіть заглиблення.
Викладіть туди ревінь, посипте цукром і змастіть боки булочки яйцем з молоком.
Випікайте булочки при 180 С приблизно 20 хвилин.
Посипте цукровою пудрою.
Джерело: http://gotowaniecieszy.blox.pl/2010/05/Drozdzowki-z-rabarbarem.html#ListaKomentarzy