Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Випічка » Печиво » Французькі слойки
 

Французькі слойки

15 листопада, 2010  |  Коментів (14)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Французькі слойки


3 стакани муки
1 п. маграрина (250 г)
пів стакана смальцю
1 ст. сметани
1 жовток
ванілін

Це все посікти ножем до утворення крихти і поставити в холодильник на 2 год. Тоді вирізати форми по бажанню, мачати в білок і в цукор. Як не стане білка то мачати в горілку або в воду.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

За рецепт дякую ІНЕСІ



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Славочка (15 листопада 2010 16:34)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
Натонько, прекрасні слойки! смалець, жовток і сметана дуже слоять тісто. Фото дуже вдале. Гарний рецепт Інеси, ще не готувала їх.
 



#2 написав: idianka (15 листопада 2010 21:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 86
Гарненьке печиво ! Я вже пекла , в моєї сестри це печиво №1 )))


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#3 написав: gutka (15 листопада 2010 22:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
на це печиво я також "око поклала", потрібно собі напекти - дуже апетитне фото, дякую що підтримуєш мене і також приготувала печиво
 



#4 написав: vika (16 листопада 2010 09:37)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Натонька, дуже апетитне печенько. На яку товщину розкачувати тісто?
 



#5 написав: нетік (16 листопада 2010 17:56)


Група: Модератор
Коментарів: 74
прекрасне печево. я це печенько завжди печу на свята.


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#6 написав: marinka (8 вересня 2011 13:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Пробувала пекти, дуже сподобалось!!!! belay
 



#7 написав: Пушинка (9 вересня 2011 19:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 46
ооо, в мене це все зараз є. Мабуть треба буде спекти :)

але чим можна замінити смалець??? олією?
 



#8 написав: ІНЕСА (18 січня 2012 12:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 25
Цитата: Пушинка
але чим можна замінити смалець??? олією?

Ні в якому разі.Смалець якраз і робить слойку.Олія просто зробить забите тісто. tongue
 



#9 написав: Іриска (10 березня 2012 17:29)


Група: Кондитер
Коментарів: 8
А у мене чомусь невдалось це печенько. Не було слойонне, а якесь збите...
 



#10 написав: mashulka (14 квітня 2012 23:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
А в мене вийшло, тільки я спочатку перетирала маргарин, смалець і муку, а потім додавала все решту. Дуже смачно.
 



#11 написав: ОЛЕСЯ (28 грудня 2012 02:49)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 182
Я замість смальцю даю маргарин, бо гарний смалець дефіцит
Тістечка неймовірно смачні виходять


--------------------
 



#12 написав: Darka (4 січня 2013 08:20)


Група: Кондитер
Коментарів: 387
Шкода смальцю нема,вдома колись мама пекла таке печиво тільки в п'єцу.А посипали грубим цукром,це моє саме любиме. sad


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#13 написав: ОЛЕСЯ (24 листопада 2013 18:35)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 182
tongue


--------------------
 



#14 написав: ксюня (25 лютого 2014 18:15)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 28
Печиво дуже смачне, просто тане в роті tongue .Один недолік - швидко з"їдається lol Дякую за рецептик. winked
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Діана
Діана
07:56:15

Привіт!у мене питання,я бізе вже пекла, але без конвекції, чи можна її використовувати в даному випадку і коли включати??&
Відповісти
Натонька

йой дівки, купила м на паску всьо крім дріжджів! Шо то мені таке сталося?
Відповісти
Ірка-Шкірка

Цитата: сяняНЯНЯ
Скільки не роблю,постійно зтинається!

тобто звурджується? я до гарячого пудингу даю масло, вимішую ложкою, а коли стає тепле - збиваю - сьогодні так само готувала пудинговий крем до "Кори дуба"
Відповісти
Натонька

сяняНЯНЯ,
в мене теж таке
Відповісти
сяняНЯНЯ

Маю постійно проблему з пудинговим кремом! Скільки не роблю,постійно зтинається! Вже охота відпадає взагалі його робити...в чому може бути проблема?
Відповісти
angelina
angelina
22:18:45

Рімма,
не пекла сьогодні,встигла вчора no
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
20:48:35

Вася,
ух ти який молодець!!!!!хвались тодi
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
20:47:46

Рімма,
я от сьогоднi пекла а що робити? не сидiти ж цiлу нiч!
Відповісти
Натонька

як ви того року паску прикрашаєте, покажіть
Відповісти
Натонька

Дякуємо!
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 1
Користувачі: lana, yarema, МарянаК
Роботи: Google Bot, spider Bot, crawl Bot, MSN Bot, robot Bot, Google AdSense, Yandex Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: МарянаК, yarema, gsstep, Аннусик, наталя, Натонька, Lady10, кинза, nimberork, Ірця, Сонечко, tetyana.jatziv, аліна, olga1969, natka0208, lana, luba38aa, summer, natka04, oksenya75

Нове на форумі
 
Гумор
  Пише lana (Сьогодні, 16:57)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише lana (Сьогодні, 09:19)
Марчик - син uliana_y
  Пише Darka (Сьогодні, 06:20)
Мої смаколики
  Пише Darka (Сьогодні, 06:16)
Ласкаво прошу до мене в гості
  Пише Ірка-Шкірка (Учора, 23:53)
Їстівні картинки для тортів. Підложки золото/срібло
  Пише Pito4ka (Учора, 10:29)
Всеукраїнський Євромайдан
  Пише lana ()
З Днем народження ! - tanusha158 (Таня)
  Пише Darka ()
14 квітня - День народження у G-linka.
  Пише oksana d ()
Вітання для Орисі - muzarom
  Пише oksana d ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100