Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з круп » Кров'янка з гречкою
 

Кров'янка з гречкою

30 січня, 2011  |  Коментів (14)  |  Рубрика: Страви з круп
 

Кров'янка з гречкою



1 літра речаної крупи
1літра крові
350 грам сала
100 грам м'яса
3-4 цибулини
200 грам молока
сіль, перець до смаку
3 тонких почищених кишки

Гречану крупу відварити. Кров, сало і м'ясо змолоти на м'ясорубці. Цибульку дрібненько порізати і посмажити на олії. З'єднати всі інгредієнти і добре вимішати, щоб була однорідна маса. Начинити легенько кишки приготовленим фаршем. В кількох місцях перев"язати ниткою формуючи ковбаски. Начинені кишки опускаємо в киплячу воду і проваруєм кілька хвилин, щоб знову закипіло. Запікаєм в духовці до готовності або смажимо на сковорідці.


Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт взяла з strjapuha.com/item/2256


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Натонька (30 січня 2011 22:24)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Як ти начиняла ті кишки? Маєш таку машину? (чи як там її laughing ) Я б хотіла таке вдома зробити та не маю тої штуки...


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#2 написав: нетік (30 січня 2011 22:35)


Група: Модератор
Коментарів: 75
в мене є така спеціальна трубка, що прикручується до м"ясорубки, через неї ще роблять ковбасу. але моя свекруха начиняє просто ложкою....


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#3 написав: Натонька (30 січня 2011 22:47)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
О, та.. про ту трубку я й думаю.. в нас дома колись така була, як часто коптили ковбаси всякі.. тепер десь то всьо тю-тю... Цікаво чи оце реально так ложкою файно зробити..


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: uliana_y (30 січня 2011 22:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
Моя любов - кишка))Мама тільки через трубку робить.Вона на базарі продається.Ложкою!??Напевне треба навики мати))


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#5 написав: мари4ка (30 січня 2011 22:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 82
Цитата: uliana_y
Ложкою!??Напевне треба навики мати))

Ніякі навики не треба мати,тог не ковбаса,набивати міцно кишку не треба! Просто треба накидати ложкою та й все!
Моя мама ще робила так: обрізала пласмасову пляшку,кишку натягала на горло пляшки,а в обрізану частину накидала кровяну массу і потрясувала.Масса зручно начиняла кишку,і ніякого приспособління не треба)))
 



#6 написав: нетік (30 січня 2011 23:03)


Група: Модератор
Коментарів: 75
я згідна з Марічкою. там справді неважко. начиняти треба нетісно, перев"язати ниткою і при варінні воно набуває потрібної форми...


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#7 написав: лідуся (31 січня 2011 20:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 9
Натонько дуже легко напихається з допомогою горлишка від пластмкової пляшки. як розказала Марічка. Я теж так роблю. але оце молоко куди . в уже готову кашу. Поясніть тлумкові. і що воно дає.
 



#8 написав: нетік (31 січня 2011 21:08)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Цитата: лідуся
але оце молоко куди . в уже готову кашу. Поясніть тлумкові. і що воно дає.

молоко додавати при остаточному перемішуванні маси. воно використовується для пом"якшення маси.


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#9 написав: sunnygirl (3 лютого 2011 14:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Нетік дякую за рецепт давно шукала смачний рецепт кровянки якраз маю кров і кишки як буде час приготую.
 



#10 написав: Маруся (3 лютого 2011 17:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Дуже цікаво, а чому додається молоко? О вже дочитала. feel
Ми з чоловіком робити так самінько, тільки я давала не сало а бекон перемелений і без молока.
 



#11 написав: lana (18 серпня 2011 08:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 47
А ми так само, тільки замість цибулі додаємо часнику багатенько. Дуже любимо. А коли кишок немає, то запікаємо в духовці у змащеній формі. Коли вистигне, добре ріжеться квадратиками.Молоко додаю обов"язково.
 



#12 написав: marinka (8 вересня 2011 13:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
То є смакота! А ще коли тільки тільки з пилу-жару, ням-ням!
 



#13 написав: MARIA G. (11 червня 2012 13:11)


Група: Гості
Коментарів: 0
ДУЖЕ СМАЧНО.ДЯКУЮ
 



#14 написав: Darka (4 січня 2013 08:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Чуть не вдавилась слиною,я тої кровянки хочу вже з 10 років.Сама незроблю,бо небачила крові в продажі.Один раз попалась але була якимись кусками ,не то заморожена.Побоялась спортити собі апетит на справжню кровянку lol .


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна (Сьогодні, 16:18)
Торт медовий «Улюблений»
  Пише Катя Некрасова (Сьогодні, 14:00)
Салат "Веснянка"
  Пише yulia (Сьогодні, 14:00)
Канапки польські.
  Пише svet.vet (Сьогодні, 13:45)
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 11:09)
Жіночі роздуми...
  Пише Darka (Учора, 02:32)
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 128
Гостей: 94
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100